- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
bolcsodal
üzenetére
Hát 14k-ért nem, ezért vázoltam a lehetőségeket ha adott a keret. Az 512-es msi 3850 bruttó 15k-ért jó vétel, ha nem számít a többlet fogyasztása. Igazából én inkább valami olcsóbbat vennék most, nekem úgy tűnik nagyon söprik kifele az ati vga-kat, tényleg jönnek az újak ősszel. Ha a fele igaz a pletykáknak, a mostani vga-k ára minimum feleződik.
VT-t megéri-e? Ezt nem értem. Nem drágább amelyikben van, e5200 és e5300 közt meg nagyon lecsökkent árban a különbség, ilyen kibaxás több is jöhetne az inteltől, pl 3 hónap múlva beépíthetnék az SSE4.1-et is
Úgy alakult, hogy az enyémet eladtam, én már csak VT-set veszek. Ha nem lesz, akkor éemdít
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Úgy alakult, hogy az enyémet eladtam, én már csak VT-set veszek. Ha nem lesz, akkor éemdít