- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
SzlobiG #19203 üzenetére
Nagyon tetszik meg minden de az itteni legjobb q6600-as eredmények is szinte mind p35-dq6-al készültek és ezért agyalok.
SymbianOS: Próbáld te is fogyókúráztatni a procit, nekem e2160 al 3 nap alatt 1,344v 9x330-ról 1,272v 9x330-ra sikerült csökkentenem a feszt orthos stabilan
-
janos80
senior tag
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
SzlobiG #18726 üzenetére
Oks. Egyelőre megvárom, hogy mi lesz a lapommal. Ha el tudnám paszzolni a lapot, akkor lényegében véve másnap lehetne gépem. Este azért leteszteli haverom a Quadot. Nincs kedvem megint összerakni, és szívni vele, és gondolkozni, hogy mi lehet a rossz. Szeretném tudni, hogy mi a helyzet azzal.
Sosem volt még Asus lapom, csak Abit és Giga, de a Gigát jobban ismerem. Esetleges BIOS-ba mászásnál számíthatok netán a segítségedre?
-
Speed®
titán
válasz
SzlobiG #5985 üzenetére
Na ja, lassan több időt tölt a rendszer az asztalon mint a házban
Nem a Quadra gondoltam, azt a Liberty400 vinni fogja a 2900Proval.
A hűtőről kérdeztem hogy mit szólsz, esetleg próbálta már itt valaki?
Na, látom utólag odaszerkesztetted a véleményed. Én is jónak tartom.
Megabrutálisan néz ki 2x12cm ventivelDe 1el lesz használva.
-
Speed®
titán
válasz
SzlobiG #5981 üzenetére
Persze, ezzel nem szállok vitába. Csak azzal, hogy a Zalman helyett mondtátok. Miközben mire ventikkel is ellátja, már ~2x annyiba kerül
Jó darab az U8, szerettem anno én is, csak hajtott a kíváncsiság.
Azóta túladtam az Infinityn, volt Zalmi9500as és Ninja is, most éppen GeminII.
Még nem próbáltam ki, szerinted?helkis
Beb@szna ha IP35 nem lenne elégArra tervezek váltani procival együtt.
Én is vizelni fogok, már megvan hozzá az új ház, csak még több "kedv" kéne.
Egyenlőre maradt a GeminII mint utolsó esély, 7.5ért úgy voltam, bepróbálom. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
SzlobiG #5660 üzenetére
Akkor ez olyan mint a 965v975 a 65-ösök többet mentek FSB-be viszont vmivel gyorsabb volt a 975 azonos FSB-n.
jah, csak itt a gyorsabb-ság is elmaradt.. még a 2x16-os pci-e se hoz semmit 3d-ben, ráadásul nagyobb chip miatt nagyobb hőtermelés is.. áh, egy jo p35 bőven kitart még sokáig -
Sárpac
nagyúr
válasz
SzlobiG #5660 üzenetére
Nekem Ds4-em van voltak nehézségeim de le lehetett küzdeni mondjuk a ramok jobban melegednek és erre is rájöttem majdnem 1mm-el közelebb vannak a ramslotok és szétmelegítik magukat a modulok így kell az aktív hűtés!
4x1 A-data-val megy szépen 800on a ramok 4.4.4.3.8-ban! -
westlake
félisten
válasz
SzlobiG #5565 üzenetére
en inkabb mar azt szeretnem, hogy valaki megmondja vegre, hogy ezt az overvoltage protection-t hol lehet kiiktatni
(nem tudja esetleg valaki?
)
#5589: latom te sem a legujabbat hasznalod -
westlake
félisten
válasz
SzlobiG #5559 üzenetére
en legutoljara a 965-os ds4-et es dq6-ot probaltam (ugye valojaban tervezesileg nehany dolgot leszamitva nem volt kulombseg).. azoknal a lapoknal meglatasom szerint volt egy ugynevezett volt osszes ertek, amit ha tullepett az ember, akkor a lap egyszeruen nem postol be.. nem tudom, hogy a p35-ds4-nel (dq6) es az x38-qd6-nal valtoztattak-e ezen.. raadasul a lapra szerelt feszgen ic-k nem is voltak annyira "rugalmasak", hogy moddolni lehessen oket... legalabbis nekem nem sikerult..
-
R.Zoli
őstag
válasz
SzlobiG #5518 üzenetére
Nálam hibás a szenzor valszeg vagy nem tudom mi van mert 1,375 volton 3600-on és 1,42 volton 3800-on is max 70 fokos a legmelegebb mag... Ennyit a G0 hőmérőjéől..A B3 gyönyörűen mért, de ez katasztrófális...
Itt is látszik a paszta tesztünkben ,hogy mindenre nagyon érzékenyen és pontosan reagál a B3 szenzora ,a G0 sajnos ehhez képest selejt....Sajna azt kell mondjam ,hogy amit a G0 kiír az +/- 15 fokra is lehet a valóságtól...
-
válasz
SzlobiG #5511 üzenetére
ezt egyelőre betudom annak hogy szar a szenzor.
Szerdán megyek pestre, majd felviszem a procit megnézzük mi a szitu Nyugdíjas-nál.
Azt nem értem hogy szinte mindenkinek elég biosbol 1.25V környéke, ez meg az eddigiek alapján nem hajalndó stabil lenni 1.3V alatt. Nem hinném hogy a proci lenne rossz, vagy szétfeszelve mert akkor szerintem ennél több kellene neki, és jugeenról se feltételezem hogy szart adott volna el.
Szerintem szimplán lap csere lesz ebből
P5K premium vagy P5E. -
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #5416 üzenetére
Nocsak!
Üdv a klubban!
Nem tudom mennyire fogja bírni a 975X a Quadot, de 3600MHz meg lehet.
Nekem 1,38V kell hozzá! Prime 25.5a-val teszteld majd!Mod: A vdrop inkább lap függő nem chipset. Nálam a drop mindössze 0,015 illetve 0,02V. Sok P35-ös lapnál ugyanúgy lehet 0,05V drop is...
-
-
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
SzlobiG #1076 üzenetére
jó ezzekkel tisztában vagyok, csak elolvastam több száz hsz-t, és nem tudom hogy ha most csak veszek egy q6600 ot mennyi esélyem van egy heat pipeos hűtővel alacsony hőmérsékletű példányt kifogni, mert azért szeretnék egy nem forrófejű procit is végre így a prescott procim után, és kb egy legjobb esetben egy ilyen scythe hűtővel meg egy jól szellöző házzal mennyi lenne hőmérsékletben a különbség a két proci között.
mert már nagyon a TDP kben sem bízok.
[Szerkesztve] -
-
xlaci
senior tag
Akkor azért ENYHÉN SZÓLVA nem lehet azt mondani hogy a játékok nem használják ki a kétmagos procit, főleg azt nem hogy a 90 százalékuk nem használja ki, esetleg épp forditva, és le merem esküdni hogy a prociigényes játékok nagyonis kihasználják egy négymagos előnyeit mégha egymagon futónak is vannak titulálva
-
xlaci
senior tag
Félreértetek, én ezt nem azért irom mert valami nem ugy müködik ahogy kéne, vagy szaggatnénak a játékok. A játékok hibátlanul mennek! Nemondjátok már hogy ez csak nálam van igy... Csak nekem van úgy megirva a windóz vagy az összes játék hogy két magot kezel, nálatok meg nem? Nemhiszem ezt sem
-
Soak
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest