- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Pár napja írtam hogy hogy kell állítani a venti fodulatszámát a procimon(q6600+asus silent square pro).Azt írtátok hogy magától állítja.Prime alatt elkezdtem tesztelni a gépet,a proci hőmérséklete felment 90fokra.Everestbe megnéztem a ventit,és 1050-ről nem akar feljebb menni.Biztos nem lehet progival állítani a fordulatszámot?
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Asus Silent Square Pro hűtőm van a Q6600-az procimon,az lenne a kérdésem hogy hol lehet állítani a venti fodulatszámát?Ahogy ma bekapcsoltam a gépet,nagyon hangos volt a hűtő,everestbe megnéztem a venti fordulatszámát,és 400 volt.Fogta magát és elhalkult egyik pillanatról a másikra,és elkezdett emelkedni a fordulatszám.Jelen pillanatban 1480-1500-on van.Mitől van ez?
-
manutdzoli
senior tag
Q6600-as procim van,rajta egy Asus Silent Square PRO hűtő.Lehet valahogy emelni a venti fordulatszámát?Ha lehet,lécci segítsetek.
-
manutdzoli
senior tag
#11457-re valaki??
-
manutdzoli
senior tag
Újra tuning előtt állok.Annyi a változás hogy a 3x1gb kingmax 800mhz ramjaimat lecseréltem 2x1gb kingston hyperx ramokra.[link]
[link]
Ezekkel a beállításokkal fut a gép,prime 95-ben 40perc után újraindul.Segítségeteket szeretném kérni hogy miként tudnék a ramokból a legtöbbet kihozni,hogy stabil legyen a rendszer.Meg hogy milyen beállítási változtatásokat végezzek el.
Jah,még egy dolog,akármilyen játékba belépek olyan lassú mint az állat.Rettentően szaggat,nem tudom mi az oka.(Bocs a képminőségért)
-
manutdzoli
senior tag
Nincs olyan program,amivel a procihűtő fordulatát lehet állítani?Mint pl.Rivatuner a vidkarikhoz.
-
manutdzoli
senior tag
Na,belőttem 3200mhz-re a procit,másfél órája megy a prime95,eddig semmi hiba.
Végre már valami jó hír.Proci hőmérséklet:70,65,63,70.Ennyi még el kell bírnia.
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
#5881-re válasz?
-
manutdzoli
senior tag
-
manutdzoli
senior tag
Kösz a felvilágosítást
-
manutdzoli
senior tag
Adtam feszt a ramnak,időzítést beállítottam ahogy mondtátok.Megy a prime,nemsoká kiderül az igazság.
-
manutdzoli
senior tag
a ddr2-nek akkor adj még ha normalon nem a matricára irt feszértéket állitja be hanem alap 1,8V-ot.
Ezt nem értem.Nem adtam a ramoknak feszt,a többit megcsináltam ahogy mondtátok.Elindítottam a prime95-öt,és hibát jelez
gyebár 4db Worked Thread ablak van,abból 3-nál kiírta hogy error.az egyiknél 1percnél,a másiknál 2percnél,a 3.-nál 5percnél.A 4.még mindig fut.Valamit még állítani kell.
-
manutdzoli
senior tag
válasz
manutdzoli #5825 üzenetére
Kétszer ment el.Bocsi
-
manutdzoli
senior tag
Prime95-tel tesztelem a procit,amit 3430mhz-re húztam.Eddig stabil,de a coretemp szerint a proci hőmérséklete:67-67-62-61fok.Nem sok egy kicsit?.Egy asus silent square pro hűtő van a q6600-on.Vagy lehet emelni a procihűtő fordulatszámán?
-
manutdzoli
senior tag
Megcsináltam ahogy mondtad.Az normális hogy save and exit után kikapcsol,utána bekapcsol,megint kikapcsol,utána megint bekapcsol,és ezek után rendesen betölt.Úgy állítottam be a szorzót meg az fsb-t ahogy neked van,szóval 8x400-ra.Everestben meg 8x267-et mutat,az fsb valamiért visszállt alapra.Feszt ne adjak neki?
-
manutdzoli
senior tag
Q6600-as procimat szeretném tuningolni,de van egy problémám.Akárhányszor emelem az fsb-t(pl.alap 9x267,285-re),mindig visszállítja az alapra.Nem jegyzi meg a memóriája?Emelés után kilépéskor két választás van a biosban:save and exit setup(save data to CMOS) és Exit without saving(abandon all data).Már mindkét verzióval próbáltam,de nem akarja megjegyezni,mindig visszaállítja az alap fsb-re.HELP!
-
manutdzoli
senior tag
Miért van az hogy felhúzom a procit(alap fsb:9x267) 288fsb-re,utána rendesen save and exit,bejön a windows,és everestbe ugyanúgy 9x267-et mutat.Nem értem komolyan.Valami el lett állítva?Mert ha újra bemegyek a biosba,azt látom hogy magától visszaállt és nem a 288 van az fsb-nél.
-
manutdzoli
senior tag
Tudtok adni olyan progit,ami le tudja 100%-ig terhelni a procitmat(Q6600)?Mert az orthos azt hiszem csak 2magig jó.
-
manutdzoli
senior tag
Ma lett összeszerelve a gépem ami így néz ki:Gigabyte GA-X38- DQ6-os alaplap,Q6600 G0 proci Asus Silent Square PRO hűtéssel,8800 GTX Oc és 3gb kingamx 800 mhz ram.
A procit szeretném legfőképp tuningolni,de nem nagyon akarok belepiszákli a véleményeket és tanácsotok nélkül mert abból csak rossz sül ki.Na szóval,most jelenleg 9X266-on megy a proci(2,4ghz),1.163volt feszültségen.A Ram 5-5-5-18-ra(400mhz) van beállítva.Olyan 3,6ghz környékére szeretném a procimat húzni.Mennyi feszt adjak neki és mennyit húzzak rajta?Szorzót állítsak?A ramok 4-4-4-12-re állítom,gondolom így jó.Nekik adjak feszt? -
manutdzoli
senior tag
Lenne még egy kérdésem:Van egy olyan oldal,ahol procikat lehet összehasonlítani hogy mit mennek,milyen gyorsak.Valami www.cpu........com.Sajnos elfelejtettem.Remélem valaki tudja
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!Q6600-ast akarok venni,csak nem tudom mi az a B3 és G0.Mi a különbség köztük?
-
manutdzoli
senior tag
Lehet most váltok quad e6600-ra!Az lenne a kérdésem hogy miért olcsóbb a quad e6600 mint a core 2 duo e6700?Egyik gyerek azt mondta hogy nem jó a négymagos,mert szaggatnak rajta a játékok stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest