Hirdetés
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
tototos
üzenetére
Hát igen, fél kilóval könnyebb az S, ami hurcolásnál nem kevés, ez komoly előny kétségtelenül.
Nekem az akkuidő volt a fontosabb, és a jobb szervízelhetőség, így simát vettem. Az sem olyan vészes, 1876g maga a gép (Ultrabay DVD-vel), és 488g a 9 cellás akksi. Mondjuk azt már nem tudom, az SSD-vel volt-e ennyi vagy még az eredeti HDD-jével, de szerintem az még a HDD-s súlya, aminél azért jóval könnyebb az SSD. Nekem sajnos sokszor kevés volt a T410 3 órája, hiányzott a 6-8 óra, amit a netbookom tudott, azzal sosem kellett töltőt vigyek. Ehhez viszont a T420-hoz is 9 cella kell...(#80445) Tikakukac: A sebességgel amúgy nincs baj, ezt én is meg tudom erősíteni. A 840 PRO Samsungom, ami nagyjából kimaxolja a SATA3-at észre sem vettem, mikor a Z77 alaplpomon egy szerelés után véletlen SATA2 portba dugtam. Ha valami kósza gondolatból nem rakom fel a gyári SSD Magician programját, talán sose veszem észre....
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem az akkuidő volt a fontosabb, és a jobb szervízelhetőség, így simát vettem. Az sem olyan vészes, 1876g maga a gép (Ultrabay DVD-vel), és 488g a 9 cellás akksi. Mondjuk azt már nem tudom, az SSD-vel volt-e ennyi vagy még az eredeti HDD-jével, de szerintem az még a HDD-s súlya, aminél azért jóval könnyebb az SSD. Nekem sajnos sokszor kevés volt a T410 3 órája, hiányzott a 6-8 óra, amit a netbookom tudott, azzal sosem kellett töltőt vigyek. Ehhez viszont a T420-hoz is 9 cella kell...