- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
ha már fent van az everest, a legegyszerűbb megoldás, hogy játékok ill egyébb alkalmazások alatt futni hagyod az everest stabilitástesztelő ablakát...természetesen úgy, hogy nem futtatod magát a stabilitástesztet...szépen beállítod, ho mit szeretnél monitorozni, és utólag visszanézheted...
DE EZ MÉG MINDIG A QUAD TOPIC!!!!!!!!!!!!!
-
Superman
nagyúr
Riva Tuner kiolvassa neked, de ha a CPU-ra (és más, az Everest által olvasott értékekre) is kíváncsi vagy, akkor azt az Everestből veszi át. Ott kell engedélyezni, hogy más program (jelen esetben Riva Tuner) átvehesse és kiolvassa az Everestből az értékeket.
Persze aztána Rivánál is ki kell íratni OSD-re az értékeket és akkor látszódni fog játék alatt is.
-
Superman
nagyúr
Stabilabb lesz tőle a tápellátás.
nemhiába van ott az a 2x4 tűs csatlakozó. A kézikönyvet olvasd el, illetve a vonatkozó részt. Én így használom most a Maximust, így használtam a P5K Premiumot is, semmi bajuk nem lesz ettől.
Más: nemhiába van a Maximuson az ún. Voltiminder Led szolgáltatás, ami ledekkel jelzi a lapon a feszültségek mértékét. Náélam a CPU PLL-t sárgával jelzi, ami ugye 1.8Voltig érvényes, afelett piros. Így már régen pirosnak kéne lennie, de nem az, sárga, holott a biosban 1.8Volt fölött vagyok, pedig csak 1.7-et álklítottam be manuálisan. Világos, nem??
-
Cyberboy42
senior tag
a fan mate a zalmanhoz jaro kicsi potenciometer. a klasszikus 3 pines csatlakozohoz megy ahova a ventiket kell dugni, ezen a potenciometeren keresztul megy a zalman ventihez, amivel annak fordulatat lehet szabajozni. nekem is ez a zalman van a qadhoz, ha nem akarsz extrem tuningot boven eleg lesz.
-
Szatesz
őstag
Van egy teszt....Amin az asus silent knight a legjobb.. a léghutesek kozott...De igen van az asus silent knight 2 ami nekem is van ez annyiba jobb hogy nem 2200 as fordula t a max hanem 2300 as és nem midnig 100% on megy hanem allitja magát automatikusan..Nekem is asus silent knight 2 van szentem elég jo nekem is ez lessz a q6600 asomon...[link]
-
XaraX
addikt
Fan mate egy eloszró,amit kapsz a hűtőhöz.Molex csatira tudod dugni,abból csinál 4 venticsatlakozót.
2 fekete,2 fehér.Ha jól emlékszem,a fehéren 7v-ot ad a ventinek,feketén pedig 12v-ot.
Nem ismerem az asus hűtőjét,de ha van hozzá szabályzó vagy potméter,akkor természetesen lehet.
Ha nincs,akkor a lappal esetleg hőmérséklet fügvényében automatikusan,vagy szerzel hozzá szabályzót.
3. kérdésedre ugyancsak nem tudom a választ.,egyik hűtőhöz se volt szerencsém. -
helkis
veterán
gyári coolerral ne tuningolj, nem arra van kitalálva.. talán ezért sem teszi senki, nagyonsokmindentől függ, hogy mit bír, inkább az legyen az elsődleges, hogy 75fokot ne nagyon haladja meg a maghőmérséklet prime alatt, mivel ilyan terhelést nem tudsz produkálni valós alkalmazások használatával, így biztonságos a tuningbeállítás.. hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest