- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
twi452
senior tag
válasz
Jigoku
üzenetére
Amúgy imádni fogod az almás ceruzát.
Nekem ez lett a kedvenc "mobil" kiegészítőm magasan.
Szinte mindenhez azt használom még játékok alatt is ha nem kell több érintés természetesen.Procreate-el egy álom használni, egyszerűen csak jól működik 🙂
Fóliáról az előbb beszéltünk, ha rajzolsz is akkor én csak mattot ajánlok neked.
"Zajosabb" lesz a képminőség és van aki nem tudja megszokni az érintését mert rücskös, viszont ceruzával épp ezért lesz jó az érzés.
Ami fontosabb, hogy az üvegre ha akarod ha nem fel fogsz kenni zsírt a kezedről és amikor egy ilyen folton áthúzod a ceruzát akkor meg fog ragadni amit én nem bírok elviselni.
A matt fóliát órákig tudom használni úgy h nem kell takarítani mert egyenletesen siklik a textúrán a ceruza hegye.
Persze ezt is kell és nagyon ajánlott is takarítani mert erről sem párolog el a zsír sajnos magától 😄Ami negatívum még, hogy látszik rajta a használódás..
A ceruza rendesen igénybe veszi és kb azonnal jönnek is a karcok a fólián.
Én az eredeti paperlike-ot próbáltam ki, ez azonnal fénybe tartva látszik, hogy karcos de használat közben nem látom még egyelőre.
Fogok majd venni supershieldz-et megnézni, hogy mennyivel másabb, árban mindenképpen jobb..mondjuk a paperlike-nál nem nehéz olcsóbbnak lenni 😄
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ Acer Aspire 5 A17-51GM-70LZ ULTRA 7 / 16GB RAM / 1TB SSD / RTX 2050 17,3
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs