- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gondwana
addikt
(Az más, kialvatlanul belőlem nagyobb blődségek is kisikerülnek)
Más: nézegettem a szerb piacot, hátha akad valami jóárasított IPS T60 (netalán UXGA panellel), de csak 14"-ek vannak, azok is X200/T400 árban
Szerk.:
Tim: bölcsészeti témákban, jártasság nélkül, valahol hallottam forrásmegjelöléssel tudok ám olyanokat benyögni, hogy év végén elkérik a szilveszteri összefoglalóba. -
Gondwana
addikt
Ezt a mondatot egy bölcsésztől elfogadom, de aki általános iskolában bent volt fizikaórán és feleléskor elszavalta, hogy I egyenlő U per R, az ilyen blődséget már nem ír le. (Tudod, a cucc 20V-ot küld be, a cuccnak a pillanatnyi R ellenállása meghatározza, hogy abból hány amperka fog bemenni, a többi meg kint vár a sorára)
-
CsikiRoli
tag
Igen, valahogyan én is ezt szeretném tenni, viszont senki sem tud módot rá, hogy hogyan állítsam át hogy 20% nál váltson. Viszont ha én is ezt csinálnám, akkor általánosságban az akkumlátorüzemidőm egyből fele lenne, ugyanis akkor soha nem nyúlnék a belső akksihoz.. Ami meg a belső akksinak sem jó.
-
Valóban az lenne a legkézenfekvőbb, h az SSD-t tudna cserélni akár egy HDD-re, vagy ha van lehetőség akkor egy másikra. A túlzott melegedés, úgy, h a CPU nincs terhelve, nem nagyon vezethető vissza, csak alaplap, netán a deszkán lévő szenzor hibára. Valami nem kerek ott, de nagyon nem! A magas disszipációs teljesítményt valami okozza!! A file mozgatási "sebesség"-e valami gyötrelmes. Megnéztem az enyém, igaz 430s-em van 3520-as i7-el és az SSD 850 Pro, de nem annyival izmosabb az én gépem, h ne lehessen a két notit összehasonlítani. 6,2GB-ot másoltam az SSD-re HDD-ről nem egészen egy perc alatt áttolta. CPU terhelés 1-7%, SSD 2%, a forrás HDD mutatott (ODD helyén 1TB WD) 43%-ot. Majd az átmásolt adatokat töröltem az SSD-ről, de erről nem tudok számszerű adatokat írni, mert mire átváltottam a feladatkezelőre cc. 4sec, eltűnt a több mint 6GB az SSD-ről.
JSS: nekem sima netezésnél, a jelen pillanatban 40-45°C-os a CPU, akkor megy 90 környékére, ha játszom. Egy tpfancontrol-t én azért feltennék rá.
-
jss
aktív tag
Oke. Szoval tobb lehetoseg is van, hogy mi a problema, de egyik sem szivderito.
Eloszor is vissza kene tennem a regebbi BIOST. Szerintem a melegedes az uj BIOS-tol van, korabban nem tunt fel ilyesmi, most meg durvan melegszik.
Szoval: hogyan tudnam visszaallitani a korabbi BIOS frissites elotti allapotot? -
s3toraph
senior tag
Nos, úgy fest hogy ez a westlake-es windows 7 x64 prof. végre jó lett!
Ezután felraktam a LAN drivert a support oldalról.
Ezután már egyböl felment a system update-böl a support oldalon lévő 5.07-es verzió, mivel a rendszertelepítőbe be van integrálva a .NET 4.5.2-es verziója.A system update fel is tett mindent szépen, kivéve a bluetoot drivert, mert ennél elakadt valamiért, ill. a wi-fi driver nem volt benne a listában. Utóbbi kettőt a support oldalról szedtem le és manuálisan telepítettem. Most már minden fel van ismerve, nincs egyetlen sárga kérdőjeles eszköz sem az eszközkezelőben!
Szóval úgy néz ki, rendben lesz. Igaz a windows update még most sem működik, de le van tojva, majd magára talál idővel.
Köszönöm a segítséget még egyszer Neked is és a Többieknek is!
-
s3toraph
senior tag
Az szép. Nálunk 20Mbit van, és jah, svchost tekeri a gépet, vinyót, ramot a nagy semmire.
A thinkvantage oldala linkeli a 4.0-s .Net-et. Ezt szedjem le akkor? Vagy kell neki korábbi verzió hogy engedje a 4.0-t felrakni? Ezt a részét nem vágom.
-
s3toraph
senior tag
Akkor ez lesz, rakom is fel este. Köszönöm, én mindig nyersel dolgoztam eddig mert tartottam azoktól amikbe bele nyúltak, akkor is ha tudjuk hogy csak frissítések vannak beleintegrálva semmi több.
Egy évben laptopot PC-t vegyesen rakok újra 7-8 alkalommal win 7-el, szóval tudom milyen ez az update, van hogy nekem is 3 kör alatt frissít 420 tételt és 5 óra ez a móka. De az hogy most sehova nem halad már a keresés sem, az kiakasztó.(#82550) stp1dh :
24 óra?? Jó ég, nincs erre ennyi időm, ez akkora szenvedés hogy nem igaz. Ha ez nem új gép lenne a családban, és lenne róla egy recoverym ahogy szoktam, tuti nem telepíteném újra 0-ról az fix.
Én úgy látom, az update egyre nehezebb ahogy időben haladunk előre, pár (4-5) éve még pikk-pakk ment. Amilyen mocsok a picipuha, kinézem belőlük hogy így akarják átkényszeríteni az embereket újabb (nem feltétlenül jobb) verziókra.
A segítségeteket köszönöm, este megy fel az integrált frissítéses SP1.
-
s3toraph
senior tag
Most újraraktam ultimate verzióval, a diagnostic után vagyunk, fixit is lefutott de az semmit nem csinált. Szűz rendszer. Update-el frissítéseket kerestetek éppen, de a világon nincs annyi idő ameddig ez kínlódik...
Nekiesek megint este, úgy ahogy írtad (most wi-fi-röl megy) sőt már westlake edition-on is gondolkodom a beintegrált frissítések miatt, mert elegem van belőle. Nem működik úgy ahogy pedig kellene. Ezt pedig nem bírja bevenni a gyomrom.
-
RoboGuru
tag
Igen, a saját bioszának szerkesztése eddig zsákutca, csak microcode cserével még nem megy. Lehet vbios-t is kellene a HD4000 miatt. Mondjuk az is gond hogy nincs egy fasza phoenix bios editor. A coreboot-nál viszont már van bizonyíték hogy elindul!
-
RoboGuru
tag
-
próbáld meg úgy, hogy nem szétosztod a magvak/szálak között, hanem kiragasztod mondjuk az utolsóra, nekem így működött. a latency egyébként nem feltétlenül lesz kisebb, csak azon a magon, amin a hang drivere megy, de összesen még marad nagy. bár nekem az is kisebb lett
egy ismerősöm mondta az ilyenekre, hogy a számítástechnika nem egzakt tudomány.netseft: egyáltalán mire kell a gép, milyen cpu és vga kell? és hacsak nem valami állványra teszed a vasat, szerintem sokkal kényelmetlenebb lesz, mint egy rendesen beállított asztali monitor. inlkább dokkolót használnék és külső monitort, és akkor nem vagy kötve a noti ips kijelzőjéhez.
-
Tikakukac
titán
Nyilván, csak ezt te nem sűrűn adod be ügyfélnek. Másodszor a tapipad azért ritkán szokott darabokra esni. Harmadjára: 40-es TP-ből láttam már csodákat. Ilyen ocsmányul kopó géptípus se sok van üzletiben.
Dhampir: Még a felárasak is izomhulladékok. T430, E5430 mondjuk így kapásból "premium" kijelzőkkel. De most is standard a fos 300k-ért is, már csak röhögök rajtuk.
-
Chaser
legenda
Az egyik legbénább megoldás amivel eddig találkoztam...
Tök jó, hogy a tapipad nem kopik, kár hogy csak a borítást látod
Políroztam már tükörre 510 padot mert úgy kérték, na úgy frankó volt. Szerencsére ott a csikló, egy TP-n se használtam padot igazából. Régebbiek csak-csak, de az újak nagyon sz@rok. A HP féle üveges megoldás pár ezer kört ver bármelyikre.
-
ezt tapasztaltam én is, ha kicsi a terhelés (csak a film jön hálóról), akkor darabosabb a hang, mintha közben egy másolás is menne.
Tim82: be tudod nekem linkelni x220-hoz a nyerő whitelist-mentes biost? egy 2x2-es atheros kártya nem drága, az én lelki egészségem viszont igen.
-
-
-
Ez az AMT ez külön chip amúgy?
Mert akkor le kell forrasztani a pcsába a deszkáról, megnézni, mi történik, vagy belenyúlni a BIOS-ba, és kivenni a kódot, ami ezt vezérli.. hát totál nonszensz... és annyi gépet érint ebben a kategóriában.. nem is értem, hogy mehetett ez így ki. Nagyon elkényelmesedett az Intel, de ha az ember teljesítményt akar, kénytelen az ő szarukat venni.
Ha meg TP-t, megint csak. -
ezt kerestem, de egy másik drivert próbáltam előbb, azzal csak kicsit lett jobb. ezt szerintem az összefoglalóba simán be lehetne illeszteni, esetleg azzal a plusz infóval, hogy a 82579lm eszközhöz simán oda lehet taposni a 82577lm driverét, csak úgy a telepítő nem megy végig, hanem kézzel kell megadni. -
HSM
félisten
Ja, igen, kis kiegészítés... Tehát a linkelt cikkben a driver alapján driverhibára gyanakodtak, hogy az újabbakkal rossz. Én pedig ellenkezőleg, azt gyanítom, a régi driver volt "rossz", mert a gyanúm szerint nem működik együtt rendesen ezzel a management förmedvénnyel, így nem mászik az egekbe a DPC....
Ez megmagyarázza, az Intel is miért nem javította az ismert "hibát" évek óta, és mutogat a gyártókra. Esetleg a Lenovo tudna még javítani a dolgon, ha kiadna egy BIOS-t, amivel ez a management móka ténylegesen kikapcsolhatóvá válna. Asztali gépeken ugyanis ezt kikapcsolva sosem volt Latency-gondom Intel hálókártyákkal, sőt. -
Grafirka
őstag
Kosz a segitseget mindenkinek ( btudos, Chaser, HSM ) !
Ha azt mondjatok, hogy nem kell parazni a 80C akkor meg jatszom egy kicsit
Vegre sikerult elinditani a Star Wars KotOR -ot es nagyon jo nosztalgiazni
Amugy erdekes, hogy egy tobb mint 10 eves jatek igy megdolgoztatja a CPU-t.
-
Tikakukac
titán
Notin az első új gépemet kivétel, meg az értelmetlenül felújított x200s-en kívül csak nyertem.
Akkor igaz a mindenen buksz, ha újat veszel meg főleg nem jó árban. Kenyér rossz példa annak főleg nem ingadozik az ára egyik napról a másikra 40%-ot. Meg az nem tartós cikk, hanem kaja.
-
rgeorge
addikt
Nálam az első DPC problémánál még nem volt aktiválva az AMT, szerintem akkor teljesen ki van kapcsolva, csak az első aktiválás után nem lehet kikapcsolni teljesen. De továbbra sem biztos, hogy az a gond, más gondot okozhat persze. Amikor aktiváltam az AMT-t, akkor sem jött vissza a DPC probléma, csak egy LAN frissítés után, de egy újabb frissítés óta megint eltűnt.
-
a w520-szal lefutottam ezt a kört, teljesen kilőtt menedzsment cuccal se jó. viszont azt a gépet általában vezetékes hálóval, dokkolón használom, az x220-at inkább wifivel szeretném, és pont ugyanolyan használhatatlan.
a másik, a bluetooth. bt egeret ha egy ideig nem mozgatom (10-15mp), valamit lekapcsol, és utána az egér nem reagál, csak egy idő múlva, rettentő idegesítő. a bt eszköz energiatakarékossága ki van kapcsolva, a win energiabeállításai között az összes vezetéknélküli eszköz max performance-ra állítva, driver régebbire cserélve... és leáll, én meg tépem a hajam. ugyanez az egér másik két thinkpaddel minden trükközés nélkül hibátlan. gyűlölöm.
-
Tim82
félisten
A lényeg az, hogy hiába sokkal egyszerűbb elvileg a tömeggyártása ennek a cuccnak, így sem tartom valószínűnek, hogy ez Kínán kívül egyszerűen beszerezhető lesz. Ne legyen igazam, persze, én is örülnék neki, ha rám cáfolna a dolgok folyása - akkor bevállalnék én is egy T420-at, T420s-t a barátnőm korosodó T500-ának leváltására.
-
Tim82
félisten
A fórum olvasgatása alapján néhány hete még csak teszt jelleggel futottak a terített példányok, nekem amolyan tapasztalatgyűjtésnek tűnt
Tekintve, hogy 4-5 hónapja többé-kevésbé elkészültek a projekttel (ha jól értelmezem, augusztusban volt még egy hibajavítás persze, mert jó pár ember panaszkodott képfrissítési problémákra a kittel)...
Minden bizonnyal Kínán belül volt elég tesztgép azért...
-
Tim82
félisten
Persze, lehet ez is a süllyesztőben végzik, de itt jelentős esélyt látok a megvalósulásra is.
Öööö, már megvalósult, csak épp valamilyen, általam nem ismert oknál fogva nem csinálnak belőle nagy tételben gyártott, Kína határain túl is terített terméket.
Igazából mindkét projekt ugyanannak a kínai fórumnak (51nb) a szüleménye amúgy.
Persze, ez nagyon nem volna rossz, ha elérhető lenne.
-
Tim82
félisten
A T43-házba Core i-s alaplap-projektre is nagy igény és érdeklődés volt, mégsem jutott ki pár darabnál több a megvalósult gépekből Kína határain túlra. Létezik, de kb. techdemónak lehet felfogni.
Az adapterkitből is csak azért volt néhány darab elérhető, mert egy jó kínai kapcsolatokkal rendelkező thinkpads.com-os fórumozó beszerzett párat, majd tőle záros határidőn belül elkapkodták a készletet. A visszajelzések alapján amúgy tök jó a cucc, csak épp nincs belőle.
-
-
Chaser
legenda
Biztosan, de ennyire csak nem. Mondjuk részemről vagy 15", vagy 12-13, 14-est soha nem szerettem, nagy tapasztalatom nincs velük. Talán csak T60-ból volt olyanom, ott ha jól rémlik ua. a hűtés van mindkét verzióban.
Közben meglett a teszt, 55 perc aida stressz alatt sem érte el cpu mag hőfok a 80 fokot, 23-25 fok lehet benn. i5 540, turbo nem volt. És 10 másodperc alatt 60 fok alá hűlt minden. De majd hétvégén egymás mellett összeeresztem az 510-zel, legyen a külső hőmérséklet is teljesen egyforma. -
Tikakukac
titán
Nyilván mondtam hasból egy számot. Bár letolt kijelzővel is olyan szépen enne a teló hevített mobilnettel. Sajnos még mindig nem, volt olyan aki nálunk cserélt emiatt 500k-s Mac-et és hidd el, nem poénból.
MtHq: Én úgy tenném fel a kérdést: milyen pluszt ad az mSata Sata3-as mivolta? Nem benchmark érdekel, bármilyen valós használat. Ilyenről nem tudok, és még nem sikerült senkinek sem mondania, pedig érdekelne, mert akkora lázadások vannak ebből, hogy majd kiesik a monitorból mindig mindenki.
-
Tikakukac
titán
USB kábel remek dolog, az főleg, hogy akkor meg vihetsz magaddal másik noti akksit, mert megint 2 eszköznek a fogyiját tolom meg kanócozok meg cseszekedek, mikor semmi értelme.
Nekem is hosszú ideig ad netet a szifon. Amikor elkezded tolni neki mint a barom, na akkor úgy puttyognak a százalékok, hogy öröm nézni. No thx, nem viccből van ez kitalálva.
-
Zahze
csendes tag
Nem tudtam hogy ennyire romlott a thinkpad minőség
Programozni az itthoni nagy gépen szoktam, a laptop "csak" azért kell hogy 1-1beadandó elkészítése ne korlátozódjon le a szobámra ha hétvégén haza szeretnék menni, ott is tudjak dolgozni rendesen. Ott meg dokkoló és monitor lenne...
Köszi a válaszokat, akkor X220 vagy T-sek ? Rájuk nézek ezekre isTikakukac a DELL-re váltásnak van valami jelentősebb oka is, vagy a X230 ennyire nem jött be neked ?
-
Grafirka
őstag
Erdekesek ezek az aksik nem mindig ugy viselkednek ahogy papirforma szerint elvarna az ember. A W500 gepemben volt egy aksi 200 cycle countal kerult hozzam ( 9 cellas) es 5 ora 30 percet tartott kozepes fenyeron altalanos felhasznalas eseten. En is nyuztam 3 evet majd eladtam de mai napig is majdnem 4 orat tart az akuja.Mindig fullra volt toltve es 10% lemeritve. Nem tudom minek tulajdonitsam hogy ennyire hosszu eletu.
-
Wolfskin
őstag
de. nekem az...oldalra? max photoshopnál egy kicsit több terület marad a képnek, de weben is, wordben is, sokkal inkább a magasság számít. szeretek úgy netezni, hogy sok lap nyitva van, az kb. ki is takarja a monitor felét. olyan ez a képernyő, mintha félig leeresztett redőnyön keresztül néznék a világra (persze van, akinek a redőny félig föl van húzva...
)
persze, ezt is meg lehet szokni, az érintőkijelzőt is megszoktam, a mi a telefon számítógép funkcióit megsokszorozta, a telefon funkcióit pedig lenullázta.
a színbeállításokon próbáltam végig menni, de minden (RGB) maxra volt húzva. azt hol lehet még kalibrálni?@Gondwana: nekem a szemem nagyrészt akkor romlott el, amikor elkezdtem használni a nagy felbontású t43-a, és akkor még minden eredeti beállításokkal. persze lehet, hogy véletlen egybeesés, de biztos, hogy erőlteti szemet az apró betűs rész. szerződéseknél se olvassa el senki...
én elég sokat nyüstöltem a t410s-t, de nem mutatta jelét fáradásnak. szalagkábelt lehet kapni bele? kb. mennyire fájdalmas...? -
tototos
addikt
Nálam most megy a matek hogy milyen ssd-t rakjak a T420s-be. Van egy X301-es gépem 120-as msata ssd-vel keretben. Tataláltam ebay-en az X301-be való gyári 80 gigás ssd-t 12 ezerért, de kicsit tartok a meghíbásodástól. A másik lehetőség, hogy veszek egy msata ssd-t a t420s-be de 20 ezer alatt nincs 128-as változat(1,5 éve 18 ezerért vettem a crucial m500 msatát). Vagy veszek egy 64 gigás adata msata ssd-t(12 ezer) az x301-be azzal a címszóval hogy elég lesz annyi tárhely.
-
tototos
addikt
Minden konfignak megvannak az előnyei és a hozzá tartozó elvárások. Nálam az volt az elvárás, hogy amikor viszem a laptopot ne kelljen 3 kilót magammal cipelni, de ugyanakkor legyen meglelő mérete hogy dolgozhassak róla és akksiról is elmenjen 3-4 órát. T420s esetében számomra az msata ssd és normáls hdd kombó kellett és az utlrabay még mindig ott van akksinak vagy ha nagyon muszáj dvd meghajtónak.
-
Tikakukac
titán
csomó gépbe bele se megy, míg a normál SATA3-as SSD-ket olyan gépbe dugod, amibe csak nem szégyelled
A remek érvet akkor gyorsan kilőjük: az mSata-Sata konverter max 2k, és akkor tényleg dughatod mindenbe. Az az érv, hogy sok gyártó sz@rik a jó megoldásokba még nem lesz valami hülyeség. A hülyeség az, hogy olyan gépbe caddyzzünk, aminél semmi, de semmi értelme nincs.
-
-
tototos
addikt
Csomó gépbe nem kell akkor belerakni, de szerintem ha van rá lehetőség és igény akkor ki lehet használni. Én most vettem T420s-t ultrabay akksival, így számomra nagy előny hogy lehet bele msata ssd-t rakni, mert megmarad a vinyó háttértárnak.
(#80436) jjeahh:
De lehet kell hozzá egy keret és már kész is. -
metal01
őstag
Nem a teljesítményre gondoltam. Meg vagyok elégedve most nagyon is. Pláne, hogy majdnem ki is maxoltam a T420-at. Még egy i7 elférne, de jelenleg nem érzem hiányát. Hasít a 2540M is rendesen
Inkább a tartósság miatt aggódom kicsit. De én is úgy vagyok vele, hogy majd legózok, ha muszáj és életben tartom ameddig lehet
-
vikcsi
senior tag
Úúú... ezt mentem
Mondjuk azért, mert olyat találnak ki pl:
- amihez ez kevés lesz, vagy pontosabban fogalmazva nem támogatott
- pár év és az akksikat feltöltöd 5 perc alatt, vagy többszörös ideig bírják
lehet lassabban, mint a telefonok, de ezek is fejlődnek...Na jó, nem tudom, hogy milyened van, de nekem a T500 3 éve még nagyon oké, de mostanra lassan érdemes lesz T510-re váltani... már vadászom az utódot
Persze a munkaállomás nyilván erősebb.
metal01: precision? Mivel jobb, mint a latitude? Árban látom, de amúgy?
-
csaba02120
csendes tag
Rendben, mondani fogom az eladónak, illetve a teszteket is a figyelmébe ajánlom amiket te mértél. Van mire mutogatnom. Valóban ez a 3200 RPM körüli fordulatszám még elmegy csak nekem gyakran váltogatja ezt a fordulatot.
Időközben beszéltem az eladóval, mondtam neki mi a helyzet, hétfőn hoz másik T420-at.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
-
metal01
őstag
Lefuttatom, de az kb. 4 óra. Ma már sztem nem. Majd holnap. Azon is gondolkoztam, hogy lehet, hogy mentenem kellene mindent és egy újraparticionálás/formázás után megnézni még egyszer, hogy mi a helyzet. Csak 6-700 gigát lementeni nem olyan egyszerű
rgeorge: A log ugyanazt tartalmazza mint a sreenshot, csak ki lehet menteni egy html fájlba. A Data Lifeguardot már futtattam, de csak a rövid tesztet. Ott jó. Ott is futtatom a hosszút holnap. De még mindig fura nekem, hogy ettől a gép bekapcsolásakor a POST-nál elhasal.
-
solaris7
tag
Ilyen nyűgös a T420 és a külső monitor kapcsolata? Ez nem igazán hozza meg a kedvem a váltáshoz
T500-on jelenleg dokkra teszem a gépet fedlap lehajt majd a displayportra csatlakoztatom a külső monitort (Dell U2311H) Kristálytiszta a kép linux alatt is.Persze az Ati kártyával,nem az intelessel. -
metal01
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest