- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
Lalaboy #5737 üzenetére
3920-on
Már visszaraktam 7/24-be, de gondolod, hogy ennyi pöttyöt 1000@ CL4-el nem 3600-on értem el. Amúgy megy 4G-t is.
A tápom kevéske sajna, no meg a gyári cooler is.Hippo: mekkora fesszel?
Told manual úgy, hogy a droppal load kb 2,6V legyen, azon is stabil 3200-on a G0 nagy átlagban és nem melegszik annyira. -
szacsee
nagyúr
válasz
Lalaboy #5704 üzenetére
Amíg helyrerakom a net-et, addog nézek valamit.
Stabilitás kell, vagy sebesség?
Azért kérdem, mert a memókat még nem nagyon érzem ebben a lapban.
Winrar hány mb-ig fusson?
Super Pi mekkora 32M?
Eccerre, vagy külön-külön?Ja és Sorry, ha bántónak találtad a hangnemömet, csak hát a vörösök nyertek, meg poénkodi is kell közben.
A sör jó lesz képben is, csak egy kikötés, hogy a topikba betehető legnagyobb méretű legyen. -
-
Soak
veterán
válasz
Lalaboy #5681 üzenetére
Hát attol mert neked nem a legjobb példány jutott attol még erős léggel simán mehet, nem egy ember van itt aki 3,6on használja...
. Sajnos nekem a lap limitál, igy magatol nem tudok eredményt mutatni de 1,37V meelett stabil 3,5öt mellé ki lehet szerintem hozni 3,6ot is
-
Hippo
aktív tag
válasz
Lalaboy #5682 üzenetére
Asus P5K-SE IP35 LGA-775 | Intel Core2 Quad Q6600/8M/1066 G0 stepping | 4x1 GB/1066 MHz DDR2 Kingmax Mars | GALAXY GeForce 8600GE ( Gamer Edition ) OC 512 MB 1.0ns DDR3 PCI-E | Hauppauge PVR-350 | Western Digital 250GB SATA-II | Samsung 200GB SATA-II | Samsung 300GB SATA-II | Coolink Silent Power Supply (500W) | Creative SB X-Fi XtremeMusic | Genius SW-5.1 Home Theater | Samsung SyncMaster 913V [19" LCD]
-
Pietrosz
addikt
válasz
Lalaboy #4044 üzenetére
Én is bízom a 4 gigában
És kicsit más
Meg kellene moddolni a lapomat, csak nem tudom hogy kezdjek bele.
Ezt kéne megcsinálni:[link]
Megnéztem a vr-zoneos modding guideot, de nem lettem okosabb. Ami átjött:
2B-s cerka, ne legyen túl hegyes, de hogy konkrétan min kell áthúzni a cerkát, az nem derült ki. Valaki tud esetleg olyan képet/rajzot adni, ahol pontosan látszik, hogy néz ki egy ilyen ellenállás, és hogy melyik részén kell húzni a ceruzát, és hogy főleg hányszor. Mert multiméterem az nincs, csak érzésre kellene valahogy megcsinálni. Nem kell nekem 0,00 csak a mostanit csökkentse valahogy
[Szerkesztve] -
Muréna
őstag
válasz
Lalaboy #3749 üzenetére
néztem én is h miva', idle 25 fok, elinditom eme csodát és felmegy 28-30 ram , mondom akkor jóvan barátom
nekem néha 86-87Wattot ír amit nehezen tudok elképzelni
szerk.: ha már 3.6on járatod (450FSB ugyebár) nemtod fejből, hogy milyen ram órajeleket tudsz beállitani ekkora fsb-nél? nemtom fejből sajna,jelenleg meg ramot tesztelek
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
válasz
Lalaboy #2698 üzenetére
akkor ott nagy blődséget írtak. quad -esetén kell a blokknak is a polír. én a lepolírozott x3230 esetében nyertem vele 3 fokot. azért domború gyárilag, mert egyenetlen a CPU-k IHS-e. viszont a quad-nak nem középen van egy négyzet magja, mint a duo-knak, hanem egy téglalap elrendezésben van a 2x2 mag. azaz a domború blokk nem érintkezik rendesen a téglalappal. én lepolíroztam, itt vagyok élő ellenpéldának. amúgy azért csinálták olyanra, mert az áltagra nem jellemző a CPU polír. a D-Tek-hez hasonló megoldást választott az Apogee is, mégpedig egy plusz alkatrész blokkba történő beépítésével.
ergo ess neki és polírozd fel azt a blokkot!
[Szerkesztve] -
WiZARD
addikt
válasz
Lalaboy #2698 üzenetére
ha nincs polírozva a proci akkor ''jó'' a ''púpos'' blokk. bár inkább mindenféle ''feszített'' (vagy mi a magyar megfelelő a ''bow''-ra) megoldással kísérleteznek. - nagyobb gumigyűrűt tesznek a blokkba, stb. így kicsit kipúposodik a blokk alja, kb ott ahol a cpu-n az ihs homorú...
de ha polírozva van a proci, akkor nem árt ha a blokk is hozzá van polírozva. csak sokan nem akarják polírozni a procit...
(szóljatok ha nagyon félreértettem volna valamit, nem volt időm rendesen átolvasni a témákat, épp csak beleolvastam párba)
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Lalaboy #2385 üzenetére
Én is olvastam az X48-ról Fudzillán, de gondolj bele Lala... Az új Intel chipseteknek az a neve, hogy Intel Chipset 3 Series, akkor mi értelme lenne az X48-nak? Ez már egy következő generáció felsőkategóriája lenne végülis. A Fudzilla gyakran közől kamu híreket, aminek nem szabad hinni!
Be kéne záratni azt a pletyka lapot...
Ha meg tényleg jön az X48, csak gratulálni tudok az Intelnek...
Mod: itt egy érdekes hozzászólás XS-ről:
I am sure it is true! I have some X38 boards and performance really SUCKS! Compared to P35 ... todays X38 is the same like P35 with only some more PCI Express lanes. If Intel want to attack high-end nForce will need really monster-chipset and this is not a X38 ...for now.
[Szerkesztve] -
jugeen
addikt
a jóval alacsony TDP az pontosan 10.
mondtam már Lala, hogy dobj rá egy Fusion blokkot. Nem elszomoríráskánt, de az én Quazánom 1,425V-on 3,24GHz-en egy TR Ultra120Extreme-mel 73 fok (jóegy SilenX 120*120*38 90CFH 18dB van rajta). Most hogy a szobában közel 35 fok van, lenne kb. 80 fok.
-
Soak
veterán
Ez igy nem teljesen igaz , mivel annyira nem kevés a feszigénye ,hogy a kompi nomrális hőfokon tudja tartani és ezért nyilván nem megy annyit mint Ln2-vel pl mert nem elég hideg. főleg terhelés hatására melegszik
meg amugy is ; a kopmi nem elég hideg ,hogy maxra járassa a procit. persze a komolyabb stage3-mas cuccok -100alatt tudnak ,de az nem is kompo már, hanem egy szelet déli sark
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest