Hirdetés
- Android szakmai topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
Amikor megjelentek az első érintő képernyős telefonok, azóta van olyan, kb 10-15 félét használtam, mindenféle márkát, az aktuális legújabbat, többször még kísérleti stádiumban levő modelleket, még a hivatalos megjelenés előtt. (közel 20 éve ugyanaz a mobil számom) Szóval a telefont akkor használom, ha kell, illetve nincs más kommunikációs eszköz. Itthon minden megvan, igen gyors net, különleges felszereltségű asztali gép, több tablet, miért kellene a telefonról neteznem. A játékról leszoktam. Naponta használom, - a munkahelyemen nincs net és WiFi. Alapesetben minden nap töltöm, mert lemerül. Itthon viszont minek bökdössem.
Az aláírásommal ellentétben már 60 is elmúltam, de nincs harag.
Kösz a tippet a mobil net-re, és a képernyő mentéshez.
Sajnos ezt a telefont ajándéknak szántam, néhány nap és átadom, de tetszik, lehet, hogy veszek magamnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia ajándék Apple tok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 15 Pro Max 1TB black titanium fekete titán független AppleCare+ garancia Pitaka
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest