Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• simonjoe

őstag

válasz HSM #82647 üzenetére

Valóban az lenne a legkézenfekvőbb, h az SSD-t tudna cserélni akár egy HDD-re, vagy ha van lehetőség akkor egy másikra. A túlzott melegedés, úgy, h a CPU nincs terhelve, nem nagyon vezethető vissza, csak alaplap, netán a deszkán lévő szenzor hibára. Valami nem kerek ott, de nagyon nem! A magas disszipációs teljesítményt valami okozza!! A file mozgatási "sebesség"-e valami gyötrelmes. Megnéztem az enyém, igaz 430s-em van 3520-as i7-el és az SSD 850 Pro, de nem annyival izmosabb az én gépem, h ne lehessen a két notit összehasonlítani. 6,2GB-ot másoltam az SSD-re HDD-ről nem egészen egy perc alatt áttolta. CPU terhelés 1-7%, SSD 2%, a forrás HDD mutatott (ODD helyén 1TB WD) 43%-ot. Majd az átmásolt adatokat töröltem az SSD-ről, de erről nem tudok számszerű adatokat írni, mert mire átváltottam a feladatkezelőre cc. 4sec, eltűnt a több mint 6GB az SSD-ről.

JSS: nekem sima netezésnél, a jelen pillanatban 40-45°C-os a CPU, akkor megy 90 környékére, ha játszom. Egy tpfancontrol-t én azért feltennék rá.

Új hozzászólás Aktív témák