- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #84044 üzenetére
Bele is került, az összefoglaló alján, az eddigiekbe bele nem nyúlva nyitottam egy "Hasznos írások" szekciót.
**
Szolgálati közlemény:Amennyiben van rá igény, Chaser kolléga írásához hasonlóan jól összeszedett írások jöhetnek a topikba különféle típusokról, azzal a céllal, hogy az előbb-utóbb átírásra-bővítésre kerülő topikösszefoglalóba bekerüljenek.
Elsősorban T60-tól felfelé volna érdemes, tehát olyan modellekről várjuk a pályázók pályaműveit
, amelyekkel kapcsolatban tényleg gyakoriak még a kérdések.
X220-at és T60-at vállalom, szerintem pár napon belül megszülöm őket. Ugyanide kerülnének, nyilvánvalóan kiegészítéseket, értelmes hozzáfűzéseket, konstruktív javaslatokat érdemes tenni majd velük kapcsolatban.
Amivel én meg vagyok kissé lőve, az az Ivy Bridge generációs és azutáni Thinkpad-ek; ebben kifejezetten jól jönne a segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest