- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
Megtaláltam!
Max OC:[itt]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
kriszbon #10082 üzenetére
cputuninhqban (ez így egyben furi
) Lipi épp most tesztel egyet. ízelítőőnek
-
kriszbon
őstag
Néha azért benézek én is ide(naponta, mert a nagytestvér mindent...) és eléggé elkeserítő hogy milyen sz@rul is ment/megy az én procim, ahogy elnézegetem itt az új/régi eredményeket.
Már régebben is emlegettem, hogy begurulok és lecserélem a fenébe ezt a vackot, és veszek egy jobbat, csak még nem tudtam dönteni hogy milyent.
Mindíg attól félek hogy kevés lesz a kártyámhoz ami most van bent, és ha havonta talán egyszer elindítok egy játékot, akkor nem hajtja ki rendesen 3.3-3.5GHz-en. -
-
darál0w
Jómunkásember
-
rvn_10
senior tag
darál0w a cpu tuning listában a max oc-nel is le kell futtatni a primot?
-
Grampy
aktív tag
Mivel tudnám még tesztelni a stabilitását? IBT(ezt honnan tudom letölteni?), esetleg Orthos?
-
Grampy
aktív tag
No megnéztem, jól felfogattam anno, csak gratulálni tudok magamnak
(halkan súgja: 2 lefogató nem volt bepattintva.
) Nah szóval leszedtem a hűtőt és tettem új pasztát, illetve ráfogadtam(most már normálisan)
Köszi srácok az ötletet!
Prime-al most 51 és 54° között mozgott. Így már normális? -
darál0w
Jómunkásember
válasz
Grampy #10039 üzenetére
az nyilvánvalo, h játékok alatt nem lesz akkora a hő, de alapon még alaphűtővel sem lenne szabad ekkora hőnek lennie...
(#10038) rvn_10 nalátod. a p4 meg ugye nem egy c2d
(#10040) rvn_10 2 dolog miatt nem tenném. ami mondjuk egybe is vehető. a magas fesz az oké, ha bírja hűteni az ember...de ha nem...akkor elég gáz. degradácio esélye így elég magas.
-
Grampy
aktív tag
válasz
belaazallat #10035 üzenetére
belaazallat: Nem tudom most már kezdek arra gyanakodni, mert felfogatása sem volt valami leányálom, lehet nem lett rászorítva, pedig de mert megnéztem utána, no megnézem.
darál0w: IBT-vel még nem néztem, prime95-el stabil volt, de a hőfok most már nekem sem tetszik, viszont megnéztem Oblivionnal, és némi teljesítmény növekedés tapasztalható
, főleg városban, ahol sok az ember(ez gondolom amiatt hogy a proci számolja, de lehet tévedek, lényeg hogy ott most vaj simán fut) és mindkettő mag 45° körül megy, ezt nem értem.
Megnézem azt a hűtőt. -
darál0w
Jómunkásember
elkezdődött már a nappal joval korábban, mint ahogy ideírtál. csak tudod van más dolgom is
(#10023) Grampy az a hő igen csak magas. ha 3000en stabil volt, akkor maradjunk ennyin a hő miatt és csökkentsd a feszt, ameddig még stabil.
hádde vájá má...hyper tx3al az sok. nézd át a gépet. paszta, ráfogatás...ott tuti van vmi gond
-
rvn_10
senior tag
Ezt sikerült kihozni belöle. 1,44 en. Futtattam az IBT-t de mikor 80 fölé ment a hőmérséklet ami kb 2-3 perc alatt megvolt akkor inkább lelőttem a dolgot, húst sütni még nem akarok
. Ide már kevés az alpine 7 még "2" ventivel is.
-
Grampy
aktív tag
No akkor most mit csináljak?
Nem csináltam még sosem, ezért kérdezem, ti jobban jártasak vagytok ebben.
-
Grampy
aktív tag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Grampy #10017 üzenetére
először le kell tesztelni, h stabil e. vmint a hőfokok milyenek...
tesztre prime 95 smallFFT 30perc, vagy IBT max stress 10kör. fesz monitorozására CPUZ, hő monitorozására coretemp
ha vminek nem megy a kezelése , akkor elmondom(#10018) Grampy nem csökken az élettartam
és akár 1.4Vig is elviheted, ha bírod hűteni. fogyasztás, csak minimális mértékben nő ezzel a beállításokkal
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Könyvajánló
- PlayStation 4
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest