- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Tikakukac #81705 üzenetére
Oké... De remélem beleszámoltál minden időráfordítást is, mert ugye az idő is pénz....
Másfelől, ha mindennel csak nyertél, akkor hol a gond?
Én megvettem egy éve 90K-ért a T420-am, ma már ugyanez 20K-val olcsóbb, de nem igazán érdekel, mert nekem egy éve van gépem, és egy éve remekül működik.
Nekem nem is állt szándékomban kereskedni vele, mert többet bukok az idegeskedésen meg az időveszteséggel, mintha csak használnám.
Ha használtan veszed a tartós fogyasztási cuccaid is csak megy lefelé az értékük, csak talán nem akkora a szakadék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest