Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca #2098 üzenetére
Ok, 2.35.0. Egyébként nekem is azt írja a cpu-ra, hogy unknown.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca #2094 üzenetére
Soha nem használtam még ilyen programot de ezt feltettem megpróbáltam beállítani a min. feszt a legnagyobb szorzóhoz és megy. Ha gondolod csinálok prtscr-eket arról, hogy mik a beállításaim.
-
-
Viewsonic
aktív tag
Nemlett semmi baja,féltem,hogy csak 1x ment ennyin és többet nem fogja bírni de már többször feltettem 4400-ra
4275-öt 1,58V-on tudja stabilan 4100-hozt 1,52V kell
de általában 4000ren megy 1,48V al 2-3hónapja
Annyira nem tuningkirály proci csak a +fesztől megjött a kedve
ez nem olyan regi kép és még megy a proci 4152-ön de már másik lapban
[link] -
Bocaa
senior tag
Mik vanak itt... én meg szaros szőnyeg modom csináloma gépházra itt meg röpködenk a 4ghz-ek
-
NFree
addikt
válasz
Killerlaca #2070 üzenetére
Á dehogy értek már el többet is vele, én inkább az erősebb középmezőnybe sorolnám a procit
Vint már töltött be 4,5ghz-en is csak egyből kikapcsoltam mert féltem kár lenne tönkre vágni, Mondjuk kiváncsi lennék 1.6v-on mit bírna, de oda már kevés a hűtésem,de lehet holnap megpróbálok valamit
Egyébként 1 X Achilles van rajta így a tesztek alatt 70-80 fokra melegedett.
De nem nagyon merem már feszegetni, eddig még gond nélkül vette az akadájokat. -
ZCoyote
őstag
Te áruló
Most 1.0625 V-on megy a proci, megy rajta a boinc meg videokódolás így 55 fokos a proci. Bios-ban nem lehet vissza venni a fesz-t úgyhogy rmclock-al vettem lejjebb de az csak ennyit enged pedig próbálnám lejjebb is. Shuriken hűti (teljesen letekerve) mert ez a legalacsonyabb hűtő. -
fagy53
nagyúr
válasz
ZCoyote #2085 üzenetére
Nem, nem istenkáromlás csak egyszerűen vétek nem megtenni. Párszáz MHz-ről van csak szó, ami viszont sokat számít a legtöbb alkalmazásnál. Amikor megvetted a procit, ezzel a lehetőséggel vetted meg, hogy egyszerű módon és ingyen egy nálánál drágább proci órajelén tudod használni.
-
-
-
Chaser
legenda
válasz
silvergod #2077 üzenetére
Vegyél egy freezer7-et, és proci részéről csend lesz a gépben..a gyári lehűti persze, de load alatt hangos. Tuningot illetően meg ne aggódj, kiokosítunk mi nyugi
#2079 ZCoyote: Kezdetekben akiknek volt nemigen ment 1.1V alá, az enyém a kivétel
, 0.985V beállítva, loadon ez kb 0.96V lehetett...ma még nálam van, holnap már más gazdija lesz
-
ZCoyote
őstag
Van vkinek tapasztalata arról mennyire lehet alulfeszelni az 5200-őt?
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy E5200-at...
A kérdésem az lenne hogy a gyári hűtője meddig,mennyire birja,hangos,melegedés stb...?
Ellég rá az,mert tuning nem lenne..ahoz nem értek... vagy érdemes rá venni valami komolyabbat?
A választ köszi.. -
Viewsonic
aktív tag
Rosszul emlékeztem 1,68V-on 3dmark06 stabilan lefutott 4400mhz-en
[link] -
Viewsonic
aktív tag
válasz
Enyém 4400mhz et ment 1,58V on
-
Chaser
legenda
válasz
A 12-13k-s g31m-s2l lappal is tudod addig hajtani az 5200-est, mint akármelyik p35-ös lappal..jó, lehet némelyikben 50mhz-cel többet menne
-
Brekecs
senior tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek !!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Brekecs #2069 üzenetére
Hát ugye az attól függ, hogy extrém tuningolni is szeretnél-e. Ha max csak egy kis tuningot akarsz, mondjuk 2.8-esetleg 3ghz, ara bőven megfelel egy gigabyte P31DS3 alaplap is. Természetesen találsz ennél olcsóbb lapot isami fogadja a 45nm-es procikat, de arra figyelj hogy fel legyen ez tüntetve.
Upsz, közben megelőztek. Az MSI P35 Neo az egy másik kategória amúgy, nekem volt is egy ugyan olyan, és nem tudok róla rosszat mondani.
-
Killerlaca
senior tag
Te egy "állat vagy"
Kibírta a proci az 1.5V-ot és 4300Mhz ez nem rekord ezzel a procival?
Mivel hűtötted? Vagy nem melegedett nagyon?Érdekelne mennyi a rekord E5200tuningban?
Brekecs: Ha tuningolni akarsz márpedig ezt a procit elöbb utóbb kötelező
, akkor azért nem a legolcsóbb lapot vedd ami létezik. Nekem a Gigabyte EP35 DS3 van ez az egyik legkedveltebb manapság. Nekem tetszik eddig megvagyok vele elégedve.
-
Brekecs
senior tag
Sziasztok !
Az lenne a kérdésem Asrock Conroe 945G-DVI lapom van és hogy kompatibilis-e az E5200-al a gugli nem segített a választ előre is köszönöm.
-
tzsolesz
nagyúr
Nem vagyok én őrült, így is örülök neki hogy kevesebbet eszik mint az E4500-am.
Az E2160 hűtője jobban hűt? Azért kérdezem, mert az ugye még egy 65nm-es CPU-t hűtött, igaz nem extra teljesítménnyel rendelkezőt.
Az E4500-am hűtőjét sajnálom csak, az valóban más felépítésű volt, mert annak az alján, egy négyfelé ágazó acéllemez is rögzítve volt. Az a része, amelyik a maggal érintkezik.
-
Killerlaca
senior tag
Bizony ezt mondom én is
Bátran tessék csak feszelni legalább teszt erejéig.Az természetes, hogy terhelt állapotban lefele mozdul a fesz ezért hívják drop-nak.
Annyival többet állíts be biosban. Nekem is drop-ol mégis tudok tunningolni.Asszem olyan 60-80Watt körül fogyaszt, fene tudja nekem 20-30w ot mutatott everest ha jól emlékszem.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #2060 üzenetére
A fesz automatára van téve, mert most 3135Mhz-en járaratom, amit alapbeállítással is visz a lapom.
Tehát szvsz, nem tudom mi leli szegényt.
Más: Már bocsánat hogy itt teszem föl a kérdésemet, de más is észrevette már, hogy a dj-beat.hu-n tárolt képek nemjelennek meg? Persze valószínű, hogy az oldal szűnt meg, de azért egy kicsit furcsán néz ki a logout-om. Pedig ugye úgy hiszem, hogy pont erre a célra (vagy valami hasonló) jöt létre az a képtár.
-
-
tzsolesz
nagyúr
Bocs de nem fértem már bele.
Nem, tudom, de nálam valami gond lehet, mert nem hogy megemellné a feszt terhelt állapotban, még inkább lefelé ugra-bugrál. Például elindítottam egy 4.6Gb-os archívum kibontását, és a proci terhelt állapotba került. Ekkor a cpu-z, és az everest szerint is 1.200, és 1.196V-ig le esik a magfeszültség. Ez nem tudom mennyire normális. Szerintem ha tuningolva van a proci, az EIST nem működik megfelelően.
-
-
-
tzsolesz
nagyúr
Dual-ban csapatom, csak azt írja hogy Assymetric, ahol neked symmetric-ot ír. Egyébként attól függ, hogy osztom le a RAM-okat.
Neked ilyenkor az alaplapon mennyin van a fesz, ha megszabad kérdeznem? Mert lehet hogy 1.265-ön megpróbálom még tolni egy kicsit azt a talicskát....
Aggregátor, a VID miért is ilyen fontos? -
Dare2Live
félisten
válasz
tzsolesz #2037 üzenetére
"Emlékszem az E4500-nak annyi feszt adtam már, hogy sokan vizesblokkal sem merték volna elindítani, de akkor sem változott semmi."
Sött egy idő után már nem javul a +fesztöl a tuningpotenciál hanem romlik. Ezen a szinten egyébként már az E4500/939/bartonok is degradálodtak.
-
tzsolesz
nagyúr
Köszi, tudom, tudom.
Most "Vantage stabil" 3278Mhz-nél járok, ami számomra már már kezdene megfelelni, csak ne kéne ehhez feszt emelni.
Ezt 1.265-ön tudja sajnos, ami nem tudom mennyire rossz arány.
11.5 x 285 = 3278 Mhz
Emellett a RAM-okat 950Mhz-en tudom járatni stabilan, asszimetriában.
-
NFree
addikt
válasz
tzsolesz #2039 üzenetére
A dropp-al niincs gond nálam is droppol ez 1 szükséges rossz vannak alaplapok amiben már be lehet kapcsolni, hogy ne droppoljon a lap de ilyenkor olyan feszültségtüske keletkezik ami hosszútávon könnyen kinyírhatja a procit, még anno sokat tárgyaltun anno a kent topikba azóta hagyom had droppoljon, kell a dropp, inkább valami más gond lessz ott, nállam is droppol de gyönyörüen lehet tuningolni, inkább szerintem a 8 fázis jelent sokat, ami a stabilitást illeti. Itt van egy pár kép a kis , drágáról ha valakit érdekel. [link]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #2040 üzenetére
szerintem az a gond, hogy ezek a lapok, alul vannak feszelve, mert gyenguszra sikredhetett bennük valami. Azért is az a neve, hogy P5K SE, és nem P5K, no meg a tápellátása is gyengébb mint a nagyobb tesóknak. Én annak idején P5K-át szerettem volna, egy garis MSI P35 NEO helyett, és nem volt náluk P5K, csak P5K SE. Így az lett helyette, de már megbántam akkor, hogy visszadtam az MSI-t. Valószínű abban jobban ment volna tuning.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #2038 üzenetére
Az lesz, ne félj.
Havernak egyébként Giga P35 DS3L-ben volt.
Tudom mi lehet a gond. Elindítottam az everest stab. tesztet, és figyeltem a Core voltage-t ( a cpu-z-ben)
terheletlenül: 1.208 és 1.216 között váltakozik, de inkább 1.216-on van.
terhelve pedig, átlagosan 1.184, de leesik még 1.176-ra is. Ezt a dop-olást sokallom. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
barnam_ #2034 üzenetére
Igen sajnos ez van, a lapom valószínű selejtes darab. Abszolút nem lehet benne tuningolni az ilyen szintű procikat.
Érdekes, hogy az E1200-nál engedte 300 fölé tolni az FSB-ét.
Erre a lapra csak dísznek helyeztek P35 chipkészletet, szerintem a fesz ellátása nagyon kusza ehhez a chipkészlethez. Előbb utóbb le kell cseréljem a lapomat is. De inkább előbb.
Sok fórumtárs próbált már segíteni (msn-en), de sajnos nem jutottunk előre egyikkel sem.Mindent elkövettünk. Mindhiába. A lap 300-as FSB-nél kihal teljesen. Szerintem valami rossz benne.
Jah, és a legutolsó hozzászólásomban szereplő beállításokat is elfelejthetem, mert annyira nem stabil a rendszer, hogy még a vírusírtó progi is leállt magától, meg 30 másodpercenként hibaüzeneteket dob a win. majd lefagy. Most újra alapfeszen megy 11x285-ön, de így érdekes módon atom stabil. Legalább is kibírt 5 perc orthos-t, meg 5 perc everest rendszerstabilitási tesztet.
Szerk:
Emlékszem az E4500-nak annyi feszt adtam már, hogy sokan vizesblokkal sem merték volna elindítani, de akkor sem változott semmi. -
Killerlaca
senior tag
Próbáljátok ki mondjuk 8 szoros szorzón mekkora a max FSB amin elindul.
Szerintem 300-330 körül mennie kell. -
Bocaa
senior tag
válasz
tzsolesz #2033 üzenetére
nálam is hasonló a helyzet szintén p35 chipset de p35-ds3l én a 3490-et betudtam állítani de VID-en maradt igy lefutott a 3dmark viszont viszon ta játékokban stablitáshoz kell a 1.25 min. de 3.5 ghz-en sehogy nem megy ez a rettenet gondolkoztam multkor e8200-as cserén de a
sok pénz lett volna
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Killerlaca #2032 üzenetére
Köszi. ezzel a kis fesz emeléssel sikerült javítani egy picit. Igaz nem nagy durranás, és szerintem meg sem éri.
De 1.250V-on. 11.5x280. 3230Mhz.
290 fölé nem tudom húzni, kiderült hogy olyan 290-295 fölött ezzel sem indul el a gép. csak ha kiveszem az elemet. Egyszerűen a bios-ig sem jutok ilyenkor el.
Így hát amit max stabilan be tudok állítani az kb 285, így már csak a szorzóval tudok variálni. ott sem sokat, mivel innen már csak feljebb kell raknom, ha teljesítmény növekedést szeretnék.
12x szorzóval (és ugye 280)a windows képtelen boot-olni. -
tzsolesz
nagyúr
Nah, le is cseréltem az E4500-at egy E5200-ra.
Sajnos a lapomban alapfeszen egyenlőre csak 3135Mhz-et megy.
11x285. e fölött nem tölt be a windows, de elindul a gép ami lényeg, mert az E4500-al a gép sem indult el ha 300Mhz, vagy a fölé nyomtam.
A kérdésem, mennyi feszt adjak neki kb, hogy bírjon legalább 3.3-3.4Ghz-et?
-
Killerlaca
senior tag
Most meg alulfeszeltem CPU-Z 1.088V 2800Mhz
VID 1.175V -
Zsoss
csendes tag
Én is erősítem az átlag tábort.
3370Mhz orthos stabil alapfeszen (1,1V) , viszi a 4Gzh-et 1,32V-on, bár ott orthos már dob egy hátast, nagyobb feszt meg nem mertem egyenlőre adni neki, de pi 1M is lefutott, úgy 14s volt.
A látszólagos melegedési probléma maradt, az Asrock a bűnös benne.
De megjegyezném hogy a Speedstep nálam semmit sem ér, 1,max 2W a teljesítménycsökkenés, azért mi értelme hogy váltogasson ?! -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Kicsit izzasztottam a vasat CPU-Z 1.328V 3750Mhz gyári hűtővel prime alatt 68fok ezek az értékek milyennek számítanak?
-
válasz
tzsolesz #2026 üzenetére
Azonos órajelen nem lenne nagy különbség, de az E5200 jobban tuningolható.
Ugyanazokat a feature-oket tudja, mint az E4500:
# Dual Core
# Enhanced Intel Speedstep® Technology
# Intel® EM64T 1
# Enhanced Halt State (C1E)
# Execute Disable Bit 2
# Intel® Thermal Monitor 2ennyivel több az E5200:
These parts have Intel® Trusted Execution Technology (Intel® TXT) enabled.
These parts have Deep Sleep State (C3E) enabled.
These parts have Deeper Sleep State (C4E) enabled.[link]
Szerk.: ez az intel TXT, C3E, és C4E nem hiszem hogy létfontosságú...Ha olcsón megtudod szerezni az E5200-t, én lecserélném a tuning miatt.
-
tzsolesz
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy nagyon primitív kérdésem.
Azonos órajelen melyik az erősebb? Az E4500, vagy az E5200?
Tehát a 45nm-en kívül van-e utasításkészletbeli különbség. Az E4500 ugye Core 2 Duo, az E5200 pedig Pentium Dual Core, és már asszem penrin alapú.
Mi a különbség a két processzor között?
Sürgős lenne, mert itt van nálam egy haver, és mivel Ő eladja a gépet, lehetőségem van kicserélni a két proceszort, mert én raktam neki össze a gépét annó annak idején.
-
mycso
veterán
válasz
Killerlaca #2022 üzenetére
Intel szerint 1.45v a max, hőfokban pedig 85fok.
[link] (2.6-os menü táblázata)
-
Speed®
titán
válasz
Killerlaca #2022 üzenetére
Megfelelő hűtéssel szerintem 1.4-ig bátran lehet neki adagolni, az 20%.
Egyelőre a lappal szívok, 24/7 ~1.3 lesz nálam, mert passzívan hűtöm..
Ha kitalálom mi merre benne, valszeg meglesz a 3.75 kisebb fesszel is.
Most egyelőre így marad, 2 napos hálóparti, majd utána kitesztelgetem. -
Speed®
titán
Beléptem a klubba, egyelőre 3750MHz (12.5x300) / 1.375V (droppal).
Alacsony VIDes (1.175), kicsit furcsán viselkedik, lesz még változás.. -
cdc01
csendes tag
12,5 x 280 A ramoknál az a szitu, hogy az Asus Ai tweeker, felajánl lehetőségeket, de nincs manual rész, ahol be tudnám lőni, a szorzót 2,8 ra (280-nál elviekben ez a 800 mhz nem?)
Valóban kis átverős ez az asus Pcprobe, nem 21 az hanem 31 és 49 terhelve, néha 55 re is felmegy
Orthoshoz esetleg egy link? -
Osynho
addikt
Mekkora a szorzó/fsb? Az a Vcore Bios-ban annyi? Mert akkor a valós kevesebb. Ha stabil ekkora feszen (és elég neked a teljesítmény) akkor keresd meg a minimum feszt amin még nem hibázik. Minekl menjen emelt fesszel, ha bírja kisebben is?
Ramszorzót tedd nyugodtam manualra szerintem, akkor pontosan be tudod állítaniHogy lehet 21 fokos a cpu? Vagy a teraszon van, vagy félremér, mert a gyári hűtő esélytelen h így hűtsön
A speedstep meg mivel csökkenti az órajelet, ezért nyilván csökken a teljesítmény is, de pont ez a célja. Ha meg nő a terhelés akkor max szorzóra visszaáll és küddi
Orthossal terheld, (vagy Intel Burn-el - ezt nem ismerem).(#2012) akosf Ezt most miért?
Nem akartam senkinek beszólni, vagy sértő lenni, csak válaszoltam. Nem értem miért kell egyből bepöccenni. Szeretet ünnepe van!
De nekem mindegy
Legalább topic-tulaj lettem
-
cdc01
csendes tag
Nos Vcore: 1.33xx en bebootolt, memória valahol 800 mhz fölött, mert a biosban automatán hagytam. Jelenleg a sisoft sandra 2009 Lite burn in test lefutott, legmagasabb CPU hőmérséklet ezalatt 44 fok az asus pcprobe II szerint.
Valami komolyab crash tesztelő program esetleg??? (Orthosnál csak valami 2007 eset találtam a guglin, honnan lehet a legfrisebbet leszedni?)
Ha ennyire meg kellett emelnem a Vcore-t, akkor vegyek inkább vissza, vagy ha nem megy 50 fölé, akkor maradhat igy? (terheletlenül, az eddigi 21 ről 25 re uggrott az átlaghőmérséklet)
Mit ajánlotok , mint tesztprogram?
Ha visszakapcsolom az Intel speedsteppet, az milyen hatással lesz a teljesítményre, mert nem feltétlenül van szükségem mindig a maximumra, mert 50% ban csak netezem a másik 50 5 a játék. -
Osynho
addikt
válasz
#95904256 #2008 üzenetére
Bázzz, látom bal lábbal keltél fel
Ezeket énis olvastam, kár volt még1x elémtenned. Én nem állítottam , h ott van a support listán és azt se hogy a bios támogatja. Csak arra a hsz-odra reagáltam, miszerint: "de szerintem a lapod csak 4x200MHz-es FSB-jű processzorokat támogat"
Számomra ez azt jelenti, hogy az fsb órajele miatt nem támogatott az E5200. Mivel az E5200 ugyanakkora fsb-t használ, mint az általad említett processzorok, ezért bátorkodtam reagálni, a félreértések elkerülése végett.
Ha köteketni akarnék, megemlíteném , h nemcsak 800as, hanem kisebb fsb-jű cpu-kat is támogat a lap(#2009) cdc01 Okés, kíváncsi vok.
-
törölt tag
peter0023: "Az lenne a kérdésem 945GZ7MC-RS2H lapom van és hogy kompatibilis-e az E5200-al a gugli nem segített a választ előre is köszönöm."
akosf: "Az biztos a legújabb BIOS még nem támogatja.
De itt a CPU Support listája, amiről szintén hiányzik."peter0023: "Most viszont tanácstalan vagyok hogy milyen procit vegyek bele"
akosf: "Ez már nem kapcsolódik az E5000-es topikhoz, de szerintem a lapod csak 4x200MHz-es FSB-jű processzorokat támogat. A legnagyobb hozzávaló proci az E4700 illetve az E2220"
Osynho: "Az E5200 is 800as fsb-vel bír..."
Ettől még továbbra is igaz marad hogy:
- hiányzik a lap CPU support listájáról
- a lap egyik BIOS-a sem támogatjaszerk.: Én meg nem állítottam hogy nem 800-as az FSB-je.
-
Osynho
addikt
válasz
#95904256 #2006 üzenetére
Az E5200 is 800as fsb-vel bír...
(#2000) cdc01
Kisebb vcorral kezdjed sztem, bios 1,20-1,25V pl. Ram szorzót meg értelemszerűen úgy állitsd be, hogy 800 körülire jöjjön ki333 fsb nél 2,4es szorzóval lesz 800on. Gyári hűtő majd kiderül mire elég ahogy ráküldesz egy orthost és elkezd melegedni a proci
-
cdc01
csendes tag
Hupsz ezer bocsánat, de kétszer sikerült elküldenem
-
cdc01
csendes tag
Sziasztok!!
Egy kis segitségre lenne szükségem.
Most cseréletm le a konfigomat egy E5200 asra és szeretném kipróbálni, hogy viszi e a 3500 mhz-et.
Alaplap: Asus p5ql pro, gyári hűtő ővel, 800 mhz-es kingston ddr2-kel. Légyszi valaki irja le, hogy mennyire vegyem a vCore, és a szorzó FSB arányt, hogy stabil legyen, ha a gyári hűtő miatt sok lenne a 3500 (mondjuk egy thermaltake házban van, amiben 3 venti tereli a levegőt), akkor valami stabil beállitást mondjatok már !!!
Szerinetetek mi lenne jobb, kipróbálni 1,296-on és 280 mhz-s fsb vel, vagy inkább 9x333mhz?
Ja és memóriának milyen beállitást javasoltok (800 assok szóval itt lehet szűk keresztmetszetet jelentenek), a vga ati sapphire 4670.
Csak egyszerűen. alapvetően nem cél a 3500, de azért kipróbálnám mit bir stabilan. Mivel teszteljem? légyszi egyszerűen , ha lehet, nem vagyok láma de 4 éve nem berheltem gépet szal azóta kicsit átalakultak a biosos beállitási lehetöségek.
Segitségeteket előre os köszönöm! -
törölt tag
válasz
peter0023 #2001 üzenetére
Az biztos a legújabb BIOS még nem támogatja.
De itt a CPU Support listája, amiről szintén hiányzik.
-
peter0023
csendes tag
Kellemes Ünnepeket mindenkinek.
Az lenne a kérdésem 945GZ7MC-RS2H lapom van és hogy kompatibilis-e az E5200-al a gugli nem segítetta választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest