- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Legutóbbi eset ahol olvastam, hogy magával vitt valamit egy FSP (méghozzá PNF). Olvasd nyugodtan vissza az előzményeket.
És ez bármikor előfordulhat, még az Enermax-al is és Seasonic-al is. -
Csorosz
aktív tag
Ahha.
Ilyen lapot vettem alá, direkt neki. Vadi újat, én bontottam ki. 680i -ben is pontra annyit futott a proci mint a P35-ben.
Ezek után szerintem tök felesleges azon vitatkozni, hogy a két proci ugyanaz -e (nTom -é és az enyém) mert egyértelmű hogy nem ugyanazok.
Nekem sehogy nem megy 350 mhz fsb főlé stabilban. Fsb wall-os sajnos. 4ghz-en használom 1.33 Vcore 1.45 Vtt -vel. (vid -je 1,25V)
Figh flow vizes cuccom van tehát hűtés oldalról nem lehet gond.
Bajom nincs természetesen, max irigylem nTom-ot
Két egymást követő proci is lehet különböző.De ha küldesz csereprocit, szívesen visszaküldöm neked tesztelésre.
-
serito
senior tag
Azt hiszem valami bug miatt elírtam a Commando vdropját.
Most teszteltem kicsit 1.2v-on ( drop 0.044v ) elsőre ez sikeredett.
E5200 1.2v 3625Mhz Prime stable 30 min
Talán lesz még jobb is.
-
Csorosz
aktív tag
-
törölt tag
Ez a hűtő egy Alpenföhn Brocken. Több neve is van ennek.
-
Gyári?
Gyárival semmiféle tuningot nem bírt mert idle volt 40fokos, ez egy CM hyper TX3-as idle 36fokos! De a kupakja ilyen a cpu-nak: [link]
Ez egy netes gép, időközben játékra felhúzott-javított kis pécé!
Azért a shiftet 1650-be elviszi lazán, ahhoz képest milyen volt régen elég sokat fejlődött. -
-
shteer
titán
ice blade pro torony
csak úgye a venti más
akkor látom bevált a lefogató
-
Mad_001
csendes tag
Ez mind rendben van amit írtál
De a procit bekentem szépen, mind a négy sarka be van akadva a hűtő rögzítőjének, még úgy raktam rá amikor nem volt beleszerelve a lap a házba... ennél többet én nem tudtam ügyködni vele. A papírján még az se volt rajt, hogy kéne kenni rá vmit, úgyhogy az aki semmit nem konyít a dologhoz, akkor az úgy rakja össze paszta nélkül akkor milyen hatásfokot fog produkálni? De alapon olyan 26-32 fokon ment még az eredeti 1800Mhz beállítással úgyhogy sztem ez ilyen... Vagy vmi tanács hogy mi az hogy nincs rajta jól ? Esetleg mit nézzek meg ?
-
Lacpac
őstag
Szerintem semmi baj nincs a lapommal, (Gigabyte GA-965P-S3) 500-as fsb fölött is járt már egy e6400-al, a feszt is viszonylag jól tartja.
Az hogy nem mai konstrukció... nem igazán érdekel, 775-ben már úgy sem szabad gondolkodni.
Lecserélve akkor lesz, ha beadja a kulcsot. -
-
LLKobe
veterán
Anno ezt a lapot még E2180 alá vettem, eszembe se jutott hogy lesz egyszer E5200-am
Meg akkor még se híre se hamva nem volt ennek a pci-e dolognak...Amúgymeg lexarom az egészet, legközelebbi gépfejlesztés úgyis majd core i valamire lesz, naaaagyon soká
Majd ha már a windows 8-hoz kinn lesz a loader
-
LLKobe
veterán
Jah, ezt vágom, csak ebben a lapban ha 400 körüli FSB-t szeretnék, akkor a PCI-E órajelet fel kell csapnom 130Mhz fölé (amit nem teszek meg, nem akarom kinyírni a vga-t..), de erre egy normális lapnál nem lenne szükség, és tesztelni is tudnék nyugodt szívvel. Nem kéne izgulnom hogy mikor fexik ki a radeon
-
LLKobe
veterán
Az szép
Ha jól emléxem nekem ment a 390*9,5 vagy 10, de néha fagyogatott.... Sztem a proci vinné, de itt már előjön a P31-es lap gyengesége...
Igazából most 350*10-en megy már nem is tudom mióta kőstabilan, idle-ben 35-37 fok, terhelés alatt sem éri el a 70-et. Bőven elég, nem is igazán játszok, de a mafia 2-t nagyon várom, remélem tudom majd tolni elfogadható sebességgel... Jah, és hétfőn lesz meg az új HD4830.
-
gooool
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bzs73
őstag
Most megint 18-19 k és nagyon jó kis lap.Megéri az árát.
Kíváncsi leszek majd erre a procira is .Lehet p35ds4-be még jobban megy majd.A hűtés is jó meg a táp is rendben van.Ált nagyobb procijaim voltak de most valahogy ezek teccettek meg.Kipróbálom ezt az e5xxx szériát is.Jó lessz az.A vga 9800gt annak meg bőven elég a 3.6ghz,úgyhogy nem lessz ott gond. -
bzs73
őstag
Majd én meghajtom a p35ds4 lapba nem kell félni.Abba bírja az fsb-t is.
Egyébként ha valaki esetleg nagyobbra szeretne váltani.Hirdetésem de nem hétköznapi proci nem hétköznapi árral. -
törölt tag
Az szép, nekem eddig 0.976V jött össze. Bár én IntelBurnTest-tel nyomom, 0.960V-ra kidobott az IBT, majd megnézem mégegyszer. Jobb a VID-ed is, mert nekem 1.275V.
bolcsodal: Érdekes, mert nekem 333 FSB megvan alapfesszel, sőt 11x333 is megvan alapfesszel.
kulerr: De szerintem hamarosan kapni lehet majd a Q7600-at is remélem olcsó lesz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lényegében ez cserés biznisz volt.
Lényegében én is már csak ritkán játszok, ha megvan a kedv. Ezért megpróbálom belőni normálisan. Gondolok itt arra, hogy ne veszítsek hű de nagyon sok teljesítményt a magasabb órajelhez képest. Tudom, hogy fogok, de nem szeretnék túl sokat.
Ezek 2V-n mennek 1000ret CL5-ben, 800-on CL4-esek, hivatalosan. De elvileg 2V-n mennek 1100-at is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az E6400-am ment annyit.
Jó volt.
Azért bótoltam el, mert reménykedtem, hogy nálam is fog menni 1,35V-n 3750et ez a proci, de nem megy...
Na látszik a fesz különbség.. Terhelve 8-10 fokkal hűvösebb a proci...
Amúgy a ramjaim 4-4-4-15-ön mennek turbó módban..
Csak ez a 816mhz..
-
bolcsodal
addikt
Lehet még nem fog vissza az alacsonyabb FSB....de a magasabb mindenképp nagyobb sávszélt jelent.
Igen 9cm-es venti van benne. Megvan még, majd beépítem valami HTPC-be, ha lesz valamikor. Az NB-t a RAM-okra fordított 8cm-es hűti, amit az alaplap 24 tűs tápcsatijára kötöttem kábelkötegelővel.
Bár tény, hogy egy 7700 full réz hűtő sokmindenre elég. És a felfogatókeret is kényelmesebb, mint a pattintgatás...
Neked nem hangosodott be a Zalmi ventije 2 év után?
Hackeeee: Najó de a 3.6GHz 10x360-al van meg?
-
bolcsodal
addikt
Az szép. Nálam a 7000B AlCu már kevésnek bizonyult zárt házban (már a 70 fokot nyaldosta 1,3V-on...). Viszont ez a Freezer Pro egész korrekt. Tud annyit zárt házban, mint a Zalmi levett oldallappal.....
Hackeeee: Alacsony szorzó, magasabb FSB. Próbáld meg FSB330-at 10X-es szorzóval. A Ramokat felosztani 880-ra 5-5-5-15-ben turbo módban használni.Ezt szerintem értelmes fesszel is bírni fogja...nálam ezt VID-en vitte (1,18V). Nagyon efölé nem is fogom húzni a jövőben....
-
hackeeeee
Jómunkásember
Lehet rászánok most este egy kis időt, hogy mit tudok kihozni belőle kisebb feszen.. Még ha a 3500mhz körüli érték még egész jó lenne..
De most mi éri meg, alacsonyabb szorzó, és nagyobb fsb, vagy 12,5-es szorzó, aztán akkor felosztani a ramokat?
Jam amúgy a lap az EP35-DS3 F4-es biossal.
-
-
vzsryl
nagyúr
Én még sajna nem láttam York-ot G31-ben, de nem is akarok. Szerintem lenne lemaradás tuning nélkül is. Egy Kentsfield még jól van, de azt most sem olyan könnyű szerezni és a jövőben még nehezebb lesz. De ezek csak spekulációk.
Olyan tápcsati nélküli HD4830 valszeg nem is lesz kis hazánkban, mivel már a normális verzió helyén is csak HD4870-es fogyasztású HD4730-ast lehet látni. -
bolcsodal
addikt
Úgy gondoltam, hogy a 4670-nem használ...mivel csak 59W-ot eszik a 95W-os 3850 fogyasztásához képest...
Lehet félreírtam....
Azt nem tudom, hogy a 4670 elindul-e egyáltalán PCIe 2.0-t nem tudó lapban...Mennyi a korábbi foglalat tápellátása?
Bakker most nézem, hogy a DS4-es 20K alatt van....
-
pokol ura
senior tag
-
CHIPman
nagyúr
Már 2.5k a kiszállítás, de én is rendesen csalódtam bennük. Az a legnagyobb baj, hogy valami égbőlkapott dolgot mondanak az info mailen, és amikor valós megrendelésre kerül a sor, akkor elfelejtik megkérdezni, hogy az nincs, kell-e más. Most visszaküldtem a winyót, a 2.5k-t b_szhatom, és várok, hogy visszautalják a Seagate árát.
-
Chosen
addikt
Ep35-DS4 a lap
, alapon Normalon volt, csak ahogy emeltem a szorzót villogott össze-vissza hogy a fesz nincs optimalizálva, beraktam auto-ra, gondoltam csak nem ad neki sokat..... hát de
Ma át lesz állítva , tegnap játszott ilyen fesszel 2 órát össz-vissz. Ez egyébként R0-ás már.
Ja a másik , a cpu alapon 12,5 helyett 10,5-es szorzón indult 2100-on
Ilyet láttatok már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest