-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Btx-001
csendes tag
És a DVD-problémával kapcsolatban mit mondotok? Szerintetek is rossz?
-
Btx-001
csendes tag
Sziasztok!
Szombaton vettem egy Lenovo Thinkpad Edge 530E-t. A telepítés során több probléma is felmerült:
- A CD-meghajtó a gép indításakor hallható inicializáló búgást random produkálja a Windows használata alatt is függetlenül attól, hogy van -e benne valami vagy sem és anélkül, hogy használni próbálnám
- a bolt a gépet 1600*900-as felbontással hírdette ennek ellenére csak 1366*768-at tud a driver-ek felinstallálása után is
- a Power Manager nem látja, hogy az akkumulátor a géphez van csatlakoztatva (a Windows viszont igen), így nem tudom az enegriagazdálkodási sémák beállítani
- az összes driver feltelepítése (a Lenovo tool-jával telepítettem) se működik a funkciógombok nagy része
Főként az eslő két pont miatt úgy gondolom, visszaviszem a gépet a 3 napos cseregarancia jegyében. Ti tapasztaltatok már hasonlókat?köszi
-
Btx-001
csendes tag
Köszi a válaszokat, akkor marad ez!
-
Btx-001
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Egy Thinpad Edge 530E-t rendeltem magamnak 15,4"-os kijelzővel, 1600*900-as felbontással. Aztán a kollegáim beletették a bogarat a fülembe, hogy az 1600*900-as felbontás túl nagy a 15,4"-os kijelzőhöz és nem fogok látmi semmit. Nektek mi a véleményetek erről?
Ha ti si hasonlóan vélekedtek akkor megváltoztatom a rendelést.
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest