Új hozzászólás Aktív témák
-
karikusz
tag
Tervben volt egy másik vásárlása de így már nem hiszem. Most meguntam, hogy állandóan feldob egy ablakot, hogy megszakadt a feltöltés (sötét szobában vicces a pár másodperces képernyővillogás) Kikapcsoltam a telefont de nem hatotta meg. Bekapcsolta saját magát
Reggel óta, egy óra kivételével folyamatosan töltőn volt, így eljutottunk már a 38%-os töltöttségi szintre
-
karikusz
tag
Az a baj, hogy lehet, hogy az akksi a rossz. Szakadozik az áramellátás. Az alacsonyabb verziójú romoknál, lehet, hogy a töltésnél jön elő az 1.0.4-nél meg újraindul. Ha nem muszáj akkor nem küldözgetném saját költségen a telefont, nem beszélve megint az idő míg visszaküldik. Megint az a túra..
A Flórián közelében nincs valakinek ilyen telefonja????
Megnéznénk, hogy az Ő telefonjában is szaggat-e töltés az akksimmal?
Egy jó sört megérne nekem
-
lavjaman007
csendes tag
Szia. Kb 20 perce regisztráltam az oldalra. Nem tudom, hogy ez jelent-e neked valami garanciát, de én is rendőr vagyok Sz-sz.b -ben, és halálosan komolyan gondolom a rendelést, és szívesen beszállnék a csoportos rendelésben a szükséges egyeztetés beszélgetést követően. Ha gondolod írj. Pehely Gábor r.tőrm.
-
raulicio
senior tag
Jajj hagyd a p...ba! Sanyeszt nyilvánvalóan a minideal pénzeli, azért ilyen elvakult velük.
Én már rászóltam, de aztán beláttam, hogy a mentális egészségét az szolgálja, ha meghagyom a hitében, szóval ráhagytam a dolgot. Végül is sok gyerek hisz a mikulásban is mégis normális felnőtt lesz néhányból. -
raulicio
senior tag
ha már a kollégád gondolatolvasásról írt...
...szóval pont ugyan ez a kérdés fogalmazódott meg bennem is, hogy mégis mi a búbánatnak cseszegetik a memóriát? A rendszer úgy van kitalálva, hogy addig tölti a memóriát, amíg van szabad kapacitás és csak akkor kezd bezárogatni, amikor elfogyott a memória. A rendszer sebességét vagy az akku élettartamát ez nem befolyásolja a tapasztalataim szerint. Szóval azon túl, hogy játszani lehet vele, hogy mennyi a szabad memória, mire is jó ez az egész?
Mellesleg felteszel 3 programot, ami eszi a telefon erőforrásait, hogy azokkal szabadítsd fel ugyan azokat az erőforrásokat?
Az 512MB RAM-os acer A1-emen én is szórakoztam ezzel egy ideig, aztán rá kellett jönnöm, hogy tök felesleges.
Ami viszont az extrém merülést illeti érdemes lehet megnézni, hogy véletlenül nem egy gonosz kis program okozza a galibát, ami nem engedi a telefont szunyókálni...
-
r107
csendes tag
-
raulicio
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
Mixeshop, EUEXP1 kiscsapatban vagy csak úgy több darabos vásárlás:
"1 db telefon ára=165 USD, ez is tiszta, így 3 db ára 495 USD."
Jobb a helyzet ennél is : Sok ? Ócóbb.
Három darab vétele esetén 163 per db.
A legkedvezőbb például 10 fős vásárlói gruppéban (ugye ha mindenki egyet akar
) már csak $156 per darab
az EUEXP1 szállítás pedig 10darabra $160 ami egyre vetitve: $16/darab. Egy ára kézbe tehát $156+$16.
( Qty.Range(unit) Price(per unit) Discount )
-
karikusz
tag
Szia!
ebay-en rendelgettem nagyon sokat, az utóbbi 10-15 termékből, 5-6 termékkel voltak szállítási problémák (40-50 nap). De ott tudtam, hogy várni kell a termékre, mert sima postával lett rendelve. Most először rendeltem kínai webshopból, csak azért mert az előzetes egyeztetéskor azt írták, hogy múlt hét csütörtökön feladják, és ha DHL-el kérem akkor Február 28-ra itt lesz.
raulicio:
Engem csak ez bosszant, hogy ígérgetnek össze vissza. Mondja meg, hogy nincs raktáron a telefon, de egy hét múlva lesz akkor tudjuk küldeni. Ehelyett meg minden nap csak azt írják a skype-on, hogy "inew v3 today will send out sorry for delayed dear"..."today later"... szóval ez dühít. Gerinctelen kis férgek az ilyenek.
-
junkpod
veterán
gratula nektek, jó csapat lesz itt
Ha valaki kieső akkor mégis szívesen beneveznékaz a 40k közeli ár nagyon jó lett
más, akku: most néztem meg és a ZTE V970-esemnek csak 1600mAh-s az akkuja, a párom ZP700-asa 1750mAh, akkor az iNew V3 1830mAh akksija nem lehet rossz választás. A V970 egy napot bír nálam, nap végére 15-30% között marad. A ZP700 simán elmegy 2 napot (mondjuk az nincs annyira nyúzva...)
-
RVR400
veterán
Nah, egyelőre úgy néz ki, hogy én kettőt rendelnék, meg egyet a szomszédomnak, de mivel van érdeklődő, így nekem a második darab megfelelne második körben, így 1 hely kiadó.
Tehát a jelenlegi helyzet:
1. azerazer
2. czaczaczacza
3. a szomszédom
4. én
5. én vagy ha még ma valaki beugrik. -
vizslakutya
senior tag
Így már tiszta,én nem vettem észre,hogy a szállítás ára csökken a mennyiséggel.
(persze,most jön az,hogy miként áll össze 3 madárka és ki utal kinek és ki rendel más nevében és ki bízik meg kiben? Nekem nem éri meg a 8 ropi,megrendelem,bejön DHL-el,ki van fizetve a tréfa,nevemre jön a cucc,stb,ha egyedül rendelem sehol nem kapom meg 1 hét alatt olcsóbban )
-
vizslakutya
senior tag
Hol is lehet venni 218 dolcsit 44 ropiért?
Megyek veszek én is egy halommal.
napi árfolyamok -
Vovi1
aktív tag
Amikor megjelentek az első érintő képernyős telefonok, azóta van olyan, kb 10-15 félét használtam, mindenféle márkát, az aktuális legújabbat, többször még kísérleti stádiumban levő modelleket, még a hivatalos megjelenés előtt. (közel 20 éve ugyanaz a mobil számom) Szóval a telefont akkor használom, ha kell, illetve nincs más kommunikációs eszköz. Itthon minden megvan, igen gyors net, különleges felszereltségű asztali gép, több tablet, miért kellene a telefonról neteznem. A játékról leszoktam. Naponta használom, - a munkahelyemen nincs net és WiFi. Alapesetben minden nap töltöm, mert lemerül. Itthon viszont minek bökdössem.
Az aláírásommal ellentétben már 60 is elmúltam, de nincs harag.
Kösz a tippet a mobil net-re, és a képernyő mentéshez.
Sajnos ezt a telefont ajándéknak szántam, néhány nap és átadom, de tetszik, lehet, hogy veszek magamnak is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged