- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
pisti88+ #17159 üzenetére
Hűanemjóját..... Nekem a hyper 212 + jófajta noctua paszta + coolink venti + potméter összesen nem került 14K-ba...... És az én szettem sem okozott csalódást!
(Najó, azért szerintem egy ősrégi B3 quad 3400 / 1,45V felett talán már kifogna rajta.... De ki használ már olyat? ....)
-
HSM
félisten
válasz
pisti88+ #17138 üzenetére
Neeem, nem erről beszéltem... Én is szívesen tuningolok, de semmiképp sem állítok be BIOS-ból 1,4V-nál többet.... Nekem ez kb 3450-ig elég, de amúgy alapon szoktam használni, 1,15V bios esszel (Így idle 1,12V, load 1,09V) mert így fogyasztja a legkevesebbet....
Viszont sokan olyan fesszel postolnak eredményeket, amik már nagyon nem egészségesek.... (Gondolok itt ilyen 1,55V load feszre, bár az 1,45V-ot is rengetegnek tartom...) Ha érdekel, miért mondom ezt, nézze meg ezt [link]
Szóval szerintem az 1,45V is bőven sok.... -
HSM
félisten
válasz
pisti88+ #17132 üzenetére
"Szabad szorzóval és fesszel...." Hát a szorzót a q6600-ban is szabadon állíthatod 6-9 között... akinek ez nem elég, az valamit rosszul csinál... Szabad feszállítás? Jah, bármelyik procinak adhatsz akkora feszt, amekkorát csak szretnél! Szevasz, a QX-ed is 5 perc alatt füstölne el, ha olyan feszt adnál neki....
-
Beowulf_78
addikt
válasz
pisti88+ #17116 üzenetére
A QX teljesítményéről meg annyit, bár nem tudom fsb-be mit tudnak 24/7 max.-ba de szvsz. annyit nem mint egy Kentsfield. Az én Q6600-om 478fsb-ig stabil.
A QX-el meg annyi a bajom hogy hiába lövöd be a 10x400-at ami kb. 180-200mhz-el több mint a 8x478, de 478-as fsb-n érezhetően is gyorsabb lesz a gép, mint 400-as fsb-n. Tudom mert kipróbáltam a Q6600-tal...és nem kicsit esik vissza a proci sebesség, és a ramsebesség ha visszaveszed az fsb-t. -
^Boss
őstag
válasz
pisti88+ #16931 üzenetére
a tobbseg prime-al meri ki a stabil erteket, azert vannak 1,4x V-on.. mellesleg procifuggo, elozo, es mostani q6600-om is jobban megy, mint a QX-ed, raadasul prime-ra, nem everest meg felhasznaloi tesztre.. ha osszehasonlitgatunk, akkor ugyanolyan korulmenyekre hivatkozzunk pls..
-
KPepe
senior tag
válasz
pisti88+ #16919 üzenetére
Fene tudja, megoszlanak a tapasztalatok. Van akinek jó meleg, van akinek elég hűvös a gyárival.
Mindenesetre csendes gépet szeretnék, szóval olyan hűtő kéne, ami hűt is, de nem kiabálja túl a porszívót. Egy bazinagy réztömb meg bazi drága, szóval találjon az ember minden szempontnak megfelelőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest