- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #76253 üzenetére
x200 lent elnyírt szalagkábellel? Mennyi ilyen volt? Én konkrétan 1 darabról tudok. Még a tabletek sem törnek meg pedig forognak bőven. Kijelző halál dettó egyedi hiba nem tudok sorozathibáról. De mesélj mit tudsz.
Valóban rossz belemenni, mert ha valamikről tudok az az X széria hibái és ilyen ha volt is maximálisan elszigetelt eset és nem sorozatos. A szériahibákról tudunk beazonosíthatóak le is írtuk.
Bánod vagy sem, ezek vasbetonba öntött tények.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #76251 üzenetére
Sikerült teljesen félremagyaráznod az egészet...
Szerintem annyira nem.
Én is leírtam már itt számtalanszor, hogy vigyázni kell az Nvidiás T61-el...nem kell csöndben lenni...
Rendicsek, de akkor nem kell vizet forralni
Persze könnyű azt mondani, hogy bomba...mindegyik bomba...nem VGA, van ám más. Ennyi erővel X200 is bomba, mert elnyírja a saját szalagkábelét. Persze olcsóbb történet mint lapot cserélni.
Plusz ha nem cseréled is tökéletesen működik a gép és elvagy TL nélkül is életed végéig. A hibás GPU-val ezt csöppet nehéz megoldani. Azért ha én magyarázok félre dolgokat, akkor te atombombát robbantasz a magyarázatok főhadiszállásán, mert annyira nem egy szint egy Thinklight hiba és egy GPU fail, mint ide Nagykáta.
Csak kicsit ciki, hogy újra megtörténik ha nem úgy építed vissza mint itt egykét fórumtárs...de ezt pont neked nem kell mondanom.
Ciki bizony. Csak ettől még menni fog a gép és hands up mennyien halnak bele a TL hiányába. Nem sokan. Ellenben egy nem működő gép sokkal cikibb azt elég kevesen tudják használni.
Csak azt mondom, hogy mindegyiknél volt/van csontváz a szekrényben. Ilyen korú gépeknél pedig simán benne van a pakliban, hogy a lapon elszáll valami...
Persze, hogy benne van. Csak nem mindegy mennyire van benne.
Nem kenyérre kell, csak a pánikot nem csípem.
Én sem pánikoltam be egy percig sem. Mivel a vásárlók többsége nem olvas TP topikot nyugodtan kirakhatod, az áruk így is béka feneke alatt van, nem lesz nagy árleszállító ereje.
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #76249 üzenetére
Igen, anno egy bejegyzés miatt az volt, hogy van egy dátum ami után nem halnak le. Utána jött az, hogy van rev02 és az fasza. Hát nagyon nem volt fasza akkor sem, meg ma sem. A HP 8510W-k is ugyanúgy haltak le ilyennel mint a T61-ek. Igen volt ilyenem is, direkt a legutolsó szériákból válogattam, 4-ből tudtam 1-et elhozni, tippelj milyen matrica volt 2-n a fedlapon
B-vel kezdődött és A-ra végződött a közepe pedig Simicska kedvenc szavának kezdőbetűje
Ami csak azért érint rosszul mert most készülök meghirdetni egy T61-et.
Szomorú, ez van. Most akkor mit tegyek? Az eladó géped miatt és mert valaki kérdezte fogjam be az arcom és tagadjam le amit tudunk/tapasztaltam? Kérlek már.
Tudod miért kezd már ez a "bomba" történet átmenni masszív boszorkányüldözésbe?
Igen, mert ez akkora mocskos húzás volt az NV részéről, hogy mindegyik XPS, Studio, Mac, T61 és 8510W is javítandónak kellene lennie a mai napig. Nem azok, Mac sem azt hiszem most már.
Mert 7-8 éves gépekről beszélünk...Bármilyen típusnál előfordulhat, hogy ilyen korban a reggeli szellőtől beadja a kulcsot és nem indul el többet... Persze a T61-nél könnyű mert van mire fogni.
Ööö, ez ment új koruktól kezdve, nem az időtől függött. Bezzeg a reballosok mennyi Intel hibás reballt kapnak...ja nem.
De nem mond már nekem, hogy egy 6 éves X200 nem pusztult el csak úgy...de lehetne még sorolni azokat amikor elfáradtak és távoztak az örök bitmezőkre... a hibalehetőség benne van azokba is.
Nem mondom, én adtam el vagy 1 tucat lapot, ne szórakozz
De nem tudok chip hibás gondokról x200-ban, egyikben töltőelektronika, másikban vízkár miatti akármi stb. de nem konstans GPU szopás. Nyilván a számológépemben is benne van a lehetőség, de az és a konkrétan bevallott majd mismásolt hiba között van 1 ugrás.
Ami T61-ből problémás volt azok már kipusztultak, kivéve ha valaki nem a szekrény mélyéről ásta ki...
Hát persze, mondotta az Úr a 2711-es moncsikra is. Aztán hál Isten gari előtt csak becsíkozott az enyém is
Hogy most hány hirdetés lett ezzel agyonlőve fogalmam sincs, azt hittem ez nyílt titok mivel le is lett írva nem egyszer-kétszer nem csak itt. Ez van, én is 2 hónapig hirdettem a 8510W-t szívtam vele, alkudoztak, buktam rajta, kész, ha nem kenyérre kell a pénz akkor be kell tenni "a szakma ezzel jár" mappába.
-
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #75949 üzenetére
Egyébként ez szinte végig igaz a csip működésére, minél gyorsabb, annál kevésbé hatékony. Pl. még 1800Mhz-en is picivel, de kisebb energiafelhasználással végzi el az adott feladatot, mint 2400Mhz-en, komplett notebook fogyasztással mérve.
De tény, hogy főleg a Turbo dob nagyot a feszültségen és ezáltal a fogyasztáson, a fogyasztáson keresztül pedig kész is a teamelegítő.Amúgy 3D-re/játékra nekem a Turbo GPU+Turbó nélküli CPU jött be, néha 2400Mhz-re is levitt CPU-val, mivel arányaiban jóval erősebb a 2400Mhz-es CPU is, mint amire a GPU képes. Utóbbinak kell a turbó, mint egy falat kenyér, 650Mhz-en harmatgyenge, de 1300Mhz-re turbózva már azért képes letenni valamit az asztalra. A 2X-es szorzó nyilván sokat dob a dolgokon.
Méregettem is Diablo3-al: [link].(#75952) Dhampir: Én régebben a magas órajelű 4-magos asztali gépemen mindig kikapcsolva tartottam. Ugyanakkor 2-magos notebook procin szerintem hangsúlyosabbak az előnyei, mint a hátrányai. Mint pl. a jobb energiahatékonyság, és adott órajelen a nagyobb elérhető gyorsaság.
Persze, speciális helyzetek adódhatnak, amikor érdemes lehet kikapcsolni, pl. ha szigorú priorizálásra van szükség, vagy ha a lehető legnagyobb egyszálú teljesítményt igényli a futtatott program.
A T410-esem amúgy sokat használtam HT nélkül, fürgébbnek hatott nekem úgy néhány programom. A T420-ason nem nagyon volt időm foglalkozni még vele, azon most be van kapcsolva. -
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #75497 üzenetére
kb ua. tudja mind a két vga, max az nvs5100 fejlettebb lehet és több a vramja, bárminél lehet fontos a sávszél, főleg játéknál és egyéb 3d igényes alkalmazásnál, T510 cpu-ban előrelépés, másban nem sajnos, eggyel újabb modell, plusz a zsanért javították és valamivel jobb a hangzása, a diszkrét vga lekapcsolása is kiesik, de az nv vga szerencsére nem sokat fűt terheletlenül
-
válasz
MrSealRD #74531 üzenetére
Nem tudom, hogy válaszoltak-e a kérdésedre, de a T510 esetén a switchable graphics egy nagy kamu volt. Csak a külön megjelölt modelleknél(később gyártottaknál) működött. Az én power managerem is kiírta a switchable graphics funckiókat(amik valójában nem működtek), majd egy szoftverfrissítéssel törölték.
-
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #74556 üzenetére
Igen, ezt írják, miközben pl. Notebookcheck-en meg azt, hogy csak a csúcsmodelleken működött a switchable (utolsó előtti alcím a vége felé): [link]
Aztán nem tudom. De neten is sok panaszt lehetett olvasni, hogy nem lehet az IGP-t használni és energiát spórolni. Szerintem ezt csak olyasvalaki tudná neked biztosra megmodani, akinél van nem Optimusos, nem csúcsmodell T410/T510, friss szoftverekkel, hogy kapcsolódik-e vagy sem. Nekem IGP-s volt.A switchable-t nem próbáltam, elvileg kézzel tudsz kapcsolgatni. Az Optimusnál meg beállítható, melyik programra mit használjon, tehát egyfajta automata megoldás. Persze, ott is lehet kézzel állítgatni. Első hallásra nekem a switchable szimpatikusabb, de csak a felszínét látom a dolgoknak.
Bár végülis szinte bármelyik jó abból a szempontból, hogy segít spórolni az akksival, ami GPU-val azért lényegesen gyorsabban merül.
-
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #74531 üzenetére
Van belőle Optimus, de ritka, mint a fehér holló. Nem érdemes építeni rá szvsz.
(#74547) lugosi: Csak azért okosan kell belőni, mert simán megfőzi magát a gép, ha észnélkül van vezérelve a hűtés.
(#74548) Aggregátor: A T420 még turbó nélkül is szereti magát nagyon hamar fellőni 3200rpm-re, ott pedig már hallani. De 5-6 fokkal feljebb tolva a limitet már jól elvan pl. netezve 2000rpm-en, úgy tényleg jó.
Sajnos a kettő közötti üzemmódot nem ismer. Vagy 0 vagy 2000 vagy 3200rpm, vagy mégtöbb.
(#74549) Ringman:
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD #74221 üzenetére
Ha nincs hozzá cuccod és nem vagy biztos a dologban rá fogsz fizetni. Ez tuti. Én is mindig ráfizettem.
Nekem ez így azért buli, mert itt áll halmokban az x220 kijelző amit nem tudok eladni, meg kell egy tesztgép az IPS-ekhez és addig is egyben van minden nem külön szétszórva. Amikor már venni kell dolgokat...hát necces. Van, hogy pénzben is több időben meg nettó bukó.
-
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #73872 üzenetére
1. Oké, lehet mások is használják, de nem is írtam, hogy mások nem használják. Én eddig mondjuk csak a Samsungról tudtam biztosan.
2. Tudom mi az a Vnand. Egyáltalán nem mindegy, mivel a nagyobb csíkszélesség miatt azon a TLC sem annyira gáz, mint sima, kis csíkszélességű nand esetén.
3. Igen, az összes TLC-s 840-est érinti. A PRO val semmi gond nincs, csak az EVO és a BASIC TLC-s típusokkal. Mikkor kijött ez a dolog, lefuttattam az ellenőrző programot a saját 840 PRO-mon, és az egy éve ráírt adatok is hibátlanok voltak, pedig volt benne már 4TB írás, és egyéve, fél éve nem piszkált adatok is szép számmal.
Ez nem csak firmware "elkúrás", hanem a TLC sajátossága, hogy sokkal kisebb feszültségszintekről kell eldönteni, hogy micsoda, így bonyolódik az olvasási algoritmus. Az idő pedig ott jön a képbe, hogy idővel a cella veszít a töltéséből, és mégnehezebb eldönteni a tartalmát. Számomra ezért igen aggasztóak ezek a jelenségek. Persze, 840 EVO tulajként neked biztos az lenne a legjobb, ha azt hihetnéd, dejó drive, de nem ez a helyzet sajnos. -
-
-
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #73829 üzenetére
Olvass utána pl. Techreporton, hogy belassulnak az idő múlásával. Másfelől harmadannyi írás után elpukkannak, mint más meghajtók. Vnand-ból a magas csíkszélesség miatt talán belefér a TLC, de a sima nand-al felejtős.
Technikai részletekbe ebben a topikban inkább nem mennék bele... -
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #73281 üzenetére
Én szerencsére leteszteltem Balanced-en is meg a Max performance-on is, és akkor láttam, hogy hoppá, max performance-on "digitálisan" működik a Speedstep, vagy maxon megy, vagy üresjáratban, balanced-on meg láthatóan vannak köztes lépcsők.
Azóta sosincs max performance-on.
A hőszenzornál inkább a régi volt pontatlan, ami hűvösebbet mutatott. De szépen dokumentálta is az Intel, csakhát azt az egyszeri user nem érti.
Én amit tapasztaltam, hogy az Intel filozófiája rendszerfüggő, mikor működik, és mikor nem. Pl. az elsőgenerációs i5 prociknál megérte a turbó, ahol bevezetésre került tulajdonképpen, akkor volt a leginkább energiahatékony, ha hagytuk turbózni, és utána pihenni. Reggie01-el beszéltünk ilyesmikről egy másik topikban: [link].
Ugyanakkor a T420-ason az egy generációval modernebb kétmagos i7-el már megéri lejjebb menni az órajelben, ott egyértelműen javul az energiahatékonyság, és nyilván hűvösebb is a noti: [link].
De nyilván borul az egész, ha mondjuk rádugsz egy 10W-ot fogyasztó külső winyót a notira, akkor máris megéri ráadni a max turbót, mert a fix fogyasztásával kamatostul megenné a HDD, amit a proci megtakaríthatna a kisebb órajellel.
Amúgy a notik tök hasonlóak voltak, gyári kiépítés mindkettő, 320GB-os 7200rpm gyári winyó mindkettőben, nagyfelbontású panel, és IGP, hasonló fényerő belőve és rádiók kikapcsolva.Szerintem amúgy itt a windóz a hunyó. Linuxra vannak mindenféle governorok, amik tudják ezt. Konzervatív, kevésbé konzervatív, energiatakarékos, van mindenféle.
Én már annak is örülök, hogy van a PM-ben a "Balanced" beállítás, és akkor lekapcsolja a turbót. Nekem a mindennapokra az már kielégítő szerencsére. Ha meg maximum akkuidőre vágyom, kézzel lejjebb veszem 1800 vagy 2400Mhz-re és jó is vagyok.
Amúgy amit ilyen szempotnból nagyon rühellek, a sok modern "okos" weblap. Kinyitsz ilyen 4-5 weblapot, és máris adott 10-20% konstans processzorterhelés, undorító. Pedig már fenn van az AdBlock plus is, ami legalább a villogós flash reklámok kiszűri, már az nagy segítség, de még mindig nem elég... Normális, "hagyományos" buta webtartalomnál bezzeg tökéletesen megy minden a renderelés után pontosan 0% processzorterheléssel. -
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #73275 üzenetére
Nem, pont erre gondoltam. Balanced-en (BIOS-os balanced-en!) kis terhelésen nem rántja fel egyből az órajeleket maxra.
Amúgy ez az Intel filozófiája, hogy mihamarabb végezzünk a számolással, hogy minél hamarabb visszamehessen aludni a proci.
Szerintem Intelnél is lehet ezt programozni a SpeedStep-en keresztül, csak nincs nagyon hozzá szoftver, vagy legalábbis nem tudok róla.Ami a +10 fokos procit illeti, az normális, a Core2-esek hőszenzora kb. 20 fokkal kevesebbet mutat azonos hőfokon, mint a modernebb i-s Intelek, aminek a melegedő részekhez közelebb tették a hőszenzort. Persze, a hőt fújja ki ezerrel, ez nem meglepő pláne külső GPU-val. A sima 35W-os procik is remekül tudnak fűteni magukban is, erre DGPU-val hozzájön még kb. 20...
(#73276) Tikakukac: Tényleg linkelj már egyet tesztelni, pls... Nekem ez állatira user error gyanús.
(#73278) soldi3r: Én a PM-ben szoktam "Balanced"-re rakni, akkor nem turbózik. Ha pedig mégkevesebb elég, akkor a windózban lejjebb veszem az energiaséma beállításoknál a max órajel %-ot. Arra kell csak vigyázni, utána bármit állítok az energiaprofilból PM-ben, visszaállítja 100%-ra.
-
HSM
félisten
válasz
MrSealRD #73260 üzenetére
Ő azt nem tudja előre, mennyire ér rá számolni... Amit beállítassz, azon hajtja magát, mihamarabb végezzen. Ez így működik. A turbót én is ki szoktam kapcsolni, teljesen feleslegesen fűt sokkal jobban.
Amúgy ha a SpeedStep beállításait "spórolósabbra" veszed BIOS-ban, akkor nem azonnal rántja fel az órajeleket maxra, hanem csak fokozatosan, bár az se tesz csodát, csak nagyon kicsi, de folyamatos terhelésen. -
-
-
azbest
félisten
-
rgeorge
addikt
-
-
Francia91
veterán
válasz
MrSealRD #71797 üzenetére
Figyelj, unokabátyámnak T61-ese van, nVidia NVS140M GPU-val, és FPR-rel, tökéletes rajta a Window 8.1, kb 7 hónapja van rajta a 8.1, a gép napi használatban van, eddig semmilyen anomáliát nem tapasztalt rajta. Szerintem nyugodtan belevághatsz!
Csak kézileg kell sok szoftvert és drivert telepíteni, kompatibilitási módban telepítve, aztán minden remekül fog menni
T500-nál is tulajdonképpen csak a 3G modemmel van szöszmösz, nekem azon kívül pl minden jól ment Win 8.1 alatt, a modemen kívül más bajom nem volt, talán csak a PM töltésszabályzása nem volt tökéletes, de azóta jöttek ki újabb verziók, amivel elméletileg működik a dolog, nem próbáltam azóta.És Tim82 kommentjére válaszolva: Ezen a T61-esen működik a kártyaolvasó, nem csak látszólag települt fel. Bár lehet, hogy más módon telepítettük, én minden drivert egyesével tettem fel, kompatibilitási módabn, és Rendszergazdai jogokkal.
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #71797 üzenetére
Némi saját tapasztalat. És nem, nem a vinyó haldokolt, az azóta is okés Win 7 alatt.
-
kraftxld
félisten
válasz
MrSealRD #71697 üzenetére
Nekem tetszik a koncepció, hogy 15", vékony ultrabook szerű és izmos cucc, de a megvalósítás kicsit khhmm..
A touchpad már alakulgat, a W540-é egyszerűen KRIMINÁLIS (igen, használtam, egyik ügyfélhez ment ki pár), de a billentyűzethez még mindig csak kalapáccsal nyúlnék -
-
kraftxld
félisten
válasz
MrSealRD #71678 üzenetére
Köszi, akkor be is rendelek egy ilyet
Igen, Optimus-on van, most tesztelem az oprendszert rajta (T61-ről klónozott Win7, upgrade 8-ra, meg 8.1-re), többszáz beállított programmal én nem fogok pöcsölni az újratelepítéssel.
Aztán ha megjön az mSATA SSD akkor élesben is megcsinálom. -
-
Tin
veterán
válasz
MrSealRD #70751 üzenetére
ebben a privacy módba én is belefutottam most telepítéskor, de tudtam hogy ez lehet, mert a korábbiakon is mindig bekapcsolva tartottam. szóval az kb 5 perc guglizás volt.
én a t540p tapipadján lepődtem meg. én eddig se nagyon használtam a fizikai gombot korábbi notikon sem, hanem tapizással kattintottam, és ezt is órákig tudom így használni bosszankodás nélkül, szóval engem ez mégse zavar annyira, mint előre gondoltam.
-
Tin
veterán
válasz
MrSealRD #70749 üzenetére
Ez mi is? Lenovo, a világ első számú PC gyártója...
T540p, Windows 7 felrak, Windows Update fel, majd TVSU. A driverek felét fel sem hozta egyáltalán, kézzel kellett összekeresgélni.
A kijelző alapból olyan, mintha 1024 színű lenne, az átmenetek lépcsősek, pedig a Lenovo rakta fel az Intel drivert, pedig a gép Optimus-os. A fényerő állítás nem megy. A Core i7 proci, ha lehúzod a töltőt a gépről, 800 MHz-en lockolódik, és annyin megy, nem gyorsul fel.
Megoldás: full kijelző driver uninstall, Lenovo Optimus driver felrak netről lekeresve, Hotkey újrainstall. Így most minden jó, még a proci is.
Mondjuk, 5 éve volt egy Dell E6500-am, ott felraktad a drivert, és utána hónapokig ment a random kék halál 10 bootból 1x, és csak imádkozni lehetett, hogy az előző helyes beállításokkal felálljon a gép.
Én szívesen fizetnék a minőségért és a supportért, főleg ha cserébe masszív, jól használható gépet kapok, de jelenleg nem tudom, melyik az a gyártó, ami ezt MA és a garancia idő alatt IS tudja nyújtani.
-
Chaser
legenda
válasz
MrSealRD #70697 üzenetére
Nincs előrelépés, 3D-ben kb ua. tudják. Csak az nvs quadro, viszont nem teljes értékű. Optimus meg nincs, de nem sokat fogyaszt. Ebben a kategóriában sztem jobb választás a 8540p, erősebb vga, jobb billzet. Hűtése hangosabb, viszont rajta már van usb3 is. Masszivitásra olyan mint egy tank, szerelni könnyebb is mint az 510-est.
-
-
Tim82
félisten
válasz
MrSealRD #70694 üzenetére
Debreceni lokáltopikban be szokta dobni az aktuális gépkínálatát (szerintem többfélét is, mint amennyit Hardveraprón hirdet); szokott lenni nála 1440*900-as T410 is. Kérdezd meg tőle, az a tuti.
Budapesti átvétel legfeljebb futárral játszik nála amúgy, de nemrég még azt is beletette a hirdetésben megjelölt városokba.
-
-
Dhampir
félisten
válasz
MrSealRD #70689 üzenetére
8.1-re alig, illetve nem fejlesztenek, 7-esre pedig már valószínűleg nem fognak, ha mindez igaz.
-
kraftxld
félisten
válasz
MrSealRD #70620 üzenetére
Olyan telepítő amiben kapásból benne van az áprilisi Windows 8.1 update pakk, nem kell b@szakodni a telepítéssel
A magyar: hu_windows_8.1_professional_vl_with_update_x64_dvd_4050455.iso
Az angol: en_windows_8.1_professional_vl_with_update_x64_dvd_4065194.isoGeneric kulcsok itt: [link]
Telepítés után RWeverything-el kiolvasod a bios-ból az igazi kulcsot, beaktiválod vele.
System update fel, cuccok telepítése, majd:A lenovo lemezeket meg kukázd, általában tele van minden hülyeséggel.
-
Tikakukac
titán
-
Francia91
veterán
válasz
MrSealRD #70485 üzenetére
Egy onkicsomagolo .exe fajlt lehet kesziteni a feltelepitett driverekbol, amit ujratelepites utan elinditasz, es mindent driverfajlt bemasol a Windows rendszerbe, arra az eleresi utvonalra, amibol mentve lett. Egy ujrainditas ezutan, es fent van minden driver. Driver Genius-szal pl lehet ilyen csomagot kesziteni. Nekem mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest