Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grafirka

őstag

5 nap utan, lenovo TP T420 mikor vissza lett helyezve a dockingba, furcsan viselkedik.

Elso dolog amit eszrevettem , hogy fekete kepernyon ( win logo screen pl.) apro szines villogas lathato. Eddig soha ilyent nem lattam.
    Elelnoriztem a DVI kabelt, teljesen rendbe volt csatlakoztatva , nics megtorve ,egyebbkent meg sem volt mozditva . Attettem a maisk DVI portba, ott adott kepet de kb 5 mp idokozonkent a kepernyo elsotetul majd ismet kepet ad.
    Kis ido utan egy figyelmeztetes jelent meg a keperno aljan , amit sajnos nem tudtam vegiolvasni de valami a docking tapellatasara hivatkozott .Csak kb 3 mp volt lathato majd eltunt.Ezt honnan lehet ne visszaolvasni ?
    Kiszedtem az akut, csatlakoztattam a dockingba . nem indul , ismet kiszedtem figyelmesen beillesztem akkor sem indul. Visszatettem az akut , igy mar stabilabban fekszik a dockingba ( aku nelkul van egy kis lotyogese mert nem tamaszkodik meg ) indult egybol.

Mi lehet ezeknek az anomaliaknak az oka? beporosodhatott a docking csatlakozofelulete ? Mi lehet ez a villogas, elem nelkul nem indulas , kep eltunes - megjelenes ?

Új hozzászólás Aktív témák