- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos80
senior tag
-
janos80
senior tag
tenlyeg!! egyebkent kivancsi lennek,hogy amit ir everest pillanatnyi fogyasztast,meg az amper. az valosagos?
mert irt nekem erre a procira mondjuk 80wattot,es mellé 50-60 ampert
-
janos80
senior tag
válasz
Bagira01 #19012 üzenetére
hát ez az. én is ugy tudtam,hogy a g0 95w a b3 105w.
ellenben 1-2 ember a b3-ra 130w-ot mond,de ugy érzem,akkor a stepping valtas igen csak jol sikerult volna a g0 javara annokoszonom a megerosito infokat
mod: Bagira: sikerult anno mind a 2 fajtát egy kicsit megnyuzni
kéne nekem is egy jo kis G0udv
Janos -
janos80
senior tag
tiszteletem Uraim!
a kerdesem a kovetkezo lenne:
q6600 G0 vs q6600 B3 fogyasztas?
udv
Janos -
janos80
senior tag
nekem eleg lenne egy Q9450 is
-
janos80
senior tag
szia
ezt ugy hivjak hogy speedstepping. valoszinuleg be van kapcsolva a setup-ban.
ez annyit tesz,hogy amig a gepnek nem kell a teljesitmeny addig visszaveszi a szorzot,es csak alacsonyabb frekvencian megy,hogy "kimelje" magat...
mihelyt kell neki a kakao azonnal visszavalt 9x szorzoba es akkor fog 2.4-en menni. de ha zavar akkor a biosban kapcsold ki.mod: altalaban EIST-kent szerepel a setup-ban
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
HoReSz1975 #11606 üzenetére
tobbet nem tudok elmondani rola. kerem kapcsolja ki
-
janos80
senior tag
de azert ezt nem gondolja remelem ,hogy nem tuningol. ki birja azt megallni,hogy egy jo tuningpotenciaju proci van a gepben,es alap orajelen eli le az eletet?!
ez olyan mint amikor az autot csak 2000-es fordulatig huzatnank. neha azt is meg kell hajtani 7000-enfoleg ha meg LE is van benne
tuningra fel!!
-
janos80
senior tag
válasz
yakuza.tora #11593 üzenetére
most latom csak,hogy 2x szerepel a listadban az L737a496 . egyszer 43k-44k , es utana meg 45k. csak nehogy belekeveredj ebbe a sok fpo-ba
-
janos80
senior tag
válasz
a helyedben en az alacsonyabb VID-es procit vennem? a tobbirol nincs vid?
udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
szia
nekem ez van: L737a496 - 1,3000 eddig siman tudtam leggel huzni 3.7-3.8ig. igaz 1.5v-al.
nem egy tuning peldany de nem rossz...udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
DroneZ^ #11571 üzenetére
hat nezned kene egy tesztet valahol... van egy par...
annyit tudok,hogy nezegettem en is teszteket,de a tx2-t ajanljak a legjobban ar/teljesitmeny aranyaban. nem igazan marad el a 10k+ hutoktol sem, és fele annyiba kerul... de ha tutira mesz,es megengedheted magadnak akkor miert ne a scytheudv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
Chalez #11568 üzenetére
csak osszehasonlitaskepp: nekem pont egy 965p-ds3-am volt 6300-al. a 6300 ment benne 495fsb-t, a quad meg max 420,de stabilan a 400inkabb. ugyhogy valoban keves neki a 965. en sem akartam elhinni,de miutan valtottam p35-re azota lehet tuningolni "rendesen" a quadot...
udv
Janos -
janos80
senior tag
sziasztok
szerintetek ez az FPO jo? : 737A496
Udv
Janos -
janos80
senior tag
ja ertem.... koszonom a valaszokat!!
-
janos80
senior tag
sziasztok
a VID értéke fugg attol,hogy mekkora feszt adok a biosban? gondolom a minel kevesebb ertek a jobb igaz?
az 1.3 nagyon gaz?
pedig 1.1-en is viszi a 2.4-et, es 1.2-on pedig a 2.9-et...udv
Janos -
janos80
senior tag
válasz
subaruwrc #10813 üzenetére
nem jo?
bar igazabol en anno egy E6300-hoz vettem,es ugy voltam vele,ha viszonylag normal keretek kozott tudom tartani a quad-ot,akkor nem veszek masikat. nos nekem eddig valamilyen szinten bevallt,aztan lehet ha kiprobalnek valami normalisabb hutot,akkor meg kopkodnek a tx2-reudv
Janos -
janos80
senior tag
hat sracok nem tom kinek mennyire megy fel a cpu mag hofok,de amiket itt olvasgattam....
nekem 3.44-en is olyan max 60fok 62, es egy coolermaster hyper tx2-t hasznalok. nem olyan rossz az szerintem.....jelenleg 1.12V-on(biosban 1.2) megy a q6600 2.7Ghz-en....
mod: ja es igy talan van 45fok a maghomerseklet... a kupak sajna 10-12 fokkal nekem is huvosebb....
-
janos80
senior tag
válasz
subaruwrc #10410 üzenetére
hat a b3-as mar megvolt egy ideje,es ugye arrol azert nem kerdezgettem,mert hat a 3.2-3.3 nem olyan rossz egy b3-tol. csak hat ugye most derult ki a g0-nal ,hogy amikor mar lehetne huzni jobban,akkor mar viszont keves a 965p
dehat majdcsak sikerul talalnom egy p35-ot,de elotte elkene passzolnom a meglevomet is -
janos80
senior tag
nana
-
janos80
senior tag
az a gond,hogy a proci mar benne a gepben. a hutot meg eleg korulmenyes leszednem,mert ki kell szednem akkor a lapot is
doboza meg nincs. valami programmal nem lehet? valaszod elore is koszimod: milyen fpo-st erdemes venni,mert ugy nez ki,hogy en most nem jot valasztottam
vagy ez nem befolyasolja a tuningolhatosagot?udv
Janos -
janos80
senior tag
FPO-t hogyan lehet megtudni?
udv
Janos -
janos80
senior tag
sziasztok
sracok az mitol lehet ,hogy egy q6600 g0 nem akar menni alapfeszem 3.0-at,sot meg 1.45 fesszel sem igazan. efolott meg nem is igazan hajlando elindulni
elotte egy b3-am volt az siman ment 3.2-3.3-on. mi lehet a gond? giga ds3 lapom van.valaszotokat elore is koszonom
udv
Janos
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Wii
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest