- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #68474 üzenetére
Eddig 8 éve non-okos telóm volt
Tavaly vettem egy 4"-os WP-s lumiát, de kicsi volt, nem is használtam. Nekem kell ekkora felület hogy tudjak mailre, fórumra válaszolni anélkül hogy pár perc múlva már pokolba kívánnám a telefont. Van hogy termékeket mutatok rajta, oda is kell méret és felbontás. Már hiányozna a "kicsi" ha nem lenne
kb két hete van meg, egyszerűbb is lett vele az életem. az nem kivitelezhető, hogy x200-at vigyem mindenhova.
-
-
MrSealRD
veterán
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
Francia91 #68388 üzenetére
Na épp kérdezni akartam, hogy pontosan milyen problémák vannak T500 vs Win8.1 párossal. T500-ra akartam váltani...de még csak álmodozom róla. Szóval ezek a driver problémák nem valami jó kezdet lenne. A WWAN mondjuk pont nem érdekel. A többi viszont annál inkább.
1. Switchable Graphic most akkor megy, nem megy? Mi gond vele?
2. Töltésszabályozás? Hogy mettől meddig töltse? Ezzel mi a helyzet? -
csubuka
addikt
válasz
Francia91 #68203 üzenetére
Korrekt... mondjuk aki nem használja ki a lehetőségeit az úgyis mindig alaplapival nyomja. Gondolom ez az emberek 90 százaléka kb Thinkpadeknél. Aki nem W szériásat használ persze eredetileg ez ott fordulhat...
*Bocsi, ezt elfelejtettem az előző hsz.-be beleszerkeszteni.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Francia91 #68137 üzenetére
Hát ezt benéztem...
Ni!
Amúgy tetű lassú a gép néha. Ezt okozhatja a HDD? Netán egy klónozott rendszer? (még az van rajta, amivel vettem) Van, hogy a Firefox is keményen akadozik, minden betöltés, stb. Egy elég lassú HDD van benne.
Lehet újra kéne telepíteni rendesen. -
-
-
-
-
boost
veterán
válasz
Francia91 #67754 üzenetére
Eltartott vagy 3 percig, mire kibogarásztam, hogy mit mire válaszolt. Köszi a választ egyébként. Vannak cégek, akik géptakarítással foglalkoznak, vagy simán magam is nekiugorhatok a bill. kitakarításának, és a hangszórórácsoknak? ( utóbbit talán a gyerek gyurmájával?) Benne van már 3 év dzsuva.
Ha megkérdik, hogy le szeretném-e cseréltetni új gépre, vagy maradjon ez, csak feltuningolva, ti mit javasoltok? Praktikus lenne, ha valamivel könnyebb lenne a gép.
-
törölt tag
válasz
Francia91 #67676 üzenetére
Így már világos, köszönöm!
Amúgy nagyon király ez a T60, kb 3-4 hónapja van nálam, de nagyon meggyőző. Csak kezd nekem picit gyengécske lenni (T5600, 3GB RAM, 80 GB HDD), meg nehéz cipelni, mert a nagy aksi van benne.
Már rengeteget olvastam a fórumon, meg korábban kérdeztem is, hogy melyik típus legyen a következő, de még mindig kicsit bizonytalan vagyok. Tetszik a TP, de Ti írtátok, hogy egyre rosszabb a minősége és a 20as széria már nem a legjobb. Pedig én vagy T420 vagy X220ra gondoltam.
Szóval vagy a fenti 2 gép közül legyen valamelyik vagy ezekkel egyenértékű Dell-ekből nézegessek? Ha a Dell-t mondjátok, akkor abból melyiket?
Ha Alfától vennék TP-t akkor Ő beszámítaná a T60ast?
-
-
-
-
aclandiae
senior tag
válasz
Francia91 #67082 üzenetére
Ezt én is megerősítem, amit leszedtem a gyári oldalról azzal nem ment a TRIM. A linkelt driverrel viszont működik.
dying_star (#67115): azt szeretném tudni, a gép belsejébe épített mini pci-e tv tuner milyen módon kap jelet? Kábelt nem lehet rá csatlakoztatni.
Ha ezt választom, akkor mehet az ExpressCard helyére USB3. Bár inkább az érdekelne, a beépített USB-ket át lehet cserélni?Mindenkinek: szeretném a W8.1-et feltenni, jobban bevált mint a W7. Sokszor lehetett már olvasni itt a kompatibilitás gondjairól. Én elvállalnám, hogy beszámolok itt a fórumon hogy sikerült megvalósítani.
Mielőtt nekikezdenék, örülnék ha összeszednénk a drivereket és azok telepítési sorrendjét.Így gondoltam:
1. W8.1
2. Net keretrendszer 4.5.2
3. SSD-hez driver
4. Intel VGA
5. ATI VGA -
válasz
Francia91 #67097 üzenetére
Ezt az ASUS-t múltkor mondtam, hogy újra pasztázom. Már nem egy notit pasztáztam újra, például a T420-amat is. De amikor elkezdtem szétszedni, kiderült, hogy a lap alatt van a cpu és ki kell szedni a lapot, egy pasztázáshoz, na ekkor mondtam, hogy mégse vállallom.
Az EDGE egy árban van az Ideapaddel, szerintem az EDGE sokkal jobban megéri, egész kellemes gép.
-
-
-
-
stojesz
tag
válasz
Francia91 #66900 üzenetére
Dell Inspiron mini 10v-n ez a progi fent volt, bár inkább csak placeboból. Más gondja volt szegénykémnek, nem a VGA tempója... :-)
-
soldi3r
veterán
-
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #66666 üzenetére
Az biztos morgósabb, toshinak is azért van hangja.
Tim82
Java meg bevallásokhoz kell, mert persze java alapú a drága
Szóval céges dolgokra linux inkább kilőve. Legalább megnyugtatom magam hogy ha akarnék se lehetne linux
soldi3r Akkus bazárhoz külön tűzálló konténer kell. Ami érthető is, nem túl szerencsés ha egy repülőn felgyullad valami...tavaly volt egy ilyen, csájnában' is akkor volt akku stop jó darabig. Lehet most UK-ban is volt egy defektes szállítás.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #66543 üzenetére
Chrome az tényleg zabál, de amennyi extrát nyújt nálam belefér. Úgyis kb az az egyik legfontosabb munka sw-em, extrának még free is
Tim82: Ő az áldozat, van demo persze, különben nem venném meg ha nem lettem volna elégedett vele. Ha megnézed köszi
Eredménytől függetlenül azért nem hiszem hogy átállok linre, egy gépem lesz, van egy licenszem, pont jó.
Hogy on is legyen. Ha valakinek van vagy találna T60-ról legalább 2xxx - de lehetőség szerint minél nagyobb - felbontású képet privátba küldje már el
Olyasmi kép érdekel ahol nyitva van, de stock foto szerű, nem kopott, nem koszos, nem poros stb, mint az új.
-
Chaser
legenda
válasz
Francia91 #66534 üzenetére
Akkor ez opreában is jó
Tim82 Számlázó progi miatt akkor is kilőve a linux. Valahogy soha nem is jött be úh. mindegy. Licenszem is van, mi kell még?
droidos telóm is csak úgy lesz hogy xiaomi MIUI-s lesz, azt már el tudom viselni.
Nagyon cool ez a chrome plugin, egész új életet kapott tőle a youtube. Tele van effektekkel meg beállításokkal.
-
Gondwana
addikt
válasz
Francia91 #66534 üzenetére
Tudtok valami tippet adni, hova forduljak és ne föl azzal, hogy az Opera percenként 3x-4x sír, hogy nem tudta elmenteni a bookmarks.adrt, a notes.adrt, contacts... Kb. 1999 óta vagyok Opera-fan (3.61, Win3.11, Compaq Contura 410 még a Hadriánuszból a vároldalból), a normál használat az nálam 15 és 60 közötti számú nyitott tab, meg jelenleg kb. 11.000 mail van a gépen az összes bedrótozott accounton (imap, tehát max. 40% van tényleg letöltve, de ennek biztosan nincs rá hatása, friss Win7 installra rátolt Opera az első sync óta ilyen, ráadásul a másik 3 gépen is már egy ideje). Google barátom ugyanennek a hibának a többféle leírását találja csak, meg olyan melegborogatás-szintű tanácsokat, hogy töröljem a bookmarkjaimat.
-
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Francia91 #66379 üzenetére
Nem rossz, de mindehhez kell még egy monitor, hangszóró, DVD író-olvasó, wifi kártya, Bluetooth modem, billentyűzet és egér is, hogy legalább asztali gépként versenyképes legyen egy "mobil erődítményt" képviselő notival.
Egyébként lenne kedved ennek a HTPC-nek a megépítéséről egy részletesebb cikket írni?
-
-
törölt tag
-
-
-
-
WestBam
senior tag
válasz
Francia91 #66050 üzenetére
Csak a miheztartás végett: a másik laptopomon egy usb csatit hazavágtam valamivel, a lényeg, hogy cseréltetni akartam mert a benne lévő két vagy négy kis érintkező felhajlott és ha beledugtam valamit akkor zárlat lett és kikapcsolt a gép nem hazavágódott.
Bevittem itt Pesten egy nagybetűs laptopszervizbe, hogy mondjon már valamit, csak úgy kb-ra. 12e-től felfelé + munkadíj. Bevittem egy kis sufni pc szervizbe ott 10e kb. azt mondták
. A notit 30e-ért nem tudtam eladni, árának harmadát meg nem fogom egy rohadt 2$-os csati beforrasztására rákölteni. Hústűvel és elemlámpával felszerelkezve helyére feszegettem őket, betoltam egy usb hosszabbítót, mai napig hibátlanul működik. Néha még ki is húzom a hosszabbítót és ha visszateszem sincs baja. Szóval megy a lehúzás eléggé szervizek terén.
Újratelepítés 4-5e Ft driverlemezt ha viszel. Szerencsétlen öregek meg viszik ilyenekre a gépeket mert nem értenek hozzá/nincs ismerősük aki meg tudná csinálni.
Szóval ha valami baja van az embernek menjen a youtube-ra azt keressen videót róla hogy kell csinálni és hajrá. Jó esetben ha legozott gyerekként menni fog egy újrapasztázás vagy processzor csere ilyesmi. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Assetto Corsa Competizione
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest