Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
solaris7
üzenetére
Szerintem ez windóz 7 nyűg.
A külső monitorral amúgy nekem se nagyon van baj, a belső monitor paraméterezését hajlamos elfelejteni. Tehát én alapvetően egy monitorral használom dokkról, ami a külső, olyankor minden jó, akkor van a gabalyodás, mikor szükségem van a belső monitorra, pl. magammal viszem,vagy kinyitom és kiterjesztem arra a monitorra is az asztalt.
Olyankor a belső 100%-ban a sima SRGB profillal ébred, pedig látja a társított profilokat, de kézzel újra kell aktiváljam. Amit ritkábban csinál, hogy mikor becsukom újra, akkor a külső monitoromra is ráereszti a lecsukott belső profilját. Az a legviccesebb, mert olyankor rózsaszínbe borul az egész. 
Nálam amúgy az Intel HD3000 hajtja a DP-ot, szerencsére a képminőséggel baj nincs, és az 50/72hz-et is sikerült előcsalogatnom.
(#80202) metal01: A Dell-t még elhasználnám profil nélkül is, mert úgy is majdnem jó a képe, de a belső AOU panel nekem katasztrófálisan kékes/zöldes a profil nélkül, azt nem tolerálja a gyomrom úgy. Persze, hogy azt felejti el mindig.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyankor a belső 100%-ban a sima SRGB profillal ébred, pedig látja a társított profilokat, de kézzel újra kell aktiváljam. Amit ritkábban csinál, hogy mikor becsukom újra, akkor a külső monitoromra is ráereszti a lecsukott belső profilját. Az a legviccesebb, mert olyankor rózsaszínbe borul az egész.