- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz
donjohnson #126120 üzenetére
Amugy nem ertem miert teams. Meg nem talalkoztam rosszabb meetingelesi lehetoseggel, egy katasztrofa az egesz (arrol mar ne is beszeljunk, ha tobb ceg alatt van accod)
Jitsi meetnek van desktop kliense, signal is rendben van.donjohnson: browser joval tobbet eszik
-
tomazin
veterán
válasz
Reggie0 #126092 üzenetére
Windows alatt is fagyi van.
Most kivettem a ramot es agyergorcsot is kaptam, h nem fagy azonnal, de reggelre meghalt. Ujrainditottam, kb 30percen belul megint.
Kiderult, h nem premium cares, ugyhogy ma felhivom valamelyik szervizt. 4ig vagy duna elektronika, nador rendszerhaz, inter computer a valasztek. Melyiket erdemes hivni? -
tomazin
veterán
válasz
totron #126076 üzenetére
Az lett, nem volt kedvem megint szetszedni, ugyhogy legyalultam a felig belakott rendszert. Megprobaltam felrakni a legfrissebb biost, ami szerinte mar fent van, ugyh direktbe leszedtem es elinditottam. Self healing...
Most otthagytam ejszakara, hogy produkal-e valamit. -
tomazin
veterán
válasz
lócitrom #126064 üzenetére
Siman lehet teljesen fals iranyban vagyok, csak probalok talalni gondolatokat, mert logokban nem latok semmit.
Wayland volt beallitva, koszonom a tippet kiprobalom x-el.
Nincs letiltva semmi, sajat, uj gep. Bios frissiteshez mindenkeppen kell win install? (Ahogy nezem windowsnal is letezik olyan, h csak bootolom, de nem telepitem) -
tomazin
veterán
Sziasztok!
Sikeresen eljutott vegre hozzam egy e16 g2 intel gep. Felment ra az ubuntu, elkezdtem beallitgatni. 1-2x kifagyott mikozben otthagytam magara, de mivel meg nem ezen dolgoztam igy nem zavart. Aztan felajanlotta, h 1.14-es biosrol frissitsunk. Nosza hajra. Meg is csinalta (1.15re), majd amikor kesz volt es ujraindult a gep akkor bejott, h bios self healing, es visszarakta az 1.14et. Itt mar elkezdtem volna hasznalni, de random fagy ugy is ha csak az os megy, sot, neha a login screenbe is belefagy.(semmire nem reagal, kikapcsologombot hosszan nyomva kell ujrainditani)
Nekifutottam a bios updatenek megegyszer, de ugyanugy self healing. Eszerint 1.16 a legfrissebb bios. (Bar nem ertem egy biosnal mi relevanciaja van az osnek)
Probaljam meg ezt felrakni?
Memtestet futtattam, az rendben van.
Elore is koszonom az otleteket. -
-
tomazin
veterán
válasz
tomazin #125768 üzenetére
Nezegettem videokat (bar az l16rol nem sok van) azt mondja az L elonyenek, h oldalt es nem hatra fujja a levegot, gyorsabb az ssd es valamivel strapabirobb a haz.
A konkret E16 es L16 szetszedos videoban is mindkettonek hatrafele fuj, az ssdje ugyanannyit tud.
E16ban is van opciokent, h 400nites screenel kerd sRGB screennel.
Van esetleg meg valakinek tippje, h mi az ami miatt megeri az L a felarat?
Illetve ez a konfigurator dolog itthon nem elerheto? Hogy eldontom magamnak, h kell a nagyobb akksi (mert 10gbp), de nem kell windows (-110gbp), vagy ir-es kamera, stb? -
tomazin
veterán
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok.
Thinkpadeket talaltam ar/ertekben elfogadhatonak, de itt viszont elvesztem kicsit.
Egy L16 kaphato itthon 125U procival, amibe meg kell 16gb ram (ezt néztem, milyen notebookot vegyek topicban ezt ajánlották, az árán kívül nem látok különbséget)
E16bol olcsóbb a kinalat, de a 21m5001thvben latok csak 32gb ramosat.(350k)
Ahogy nezem a ryzenek tdpje min a duplaja az inteleknek. Ez melegedesben mennyire gond?
Illetve megnéztem az itteni összefoglalót és azt raktam össze, hogy jobban járok, ha veszek egy 21m5002phv és mivel ebben erősebb proci van, mint a 350k-sban de olcsóbb rakok bele egy 16gbos modult és jobban jártam. Az összefoglaló alapján megnéztem és azt írja a ramra, hogy CRU mandatory, én ez alapján azt gondolom, hogy belerakhatok magamnak másik ramot.Tehát a kérdés az, hogy megéri-e az L16 a felárat? (munkahelyi gépnek kell, de ha nem éri meg a felárat, akkor nem költöm feleslegesen a pénzt)
Illetve okoz-e gondot a ryzenek magasabb tdp-je.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest