- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Adok neked 36-ért fényes billzettel és paddal, kijelzőn kis horzsolással 5 perces akkuval hdd nélkül 500-ast, ezen ne múljon
Egyébként itt többen mondták, hogy P8600 után is észrevehető a különbség, főleg játék alatt. Én különösebben nem tapasztaltam, konvertálást meg nem néztem. Azóta meg már eladtam, jó is hogy szóba jött, rendelek egyetMás..BIOS. Legújabbat ne tegyétek fel, sokkal jobban pörgeti a ventit, már aki nem használ TP fan controlt. Ha jól rémlik 3000rpm-en alapból és nem is megy alá. De még a régebbi 2009-esek közt is az újabbak jobban pörgetnek.
-
-
-
Tim82
félisten
T9400 van, majd megnézem valamikor, de nem ez a lényeg, nem a következtetést vitatom. Amire céloztam: a CPU Boss (a honlap, ahonnan linkelted az összehasonlítást) bazi gyakran pontatlan és ír baromságokat. Pl. E8600 vs Pentium E6700 összehasonlításban sikerült asszem elkövetnie azt, hogy az E6700 2 MB L2 cache-e előny az E8600 6 MB L2 cache-jével szemben. Most konkrétan ez a nyalánkság jut eszembe, de nem először futok bele hasonló hülyeségekbe ott.
-
tototos
addikt
Én sem kapcsoltam be. Jó procit fogtam ki minden értékhez a legkisebb feszt tudtam beállítani. Nem tudom mi volt, mert az lfm-hez nem volt szorzó írva így 800mhz-en ment. Próbáltam állítani és csak 6x és 7x van, amivel 600 és 700mhz érthető el az su9400 esetében. Nem tudom visszaállítani a 800mhz-t
-
-
Gondwana
addikt
Fényerő: a mérőműszerek ugyan lineàrisra vannak kalibràlva, de a fényerőt, akàrcsak a hangerőt inkàbb logaritmikusan tudjuk megkülönböztetni.Egy ténylegesen 160nit körül produkàlò CCFL-hez képest legalàbb 240nites LED-est nézz, ha észlelhető (nem szàmottevő, mert az màr inkàbb a 300nit) különbséget akarsz. A màsik, amin jòkat mosolygok, a LED-fogyasztàs mìtosz: a még hasznàlható min. fènyerőre igaz lehet, ennyi. Pl. HV121WX4 (ccfl) vs. WX6 (led) na vajon melyik fogyaszt többet? (190 vs 210nit)
-
soldi3r
veterán
Nekem is nagyon csiklandozza a fantaziam. Pont ennyivel kellene tobb (most)
Left: HD (1366x768, 125.38 ppi) Right: HD+ (1600x900, 146.86 ppi) -
solaris7
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippeket
max bebukok egy T500-as hűtőt
Nincs baj amúgy a T60 hűtőjével nem zajos nem kattog nem csörög akkor a hirdetésben írtam volna
Csak a T400-hoz képest (ami órákon át passzív) szokatlan a hűtő hangja.
Amúgy ne is várjam hogy majd 1900-2000 lesz a fordulata ha bele is menne? Vagy mi vezérli a a venti fordulatszámát?
T400-T500 alap első fokozat 1900
T60 alap első fokozat 3000 -
-
-
Én a t43-hoz kaptam gyári töltőt, nem is ciripel, de nem hurcolászom magammal, már így is elég nehéz a táskám
Az a ~3 óra, amíg kihúzza az akksi ha használom, általában elég egy napra, ha meg nagyon kell, a fent leírt drasztikus lépésekhez is folyamodhatok, ha épp nem lenne elérhető az egyik laborban levő fsp univerzális táp. Szóval van választék ^^ -
HSM
félisten
Pedig neked van elvileg igazad... A friss doksi szerint megy vele....
Ezt találtam még: [link]
Itt azt írja, néhány esetben nem megy a 2. winyóval, ezesetben nézd a helpet....(#60441) Tikakukac: Talán alternatíva erre egy T4x0+Ultrabay akksi. Azzal ki lehet menet közben cserélni a fő akksit másikra ha jól tudom, így kitolva az üzemidőt szükség szerint. Ez se olcsó, de talán nem annyira drága. De talán majd pontosít, aki használ ilyesmit.
-
-
Chaser
legenda
-
-
rgeorge
addikt
Nem feltétlenül a legfrissebb driverektől kellene megjavulnia, korábban linkeltünk egy HP-hez adott intel ethernet drivert, ami pl. nálam korábban megszüntette a latency-emelkedést.
Elsőként meg kell állapítani, mi okozza a latency-t, és a talált eszközt (ha tényleg eszköz és nem pl. egy vírusírtó) kell továbbvizsgálni, drivert csereberélni. Nálam most nincs ilyen probléma, pedig az előző telepítésben volt. -
-
rgeorge
addikt
Renesas = NEC. A W520-ban is Renesas kontroller van gyárilag, ha ez érdekes (uPD720200AF1).
-
Tikakukac
titán
170 ezer az nudli
Nem ezzel van a baj. A baj azokkal volt, amik gari előtt pörgették ki ezt az előírt x parkolást és bizony dőltek is befele, a greenek főleg. Bár azok enélkül is. Egyszerűen ez a 8 sec-es idő vicc, full felesleges. Jól mutatja mennyit parkolnak a nagyobb kateges vinyók: kb. semmit
-
Ez nem oldja meg, ezért kérdezem.
Gyakorlatilag pár másodperc alatt leáll a vinyó, eddig nem zavart (sőt tetszett, mert ha nem csinálok róla semmit, nincs hangja a gépnek), de most játszanék róla, és a játék másodpercekre be tud akadni, ha nem tud azonnal hozzáférni az adathoz, hanem várnia kell a lemezre... -
r3dsnake
nagyúr
Nem oldotta meg a problémám. De azért különösen furcsa, mert ha kinyitom van wifi, ping minden, de ledobja, és újracsatlakozik. Minden egyes alkalommal, bármilyen routerrel próbálom. Szóval egyből rámászik, aztán sárga csillagocska, aztán kék karika, és utána wifi megint. Ez kb 15-20 másodperc.
-
Tim82
félisten
-
metal01
őstag
-
-
hito
nagyúr
Jó vicc
1080p youtube meg se kottyan neki, CPU terhelés 21-31% miután betöltötte. Killa sample-ön kívül mindent kacagva teljesít, ott is csak a nagyon sok madárnál szaggat be. Ami vicc, hogy a Sony új 4k kamerájának a 4k sample-jét majdnem csont nélkül lejátsza, a killa sample jobban kiakasztja
-
Francia91
veterán
Az órajel nem minden, pedig sokan arra esküsznek.
Az asztali masinámban Athlon XP 3200+ CPU van 2,2 GHz-cel, de rommá verte akkoriban a 2,8 és 3,0 GHz-es P4-eseket tesztekben, és használatban is. Sok haverom csak leste, hogy lehet gyorsabb gépem 2,2-es AMD-vel, mint nekik a 2,8-as P4-gyel. Egyedül videokódolásnál maradt le, ami szinte csak órajel függvénye (meg utasításkészletek). Architektúra sokat számít
Sajnos azóta köddé vált az AMD nagy előnye, ami akkoriban volt... -
Tikakukac
titán
Buszon is jobb, tudom, mert 4"-tól 17"-ig én már lepörgettem a palettát
14" az ami még elfér az öledben, annál nagyobb már nem, kilőve.
Töltőre megoldás: jó akksi, vagy 65-ös táp, vékonyított betáppal, vagy a tuti tipp: a szivaros töltő, szép vékony valójában. Mindenre van megoldás
-
Tim82
félisten
Van tabletem, tök jó arra, hogy bárhol előkapjam és böngésszek - az előnye a kis méretén és súlyán túl el is fogy, mert ha már valamit pötyögni kell rajta, akkor a fizikai billentyűzetnek behozhatatlan előnye van. Egy notebook-tól meg eleve nem várom el a "bárhol előkaphatom"-funkciót.
Nekem már csak azért sem mindegy amúgy, hogy X200 vagy T500, mert ha már sok mindent cipelek mellé, akkor nagyon nem mindegy az a súly- és térfogattöbblet, amivel a T500 "több".
Az mondjuk durva, hogy egy hatcellás akkus X301 saccra 10 dekával könnyebb, mint az X200 szintén hatcellás akkuval (igaz, ez a kb. 1,4 vs 1,5 kg-t jelenti, mindkettő bőven belül van a hordozhatóságon). Cserébe az X200 ugyan vastagabb, de mégis kisebb helyet foglal, ez meg nekem tök jó.
-
Arlekim
aktív tag
Valószínűleg nagyon szubjekív fogalom a mobil, vagy mobilis szó.
Számomra a T500 a megvalósult, testet öltött mobileszköz, persze ezen is lehetne csiszolni. Egy időben tökéletes volt a nokia N8, mint navi, meg fényképező, meg telefon, aztán mostanság meg úgy utálom, hogy amint lesz kamerában méltó utódja, áthajtok rajta vagy kétszer.
Az én definíciómban minden mobil, ami mozgatható, illetve arra is lett tervezve hogy gyakran mozgassák.
Nem rosszak ezek a tabletek szerény véleményem szerint, például jók olvasásra, meg filmnézésre, de ha sokat írsz, vagy fontos a 3D, akkor nem többek egy nagy okos telefonnál. -
Tikakukac
titán
Hát azért nagyon nem mindegy, hogy 12" és le tudod tenni a kezd az előadóban az asztalra vagy nem, elférsz-e a távolságin vagy nem, illetve a végéna a táskád a bunkó táppal meg géppel 6 kiló lesz vagy 4. Mocsok mennyiségű noti (jelenelg 5 darabom van) meg át rajtam és a hordozásra csak 12" nagyon plafon 13.3". Minden más durva kompromisszum. Nekem legalábbis.
-
-
-
metal01
őstag
Nem értelek... De lehet, csak én vagyok már hulla fáradt
Regedit:
Intel(R) 82567LM Gigabit hálózati kapcsolat REG_MULTI_SZ 1 2 3
Eszközkezelő:
Intel(R) 82567LM Gigabit hálózati kapcsolat #3
Ez ugyanaz, nem a 3g modem.
Törlöd a regből a fenti bejegyzést. Törlöd az eszközkezelőből a fenti drivert, illesztőkkel együtt. Rákerestetel még egyszer. Telepíti. Restart, és a helyén kell lennie mindennek.
A 3g az F3507g Mobile Broadband Driver,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen TV-t vegyek?
- Macska topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest