- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
sikerült a procimból kihozni 505-ös FSB-t levegővel, szobában, zárt gépházban. ugyanez a proci DFI LP UT P35-ben 502-t ment, Blitz Extreme-ben meg 495-öt.
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
volt már? CPU-Z 1.41.1
-
jugeen
addikt
hamarosan érkezik az új áldozat egy Q6600 G0 L723A964 személyében
-
-
jugeen
addikt
válasz
Cyberboy42 #4861 üzenetére
ha csak 15A tud menni a CPU ágra, akkor ezzel a táppal is be fogsz fürödni.
-
jugeen
addikt
megérkezett az új központi agy! hamarosan jönnek a tesztek!
kicseréltem, nyomtam egy F1-et és ez lett. kezdésnek megteszi ez is
-
-
jugeen
addikt
akinek van foyasztásmérője az legyen szíves ezt futtatni max felbontás-beállítás mellet úgy hogy fut a P95 v255 7-es prioron, 3.6G-n. legyen szíves az eredmény beírni. thx!
-
jugeen
addikt
válasz
vazimódó #4357 üzenetére
Az nem 64 bites!!!!!
ez kell neki Prime95 v255 64bit edition
-
jugeen
addikt
-
-
jugeen
addikt
azt azért megkérdezném, hogy akinek quad-ja van valamelyik p5k szériás alaplappal és D9-es ramja, az ugye nem az 1-3 slot-ot használja, hanem a 2-4-et?!
-
jugeen
addikt
válasz
Pietrosz #4082 üzenetére
nem feltétlenül fagy ki. valamikor csak háttérbe nyomja a win saját alkalmazását. volt, hogy az egérkurzor laggolt 2 másodpercet.
abban teljesen igazad van, hogy mindenkinek mások a tapasztalalatai. már több mint négy hónapja szenvedek ezzel a négy szálas futtatással. le se merem írni, hogy mennyit ment a p95. fájni fog a villlanyszámla.
-
jugeen
addikt
válasz
vazimódó #4077 üzenetére
blend-nél mind a CPU-t, mind a RAM-okat stresszeled. small-nál meg csak a CPU-t.
lusta vagyok lefordítani
install prime95
then right click the exe and send a shortcut to your desktop. rename this Prime95-1. Right click the shortcut and put a space after the last character in the Target box, and then -A0 (thats an A and a zero)
then right click the original exe for prime and send another shortcut to the desktop. Rename this Prime95-2. Right click on this shortcut, and at the end of the target line, put a space and -A1.
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
sajna ha túl magas a prior, akkor a winfosnak elfogy a kakaó. és akkor nem a rendszer instabil ( az én fogalomtáramban ez a hadrver-szoftver kooperációt jelenti ), hanem a szoftver. pontosabban a winfos. egy ideig használtam SP2004-et is négy külön affinitásban. tökéletesen meg voltam vele elégedve, a problémám csak a bekonfigurálással volt, hogy sok időt vesz igénybe. nincs kedved írni rá egy szkriptet, hogy szimultáns induljon?
sokan áldanának érte!
-
jugeen
addikt
kár, hogy nincs itt voteban
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
ha esetleg a CPU-val megetetsz 220W-t, akkor a tápod már bedobja a törölközőtt. egy ág táplálja, nem több. az ágakat ne keverd őssze a tápból kijövő kábelekkel
( de szerintem ezt nem is teszed )
sajna azt a tápot sem arra tervezték, hogy bika erős 12V-s ága legyen a CPU irányába, hanem arra hogy elvigyen 20 HDD-t. nincs is ezzel gond. 1.6V-n 9*460-on több mint valószínű már elhasalna egy orthos+atitool mellett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Hyundai, Kia topik
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R7 3700X / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest