- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Laraxior #18921 üzenetére
Nem emlékszem már mindenre pontosan igy jo sok idő távlatából
... olyan -45 körül lehetett a fej mert télen a hidegben csináltam ,d e lehet hogy leirtam mikor betettem a topikba... Nitroval már nagyon sokszor meg akartuk nézni csak valahogy sosem jött össze ... pedig - ha már most nem is , de akkoriban - nagyon nagy esély lett volna egy WR-re ... Jah ,kell a kompihoz is szigetelés ,de általában azt kapod mellé
-
Soak
veterán
válasz
Laraxior #18918 üzenetére
Nem, ezt csak egy sima P5K-ban , a blitzben ettől 50mhz-val többet ment ,csak corrupt lett és nem volt erőm ujracsinálni ... P5Kban is ment volna még valamicskét ha nem Pi beállitásokkal huztam volna
szerk : Igen, ez elég jol megy FSB-ben ... léggel 7x500 stabil gond nélkül
-
Soak
veterán
válasz
C.Brigante #17026 üzenetére
Kötekedj csak, de akkor legalább ésszel... te aztmondtad ,hogy "ritka példányokhoz" ... erre irtam ,hogy senkisem ahhoz hasonlitotta, nem azt irtam ,hogy nem hasonlitottam más procihoz... az én procim pedig kicsit sem ritka
-
Soak
veterán
válasz
C.Brigante #17022 üzenetére
az eredménye mert nem a ritka példányokhoz hasonlítottam az eredményét
Senkisem ahhoz hasonlitotta ... de mindegy .. felesleges ezen vitázni mert még érzem ,hogy 3oldalon keresztül leirnád párszor
-
Soak
veterán
válasz
C.Brigante #17018 üzenetére
Arra a magyar mentalitásra gondolsz ,hogy megsértődsz, ha kérem ,hogy nagybetüvel ird a nevemet? vagy te kisbetüvel irod a nevedet? ha igen akkor gratulálok hozzá
meg ha nekem 4.7-et megy a q6600-om akkor a másik érezze magát a szőnyeg alatt... ne haragudj de szánalom...
nem tom miköze van hozzá , de az enyém cask 1,37V-n stabil 3,6on.. vannak ennél mesze jobb példányok is, és az enyémnél is 0,1el rosszabb akkor azt te hogy nevezed jónak?
-
Soak
veterán
válasz
C.Brigante #17012 üzenetére
Majdnem 1,5V a 3.6hoz ... ezt azért általában véve sem nevezném "nem rossz"-nak
a nevem meg Soak
-
Soak
veterán
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #15218 üzenetére
a fesz nem sokat tol ki az FSB wallon
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #14980 üzenetére
Ez nem biztos ,hogy a chipset érdeme, szerintem inkább maga a lap tud ennyivel többet ... elvégre R.O.G ...
-
Soak
veterán
Léghez nem éri meg a QX6850 , ha pre-tested (értsd : használt , kitersztelt) Q6600 tudsz venni sokkal olcsobban ... egy jo q6600 léggel nincs hátrányban a QX ellen, csak ha hideg van, akkor jön jól a plusz szorzó .... QX-eket sem válogatják szóval nem biztos ,hogy egy vakon vett példány jobb mint egy jó q6600... nem nagy szám már a jobb FPO-s q6600oknál a stabil 3,6 1,3-1,37V között ... szerintem egy kitesztelt q66-ot vegyél
-
Soak
veterán
válasz
westlake #14663 üzenetére
Hallottam már én is ezekről a határokról ... én probálgattam vizzel és akárhogy néztem az esetenként 10 , de van hogy 20 fok különbésg is sok század voltot vagy mhz-t jelentett
szerk : Amugy meg azért mondtam a hőméréskletet mert állitása szerint semmi nem változott, polir miatt meg csak a hőmérsékelt volt a változó ergo...
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #14659 üzenetére
A polir a hőmérséklet csökkenéssel függhet össze ... mármint ,hogy azért stabilabb a proci kisebb feszen
-
Soak
veterán
válasz
AirBooms #14579 üzenetére
Ezt még a szerkesztésedhez
:
Pl. ahhoz képest, hogy az alapfesz alatt is bírja a 3,6 GHz-t.
Még mindig nem érted ,hogy a QX6850nek teljesen máshogy müködik a vides dolga? TDP magasabb ergo magasabb a vid is jóval... és ha már itt tartunk akkor nagyobb mhz-hez tartozik magasabb vid, tehát igy sem összehasonlitható
Persze te ettől még nyugodtan keverd ide a Q6600-at...
most ez vicc? Nem q6600ról volt szó ,hogy hogyan skálázodik vid szerint a tuningja? omfg
14582 : Ez kérdés volt eddig?
-
Soak
veterán
válasz
AirBooms #14569 üzenetére
MI az ellentmondás? Mihez képest magas vid-e a procidnak? QX6850-hez képest biztos nem , ahogy te is mondtad ennek alapból magasabb mint a q6600é ... akkor meg nem értem ,hogy minek hozod fel ide példának?
Ja értem, csak kötözködni akarsz... Hát persze!
És már megint On-ban...
ha zavar ,hogy valaki/k hozzád szólnak akkor vagy orvoshoz fordulj vagy egyszerüen fejezd be a forumozást
-
Soak
veterán
válasz
AirBooms #14561 üzenetére
A mostani QX6850-em VID-je 1,3500 V, vagyis baromi magas, de a 3600 MHz-et 1,33 V-on primestabilan viszi. Vagyis alapfesz alatt!
Idézek tőled : Oké, oké, de ne vessük össze a QX6850 VID-jét a Q6600 VID-jével. Ez utóbbi ugye alapon 2,4 MHz-en jár, míg az elöbbi 3 GHz-en. Vagyis az Extreme-nél jogos a magasabb alapfesz. ... felsleges QX6850et példaként felhozni q6600 mellé
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #14399 üzenetére
+200 az alaphangon
... a viz elbirja a feszt ... egy 50k-s vizzel, jól összeválogatva az a 76 inkább 56 lenne és már ott is többet menne
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #14118 üzenetére
Egyértelmű ,hogy juzer error
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #14108 üzenetére
nem minden proci skálázódik ugyanugy, nekem pl 1,36-1,37V kell a 3,6Ghz-hoz , viszont 1,5V-vel meg olyan 3950-en prime stabil
-
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #13915 üzenetére
A 4magot az használja ami 75% feletti proci terhelést mutat ... az ,hogy a grafikonok félig vannak, inkább csak két magot jelent, nem 4-et.
Amugy itt is jobb a quad... mert amig egy E6600-al játszol 3,6Ghz ... van még mellette még egy amivel meg csinálhatsz akármi mást
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #13837 üzenetére
1,4 azért durva lenne
-
Soak
veterán
válasz
Shkiz0 #13804 üzenetére
Nem rég vettem én is, mert mindenki azthitte ,hogy a hibás széria kifutott... az enyém gyönyörüen elrepedt... szóval még mindig lutri... meg kell venni, megnézni a tetejét... ha jó szine van akkor megtartani, ha nem akkor legarizni, mert elvileg a régieket vissza hivták
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #13788 üzenetére
Lehet, nézd meg az én vizemet, szerintem ennyi a max amit csak procira érdemes tenni, nekem nagyon bevállt, brutális erő van benne és a proci is sokkal jobban megy mint léggel, pedig abból sem épp gyenge volt
-
Soak
veterán
válasz
Beowulf_78 #13711 üzenetére
Ezt simán el kell fogadni ... szvsz senki nem hibáztatható ezért ,hogy nem ugy megy egy-két FPO mint a legjobbak .... örülni kell ,hogy van olyan FPO ami jól megy ... sajnos ez a beetető széria azért bejött az intelnek... nem véletlenül ment jol az első széria .... aztán csak lehet ,hogy én vagyok paranoiás
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- ASUS 18W USB ADAPTER
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest