- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hossszú #19404 üzenetére
Én ebbe a lapba közel se tuDom elérni amit te a dq6-ba tudtál! De nem panaszkodom a feszekre!
Tudom de akkor még nem tudtam amit most tudok! Akkor én a pcie 2.0-ra meg ezekre figyeltem! Nem a csipszetre stb! Ma már vinném, egybe küldhetted vna a procival! és úgy ahogy a procit elvittem úgy azt is elvinném egy nap alatt téve nagyívben minden más érdeklődőre!
-
pisti88+
senior tag
válasz
hossszú #16930 üzenetére
Csak a volt drop szimulálása miatt volt 2perces a teszt, a gép stabil 24/7ben igy megy...
, nemkevés időt töltök előtte, és nemkeveset jáccok(crysis csak elég bemelegítésnek), konvertálok, és ahogy lehet nyuzom a 4magot, egyszer sem borult meg vagy halálozott kéken el
Mondta egy pár ember hogy az alap 1.35ös vidje nagyon sok ennek a procinak de ahogy nézem a q6600-okat ilyen 1,4es voltérték fölött tudják csak azt amit az enyém bőven 1,3x-es értéken...
ez csak jelent valamit
(mellesleg nem p95-re lett véve a gép hanem használatra
)
-
Ottoka
őstag
válasz
hossszú #15464 üzenetére
De miért irja a vtt-re hogy 1,46, holott az csak tényleg (szivemen a bal kezem) 1,3? Vagy bemér az everest?
Ezek a spreed spectrumoknak hogy kell állnia? Van belőlük négy.
Ezek a gtlvref 1-4ig nálam auto-n vannak. Az jó?
Macka: lehet a q6400 proci miatt van, nem? Tudod ez forgalomba nem is került, achilleus lőtte valahonnan...
-
szacsee
nagyúr
válasz
hossszú #14304 üzenetére
Én így használtam ...azaz min adható feszen kb fél évig, most toltam neki merészen +0.1V-ot.
1,064-el 2600-on stabil volt, most 1,160 (load) 3000Mhz-n tolom.
Min fesszel a konfig evett 140W-ot idle-ben, most pedig 155W-ot eszik.
Ezt viszont ellensúlyoztam 3db energiatakarékos izzó beszerzésével.Vid-be szerintem az alaplapok drop-ját is bekalkulálják szerintem, mivel Load alatt a 3 fázisú lapok droppolnak rendesen, volt olyan hsz itt valahol, ahol 0,08-0,1V-ot is droppolt Load alatt a lap a Vid-hez képest. Szerintem ez is állhat mögötte, és amit még a bogár agyammal nem tudok felfogni, pl hogy 3-4 év mulva pl a stabil alapfrekihez lehet kell +0,xxx V, hogy stabilan működjön, mivel lehet elindul egy elhasználódási folyamat, mint túlfeszelésnél, csak lassabb ütemben. Asszem még Wizard linkelte anno erről az okfejtést.
-
westlake
félisten
válasz
hossszú #9470 üzenetére
tenyleg nagy szo, hogy kiemeljuk a leghutest, mikor a cpu-z valid kepet kb. 0.1%-os cpu kihasznaltsagnal lehet csinalni.. tenyleg megint eljutunk arra a szintre, hogy ilyen (valoban) eletszerutlen eredmenyeket igy csodaljunk?? szep dolog a 4.5 giga, csak eppen 20 masodperc terheles utan lekapcsolna a proci hovedelme..
mod: kedvenc parbeszedem:
-miert fenykepet csinaltal a tuningrol, nem pedig ss-t?
-azert, mert mar a keplopo miatt is szetfagyna a rendszer..
hat gratulalok
#9474: van valami kulonosebb oka, hogy egy negymagos procin ket darab egymagos progit futtatszt es igy vizsgalsz homersekleteket? -
helkis
veterán
válasz
hossszú #9376 üzenetére
a procin is rajtvan..
pl.: az L-el kezdődő
-
Lalaboy
őstag
válasz
hossszú #6159 üzenetére
Lehet "embargozzak" az amik az unios vonalakat, de amir felraktal 2 secalatt lejott, a korabi 15 perc alatt kb. a kep 1/10-e jott le!
Szep eredmeny, de a ramok teljesitmenye 1M-kor minimalis! Csinalj 32M-et, akkor mar kijon a ramok teljesitmenye, de akkor mar erdemes C4-ben hajtani okett, ami nem is olyan egyszeru!! Mindenesetre teccik a B3-ad teljesitmenye!
-
Lalaboy
őstag
válasz
hossszú #6155 üzenetére
Magyar szerverre kepet feltolteni......!!!
Erre kivancsi vagyok legyszi tedd mar fel egy normalis szerverre! En ezt hasznalom: ImageShack
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest