- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
solaris7 #80203 üzenetére
Szerintem ez windóz 7 nyűg.
A külső monitorral amúgy nekem se nagyon van baj, a belső monitor paraméterezését hajlamos elfelejteni. Tehát én alapvetően egy monitorral használom dokkról, ami a külső, olyankor minden jó, akkor van a gabalyodás, mikor szükségem van a belső monitorra, pl. magammal viszem,vagy kinyitom és kiterjesztem arra a monitorra is az asztalt.
Olyankor a belső 100%-ban a sima SRGB profillal ébred, pedig látja a társított profilokat, de kézzel újra kell aktiváljam. Amit ritkábban csinál, hogy mikor becsukom újra, akkor a külső monitoromra is ráereszti a lecsukott belső profilját. Az a legviccesebb, mert olyankor rózsaszínbe borul az egész.
Nálam amúgy az Intel HD3000 hajtja a DP-ot, szerencsére a képminőséggel baj nincs, és az 50/72hz-et is sikerült előcsalogatnom.(#80202) metal01: A Dell-t még elhasználnám profil nélkül is, mert úgy is majdnem jó a képe, de a belső AOU panel nekem katasztrófálisan kékes/zöldes a profil nélkül, azt nem tolerálja a gyomrom úgy. Persze, hogy azt felejti el mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest