-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni, van egy T430-as laptop, beleraktam egy HDD Caddy-t de nem akarja felismerni.
Bekapcsolásnál villan egyet a zöld led a HDD-n (ami a Caddy-be van), így csatlakozni csatlakozik a laptophoz.
A Bios frissítve lett, de még ott se ismeri fel a dolgokat, nem jelenik meg hogy használva lenne a Sata port.
A Caddy-be lévő HDD biztos hogy működik, külső olvasóval remekül felismeri a gép, a HDD helyére egy SSD került, amin egy win10 fut.Tud valaki valami tanácsot adni ? Előre is köszi a válaszokat.
-
Zahze
csendes tag
válasz
Tikakukac #81022 üzenetére
7-8 év Thnikpadezés után nem is csodálom
Az "elejétől" láttad a hanyatlást... Én újoncként reménykedem hogy x összegért jobb (strapabíróbb) thinkpadet tudok venni használtan mint új laptopot
Bár lehet hogy reménytelen... No meg házon belül márkaszerviz ?
Mit nem adnék egy olyanért
-
Zahze
csendes tag
Nem tudtam hogy ennyire romlott a thinkpad minőség
Programozni az itthoni nagy gépen szoktam, a laptop "csak" azért kell hogy 1-1beadandó elkészítése ne korlátozódjon le a szobámra ha hétvégén haza szeretnék menni, ott is tudjak dolgozni rendesen. Ott meg dokkoló és monitor lenne...
Köszi a válaszokat, akkor X220 vagy T-sek ? Rájuk nézek ezekre isTikakukac a DELL-re váltásnak van valami jelentősebb oka is, vagy a X230 ennyire nem jött be neked ?
-
Zahze
csendes tag
Sziasztok.
Ti milyen thinkpad-ot ajánlanátok ? Egyetemi éveim kezdtem el Mérnökinformatika szakon, és kéne egy megbízható jó teljesítményű lapos, lehetőleg 150k alatt, persze használt (újonnan thinkpadot úgyse kapnék 300-400 alatt). Programozásra és szimpla felhasználásra. Tervezek bele egy SSD-t is és memóriát is bővítenék 8GB-ig. Illetve a minnél kisebb (méretbe, nem súlyba!) annál jobb szabály él
Én egy x230-at néztem ki, de hallok róla hideget meleget itt a topikban is (sőt mindegyik thinkpadról) ezért kérném a véleményetek. Van e olyan ami tényleg hozza még a thinkpad minőséget és olyan a hardvere ami még jó ideig lehet hajtani?! (Játék teljes mértékbe kizárva!!)
A minnél kisebb szabály azért él mert sokat hurcolnám Suliba is / ingázok Budapest és a Családi fészek között hetente. -
Zahze
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék tanácsot kérni egy hasznalt t410-es vásárlásával kapcsolatban. Megeri 69-ert meg ilyen lapost venni? (I5 - 520mes procival)
4GB ram van benne, ezt lehet meg bővíteni? Illetve ODD box-al lehet e bele SSD-t tenni?
Mit erdemes használt lapos vásárlása elott le ellenőrizni? Elore is koszi a valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged