- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
hi, nálam az 1000VA-es APC software-e méri az általa leadott teljesítményt, ebben benne van a monitorom is, 600w-ot tud szolgáltatni, a tápom 630w-ot tud peakben, 580w-ot natúr, a teszt 65%-ánál felugrott egy ablak, hogy akarom-e hogy lekapcsoljon a rendszer ugyanis 5perc alá csökkent a tartásidő.. ekkor pillanatnyilag 516w-ot evett a cucc..
(hogy ez a valós teljesítmény-e majd eldöntitek..
)
vga 75fok, procimagok 74-73-70-70 fokosak voltak.. de ugye nem jutott el a smal fft-ig kb 40sec volt az egész, az ablakig, valszeg több lenne, ha 40percig menne..
tudsz olcsón 850w-os galaxyt? -
helkis
veterán
épp most dobtram át őket, mivel állandóan fagytak még 800-on is, itt (fekete slot-ok) elvileg megy.. de tesztelni kell még.. (3800-on tartok 1.45v-al
) és ez még mindig csak a zalmi..
egyébként kezd elegem lenne ebből a p5kc-ből, fizukor lehet visszatérek a gigabyte-hoz, egy dq6 személyében..
-
vazimódó
senior tag
Kicsit off leszek.
Proc stabilitáshoz egyébként a small fft ajánlott inkább ugye? Blend-el teszteltem eddig. És észrevettem hogy csak blend teszt 15perc eltelte után kezd fura hangokat kiadni a lapom,mintha ciceregne valami,ami szerintem a tápcsati 4pin-es csatija a lap 4pines foglalatánál.Ezt onnan tudom hogy ha megmozgatom akkor változik a cicergés frekije.Egyébként ettől égett meg szerintem a régi tápom 4pines csatija,még a kábelek is bebarnultak.
Viszont érdekes módon small fft-nél nem cicereg.
Pietrosz is írta hogy cicergett neki is blend teszttel.Én azelőtt mindíg csak blend-eltem és gondoltam megnézem small fft-t és csodák csodája nem cicereg.
Van esetleg valami linked arról hogy tudnék 2 prime-ot indítani?Kicsit láma vagyok hozzá
Közben találtam is . Szerintem ez megteszi,vagyis remélem.[link]
tlac:köszi.Én meg mernék esküdni rá hogy a 4pines csatimtól jött a hang.
[Szerkesztve] -
Sárpac
nagyúr
Már gondolkoztam rajta, hogy külön progiból 4prime-ot indítani, a progiban külön külön felparaméterezve talán az lenne az igazi!
A tasknak valóban elfogy, de csak azért mert az is processzoron fut, ha 9-est adsz neki akkor a task a normál prioritásával olyan hátra kerül, hogy gyakorlatilag megfagy!
[Szerkesztve] -
Raki
aktív tag
persze hogy támogatja, mert jó kis lap...
és amúgy ki akar rajta húzni? legalábbis nekem nem kenyerem a GHz-s tuningolás...
amúgy látom hogy a P5K-k nagyon mennek a Qaud proci alá, meg a tuning is sok mindentől függ, szal szerencsés esetben simán tudnám húzni, de ha te kifogsz egy rosszabb példányt hiába P35...
amúgy meg nem tudjátok Nforce chipset alatt hogy menne? (680i pl)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest