Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Årpi
őstag
Nekem így diákigazolvánnyal csak 10-15k volt "csak" a felár, annyit bőven megért, azért az A12 más szint mint az A10
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes. -
kkdesign
senior tag
Megéri az újat venni. Valszeg a ramot veszik majd alapul mikor meghúznak egy határt, de az almás procik alapból egy bikák. és azért az a12 az már egy nagyon időtálló chip, neurális egységekkel. ami majd másik határ lehet. a határt arra értem, hogy a következő rendszerhez lehet h megkövetelik és azáltal kiesik a támogatottságból amii ezek alatt van. Ha ugródeszkának kell alap ipad akkor 7es, ha hosszú távra terveznél vele, mindenképp 8as. Én spec pont az a12miatt filózom h a 7esről lépek 8asra, vagy előző szériás air-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Tőzsde és gazdaság
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én biztos nem venném már a "régit", annak ellenére, hogy az is vállalható még bőven. Ha hosszabb távra kell majd, akkor mindenképp a nyolcast választanám. Ha egy évre pl. egy iPad Pro/Air 4+-ra váltás előtt, akkor a hetes is tökéletes.