- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
menalcas
őstag
válasz
HoReSz1975 #21837 üzenetére
Én 3,28n használom feszhez nem is nyúlok, ram valahol 1090 körül megy, ez az általános használatra szánt beállitásom, ha elszáll az agyam akkor 3,6-3,7 de akkor nagyon melegszik már levegővel így ez csak tesztre van, a totál energy takarékos meg 1Ghz körül mikor megy a gép full minden fesz levéve meg ilyenek akkor kis takarékos lessz a gép , jó az EPU6
-
menalcas
őstag
válasz
HoReSz1975 #21835 üzenetére
Valószinüleg a vidje az ő procijának 1.225 vagy 1.2 így neki is annyit emet mint te, de mégsem éri el a te magfeszedet, az ilyen vides procikből lehet kirácigálni simán a 4Ghz+ bár nem tom pontosan milyen fpo és vid de gondolom nem natur 1.3 vides
-
menalcas
őstag
válasz
HoReSz1975 #21831 üzenetére
3-3,2Ghz,ezt mind tudja hacsak nem valami anti-tuning darab, azon már egész jól megy és nem melegszik annyira ezen hisz még feszt sem kell neki adni (példány függő) és azt is ugy érdemes 400X8 akkor a ram is jóbban megy a nagyobb fsb től, kb sztem ez a legideálisabb
-
menalcas
őstag
-
menalcas
őstag
válasz
TGArtist #21783 üzenetére
A Q9300 nem melegszik annyira mintt 66 mert 45nm, viszont kevesebb L2 van benne 2Mb-al, tuning potenciája nem akkora , én inkább maradnék 66nál és ráköltenék 1 jobb lapra mert mind1 hogy93 vagy 66 a lapnak ugyse lessz jobb mivel a P5B nek nem a Q66 al lessz baja hanem minden Quaddal,
-
menalcas
őstag
válasz
elmoraan (r) #21776 üzenetére
Inkább akkor az AC Extreme, én nem bíznám F. Pro 7 r a procim, már anno az amd-s verziója a F64Pro sem volt 1 nagy szám (volt olyanom és nyáron elég lájt volt
mod : Vagy vedd meg a Zalman Fatal1ty-m, 3,6on 24/7 bn viszi tesztek erejéig 3,75 ig megy, 6 K ért a tied lehet -
menalcas
őstag
válasz
tzsolesz #21759 üzenetére
Hát az így mondhatni nem szar csak kaka, pont ez elötted szólónak is írtam q66 alá inkább p35ös lap mint p45, a hyper tx2 meg nem igazán lessz elég komolyabb tuninghoz, kár volt kapkodni , inkább szét kell nézni, érdeklödni, informálódni aztán vásárólni mert utánna szarul esik ha nem azt hozza amit elvárt az ember, de ezektől függetlenül grat az új konfighoz sok sikert és várjuk mit hozol kibelőle
-
menalcas
őstag
Hát az a baj hogy a 9800GX2 sokat eszik án és ha melette akarod húzni a Q6600ot akor be kell nevezned 1 Corsair 650esre ami semiképp nem olcsó a jelen árak melett mert az nyáron volt 18K most majd 25.....
mod: bár elvileg talán elvinné a 550 es corsair is de én nem kockáztatnám föleg ha tényleg durván akarod húzni bár léggel ez szinte lehetetlen, ahoz hogy 3.6-3.7 felé menj már víz kell
-
menalcas
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest