- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeri
tag
-
jeri
tag
-
Fifi
őstag
válasz
metal01 #58922 üzenetére
Szerintem itt sokan szerelik a ThinkPad-jüket, ezért felfogható úgy, hogy ez is egy tartozék, alkatrész, így nem offtopic.
Amúgy több típus szokott a gépekben lenni, van olyan kinézetű, mint amit Te írtál "Kapton szalag", de vannak olyanok, amelyek szövetesek, mint pl. ez a TESA EXTRA POWER.
Engem is érdekel a téma. Prémium géphez prémium ragasztószalag. -
-
Surfym@n
senior tag
válasz
metal01 #58795 üzenetére
bagatell dolog, de egy check-et megér:
a simkártya alatti kis lila "kihúzó lap" kilóg rendesen?
(kártya meg chippel lefele, ferde sarokkal befele legyen)jártam már úgy, hogy beszorult s a kártya meg a tüskék közé ragadt, kvázi szigetelt...
remélem érthető a dolog
amúgy első alkalommal lassan lesz meg a pozíció - természetesen kültérben (teraszon) próbálkozz.
-
YumeD
tag
válasz
metal01 #58782 üzenetére
Azt meg tudod nézni, hogy esetleg keresi e... megnézed hogy melyik COM porton van a gps (NMEA v. hasonló az eszközkezelőben) és putty-al vagy más terminál emulátorral rácsatlakozol.
Jah, egyéb gyorsfix hogy kirakod a weather gadget-et, és bekapcsolod a windows helymeghatározási szolgáltatást, akkor néha hamarabb megtalálja műholdat. -
-
-
-
solaris7
tag
válasz
metal01 #58644 üzenetére
Ha van lehetőség ki kell próbálni,mikor megjött a T500 egyből 8Gb ramot kapott majd pár nap és vettem az SSD-t. Böngészés olvasgatásra ( Bet365 ) zenehalgátasra használom a gépet. Nem érzem azt hogy ezzel a funkcióval megduplázódott volna a sebesség.De azért gyors és pörög a T500.
Jelen pillanatban 2,6 Gb memóriát használ a rendszer. 64-es Win7 kb 1.4Gb kér alapból nem sokat vett el a rapid funkció.
Francia91 sokkal többet tudna erről mondani ha aktiválná mert ő azért nem csak böngészésre használja a T500-at. -
-
Francia91
veterán
válasz
metal01 #58419 üzenetére
Javítanám a hozzászólásod:
T60(p) esetében vagyok "tapasztalt" Gap Pad/réz ügyben, a T500-at nem kellett rezeznem
Csak T60-asokat (dedikált GPU-s modellek) és T60p-ket láttam el rézzel, lecserélve a Gap Pad-ot
Múlt héten is volt egy X1400-as ATI-s T60, alapjáraton 70-75 fokos volt a GPU, ment réz a gyári régi Gap Pad helyére, most alapjáraton 45-55 fok között inog -
Tikakukac
titán
válasz
metal01 #58421 üzenetére
Gut, ez jól hangzik
xcds: Vannak furcsaságok. Volt olyan SL9300-as lapom ami pölö melegedett, de eléggé. Tehát ilyen 10-15 fokot tudott sima terhelés alatt, hiába cseréltem akármit rajta. Ezek ilyenek, marha sokat kell keresgetni amúgy, aki bevállal egy rakat lapot, az nyilván tud válogatni, aki nem az meg így járt
-
Tikakukac
titán
válasz
metal01 #58174 üzenetére
Mert működik. Amikor infrával kiméred és hoz ugyanennyit akkor kell gondolkozni, gondolom láttál már samsung vinyót 25 fokos szobában 20 fokon. Na az hasonló butaságot tud: hibás szenzor, rossz kalibrálás stb.
Tökmindegy, 50-60 fok egy gépben olyan, mint neked kint a 20 fok.
-
Tikakukac
titán
válasz
metal01 #58161 üzenetére
Normális. Amekkora szar szutyok a legtöbb oldal, szegény proci elég keményen szokott menni terhelésen, így az a 25 fokos delta nudli.
Hűtés passz, 1-es ventin befixelem a dolgokat és viszlát, ha 60 akkor 60, cserébe kuss van, és efölé ritkán megy. De majd megnézem, úgyis elment még egy lap, letesztelem eladás előtt.
-
-
icoj69
tag
válasz
metal01 #57727 üzenetére
Nekem mind a két oldal teljesen stabil.
Más: Szeretném a win 8.1 iso fájlt pendrive-ra feltenni, úgy hogy onnan telepítsem.
Letöltöttem a szükséges anyagot az MS oldaláról, de mindig hibát ír ki amikor már addig eljutottam, hogy megformázta a pendrive-ot. Másik pendrive-al is próbáltam. Mit csinálhatok rosszul? -
Chaser
legenda
válasz
metal01 #56936 üzenetére
Elrepült belőle valami?
szerk:
Tikakukac: Ott én is, megkérdem az eladót mit tud róla.xcds: 4.5k körül, mivel 3-4k-t ér a P8600 nem nagy érvágás lenne, de ha 2-ért eladom az is jó. T9600-ra nem is válaszolt itt a tag. Az is lenne us-ből 8-9k körül, csak ha megtréfálják aminek nagy az esélye mindjárt drágább.
-
Gondwana
addikt
válasz
metal01 #56881 üzenetére
X200-ban egy magnéziumöntvény van a panel mögött, pikkelyes-szerű felületkialakítással, ami elvileg merevítést ad neki. Külön mászóka éppen nincs, de ez a hátlap is nehezen törhető - cserébe, ha sikerül valamivel meggyújtani, nagyon látványosan ég és nem lehet eloltani. (Felmerült pár napja kérdésként, igaz, újabb gépnél, hogy miért van két részből a kijelző teteje - főleg az antennák miatt, amik ezen a műanyag sávon könnyebben átvilágítanak, mint egy fémtömbön vagy egy amúgy jó vezető szénszál-hálón)
-
hito
nagyúr
válasz
metal01 #56465 üzenetére
Na most már aztán elég, még mocskos antiszemita megjegyzéseket sem szégyellsz elhelyezni.
Egyébként kb. Te vagy az első aki felismerte az egyik kedvenc filmem főszereplőjét. Mindenki a római császárt véli benne felfedezni. Úgyhogy 2éveig Ben-Hur helyett római császár vagyok akaratlanul.
-
feketekkrcsn
csendes tag
válasz
metal01 #56449 üzenetére
Hasonló problémám volt T420si-n, ott is valószínűleg a MS update-es driverek akadtak össze a SU-esekkel. Legalábbis mióta újratelepítettem az oprendszert és kilőttem a MS update-s drivereket, minden tökéletesen működik. (a wifi-vel volt még gondom emiatt)
Az SSD-t (Samu 830) abszolút nem sajnáltam emiatt, napi használatban kap többet is, rákenődött már 7,6 TB, de csak a Magician sebességtesztjéből tudom, hogy lassabb lett. Pedig meló közben néha tényleg számít a sebessége, de hát ezért vettem. -
hito
nagyúr
válasz
metal01 #56458 üzenetére
Mert a szabályzat azt írja elő és idegesítő is ha egy tagtól 1-2percen belül több hozzászólás is születik adott topicon belül.
Erre van a szerkesztés funkció. 5percen belül módosíthatod a hozzászólásod tartalmát és kell is. Magyarul ugyanoda 5percen belül nem helyezhetsz el új hozzászólást.
Nem kötöszködésből írtam.
-
rgeorge
addikt
válasz
metal01 #56454 üzenetére
Akkor viszont ez latency probléma lesz. Keress rá itt, volt róla szó. Általában intel hálózati driver-ek okozzák esetleg antivírus. Nálam az előző Windows 7 x64 telepítés csinálta, az itt ajánlott ethernet driverrel megszűnt. Azóta az újratelepítés után nem kellett ez a driver, a "rendes" sem pattogtatta a hangot.
-
-
-
-
xcds
őstag
válasz
metal01 #56114 üzenetére
Megoldottam végül. Engedélyeztem biosban és feltettem a switchable drivert. Ha kikapcsolom, eltűnik nekem is. És ami a legjobban meglepett(vagyis nem annyira, mert láttam a két hűtő közti különbséget), hogy az ati-s T500 hűvösebb, mint az inteles, ha ki van kapcsolva az ati..
-
válasz
metal01 #56114 üzenetére
Be is lehet állítani, hogy hozzáadjon vagy kivonjon akármelyik szenzor által mért értékből, és a módosítotthoz lője be magát, ez jópofa lehetőség, mert én így +15-öt a GPU szenzorhoz adva rávettem a gépet, hogy erősen terhelve a húzott ATI-t azonnal maxra pörgesse a ventit, ne legyen az, hogy felszökik 80 fölé, míg észbe kap, vagy hogy beálljon 80 köré, és játék után 60 alá, rendszeresen... a hőtágulás ugye nem a GPU tokozás erőssége, úgyhogy nálam játék alatt inkább legyen hangos, de hűs... alapból a TP-k halkságra vannak hangolva.
Amúgy poén, hogy a hűtésnél 4700-as fordulaton is csak szélzaj van, ami még mindig halkabb, mint egy átlagos asztali PC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest