- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
SUPREME7 #116166 üzenetére
Kb. szűk 1000 Ft-ból lehet venni konnektorba dugható áramtalanító kapcsolós aljzatot, azzal elég egyszerűen megoldható az AC-s bekapcsolás. Járulékos nyereség, hogy így a használaton kívüli áramtalanítás is egyből megoldódik.
Alternatíva lehet picit drágábban kapcsolós hosszabbító.
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #92557 üzenetére
Ahogy ígértem, jelentkezem kínai IPS panel ügyben:
https://logout.hu/bejegyzes/supreme7/thinkpad_230_low_budget_ips_felujitas.html
Kicsit formába öntöttem a logoutra, így egyszerűbb mint ide berakni, talán többekhez is eljut
-
Tikakukac
titán
válasz
SUPREME7 #92557 üzenetére
Nyilván ezért van/volt visszahívás is rájuk, mert mindenki állat módjára dobálta és nyitogatta.
Ja, nem, visszahívni nem szoktak fizikai behatásra tönkremenő paneleket, csak azt ami foscsi
A fórummal meg lehet van ilyen baj, szerencsére nekem van saját statom is, ami dettó ezt igazolja. Csak akkor érdekes következtetéseket tudunk levonni, ha mégis a negatívot leírjuk a többi csendben van. Pölö: valamiért akkor csak az IPS tulajok verik a gépüket állat módjára
Én tényleg örülök a vidám kezdésnek. Csak ahogy mondani szoktam a másik topikban mikor valaki mondjuk beleugrik a szériahibás zsanértörős gépekbe is: amikor az ajtóban áll és a legmutyisabb opció is arról szól, hogy a piaci áron már csak 50k-s gépére 35k-t kell költeni és ebben nekem nincs benne még 1 sör sem a munkadíjamra és szenvedésemre, hogy megtaláljam azt az embert aki szerez nekem alkatrészt, akkor is legyen vidám és rakja a zsetont örömmel.
Ugyanez igaz erre is. 16k meg aztán megint egy kijelzőből lesz egy rendes kijelző plusz még maradt volna fagyira is pár hétig. Olcsó húsnak nem mindig híg a leve. Döghúsból viszont erősen tendálunk affelé, hogy megfekszi pocakot
-
Tikakukac
titán
válasz
SUPREME7 #92555 üzenetére
Utána lapozol egyet, mert szerencsére van bőven írás, és meglátod, hogy a legutolsó kopp ugyanilyen eset nincs egy hónapos sem
Mit ad Isten, pont ugyanezek a gondok merültek fel megint. Meg merül fel mindig. Több tucat ilyen panelt adtam el, hidd már el nekem az ég szerelmére
A tökéletesítés az a fejekben van elméleti szinten maximum
Egyébként az optimizmusodat irigylem tőled, bár ne lenne nonstop annyi rossz tapasztalatom ami ezt megöli.
-
Tikakukac
titán
válasz
SUPREME7 #92553 üzenetére
Hirtelen már csak a csík szóra már dobta Tim panelját szép nagy képpel az oldal alján
Meg sok mást is.
Nem, neki az elviekben leválogatott, műgondos panelekből volt és halt meg x hónap után. Most szerzett első vonalast itthon. Utóbbira gondoltam, nyilván. Nem véletlenül mondtam nemet 4-5 ilyen kijelző beszerzésre, pedig hidd el, nem terem a pénz a fán nálam sem. Egyszerűen hiába fizeted ki a jóval több pénzt is az elviekben rendes panelért a kínainak, ugyanúgy kampó. Jobb eset ha cserébe a plusz delláért van olyan jó arc, hogy küld egy másikat és nem kell visszapostáznom, mert akkor a 16k-s panel az 30k-s lesz. Annyi, amennyiért tuti kihoz neked bárki garival egy beszállítói minőségűt, helyben, megbízhatóan.
-
Tikakukac
titán
válasz
SUPREME7 #92551 üzenetére
Akkor a keresővel vannak bajok vagy nem tudom, nekem most kidobott képpel illusztrálva is 200 találatot a csíkos panelekre
Az utóbbi 2 hónapban legalább egyszer beszéltünk erről, Tim, Fungi és még ki tudja hányan is leírtuk, hogy hogyan szarnak be, hogy nem azt küldik amit és eleve szart stb.
Hát szerintem meg tudod állapítani, hogy a hivatalos szervizből mit kapsz. Azt kapod
-
Tikakukac
titán
válasz
SUPREME7 #92548 üzenetére
Első hiba: nem tájékozódunk.
Második hiba: hiába írtam és írtuk le elég sokan miért nem rendelünk ilyesmit, illusztrálva rendesen, csakazértismertmiértne.
Harmadik: szerencsére bízni dolgokat. Azt a kaszinóban kell, az IT-ben ha szerencse kell valamihez régen ég ház.
Amúgy ha 22k egy gyári FHD IPS panel 14"-ra akkor kontaktfüggően, de 30k-ból azért elég szépen kihozzák neked a gyári panelt is. Jogos amúgy, te pénzed. Csak ha garihoz csere kell és vissza kell küldeni, na akkor lesz instant dupla drága a kijelződ.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
SUPREME7 #92385 üzenetére
Van ez is olyan szar, hidd el
22k most a buli legalja ha nem fogja meg senki a postán, TN panelt utoljára 6k-ért bírtam eladni. Ha megéri, akkor csináld, tényleg az a baj, hogy a gép ára kezd belecsurogni a kijelzővel és ha beüt a villám, ami sajnos úgy néz szeret, akkor gyatra lesz az ár-érték arány.
És igen. A gond az, hogy kegyetlenül hullámzik a panelek minősége. Én becsületesen kifizettem anno egy rakat plusz pénzt azért, hogy ne olyanokat küldjenek ami a sorról éppen leesik és lehetőleg azonos kódokkal is jöjjenek, ne első genesek stb. Látod, ennek ellenére ott vagyok ahol a part szakad, ezek is lehalnak. Gyári panel talán jobban van ellenőrizve, de én is gariztam egy rakat x220-at meg x230-at, nem csodaszer az sem.
-
Tikakukac
titán
válasz
SUPREME7 #92382 üzenetére
A TN? Hát az elég fapad. IPS-t berakni ezy mode, max 3 perc, olyan panelt bezerezni, ami után nem lesz rossz szájíze az embernek, na az karcosabb. A legrosszabb, hogy elment a dollár is, így a kínai random panelek is kezdenek olyan árban lenni, hogy egy 2k-s haszonkulcs és egy 2k-s berakás kiteszi lassan a gép árát.
x230-ból ha találsz garisat IPS-el, akkor okosban le kell garizni a kijelzőt és utána elviekben 2-3 évig nyugi van. Most ezt mondanám tutira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged