- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Samanbacsii
őstag
-
Soak
veterán
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
vazimódó #4550 üzenetére
GA-965P-DQ6 ezt a lapot mondják még sokan, hogy jó cucc.
milyen memo lenne amit ajánlasz mondjuk egy 6600 mellé? (de minimum 6400)
Jaja, a hűtő rámegy más foglalatra is (4in1), csak kérdés, hogy elég-e egy rendesen húzott c2d-nek. (bár a a sandy-t is meghűti rendesen, nyáron sem volt 50 fok felett orthos mellett) -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
vazimódó #4510 üzenetére
Köszi a választ!
Még nem tudom, de lehet elég lesz nekem egyenlőre egy C2D. Tuti húzni fogom, most is keményen rátva megy a Sandy
Tápom egy Tt480W Purepower, remélem elég lesz. Asus Commando tetszett meg, meg valami Gigát is mondtak, de már nem emlékszem. Olyan 35K-ra gondoltam, de havertól olcsón lehet, szal az ár itt nem támpont. Tuti játszani akarok amivel csak lehet, mert frankóra akarom belőni. Memóból is valami aranyosat akarok, ezek után a Corsairek után. (hozzászoktam a jóhoz).
A házam hűtése elég jó sztemm a procchűtő is rámegy lga775-re is. A leírásomban van minden fontos infó, ha van időd lesd meg mi a vélemény?! -
Samanbacsii
őstag
válasz
vazimódó #4463 üzenetére
Igen, nagyon tetszett ezért is választottam...
Hát a topikot olvasva szerintem is hűvösebbnek kéne lenni.
A blokk stabilan rajta a cpu-n, felpolíroztam, szerintem nem ott a gond. 3,2 felett 1 cpu fsb emeléshez kellett emelni kb 0,006v-ot és akkor nem hibázott a prime. Az easytune5 el csináltam. Nem volt kedvem annyit bootolni...
B3.
Most látom a G0 4160-at... -
Samanbacsii
őstag
válasz
vazimódó #4455 üzenetére
1,45v - 1,392v terhelve 3276Mhz. Ekkor 70-70-72-72. CPU 58 fok. Prime95 fut. Ennél nagyobb feszt már nem adnék, félek tönkremegy a cpu ha nagyon nő a hő. (szerintem) Csak EVEREST, CPUz, prime95 és a Gigabyte bazári Easytune5pro -ja fut vista 64 alatt. Ezekkel tudom ellenőrizni. De ellentmondások vannak, külünböző értékeket mutatnak.
-
jugeen
addikt
válasz
vazimódó #4357 üzenetére
Az nem 64 bites!!!!!
ez kell neki Prime95 v255 64bit edition
-
helkis
veterán
-
jugeen
addikt
válasz
vazimódó #4077 üzenetére
blend-nél mind a CPU-t, mind a RAM-okat stresszeled. small-nál meg csak a CPU-t.
lusta vagyok lefordítani
install prime95
then right click the exe and send a shortcut to your desktop. rename this Prime95-1. Right click the shortcut and put a space after the last character in the Target box, and then -A0 (thats an A and a zero)
then right click the original exe for prime and send another shortcut to the desktop. Rename this Prime95-2. Right click on this shortcut, and at the end of the target line, put a space and -A1.
[Szerkesztve] -
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
vazimódó #2728 üzenetére
Gond.. Hát nemtom megmondani. Amit irtam az előző hsz-ekben.
De semmit nem csináltam vele,csak a régi jó módszerhez folyamodtam. Szétszedtem,összeraktam,és láss csodát! Mondjuk csak gyorsan indulás előtt bootoltam egyet. De nem volt stabil,de otthon leszek egy óra múlva kb,és akkor megcsinálom normálisan a beállításokat. -
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen switch-et vegyek?
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest