Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
5 nap utan, lenovo TP T420 mikor vissza lett helyezve a dockingba, furcsan viselkedik.
Elso dolog amit eszrevettem , hogy fekete kepernyon ( win logo screen pl.) apro szines villogas lathato. Eddig soha ilyent nem lattam.
Elelnoriztem a DVI kabelt, teljesen rendbe volt csatlakoztatva , nics megtorve ,egyebbkent meg sem volt mozditva . Attettem a maisk DVI portba, ott adott kepet de kb 5 mp idokozonkent a kepernyo elsotetul majd ismet kepet ad.
Kis ido utan egy figyelmeztetes jelent meg a keperno aljan , amit sajnos nem tudtam vegiolvasni de valami a docking tapellatasara hivatkozott .Csak kb 3 mp volt lathato majd eltunt.Ezt honnan lehet ne visszaolvasni ?
Kiszedtem az akut, csatlakoztattam a dockingba . nem indul , ismet kiszedtem figyelmesen beillesztem akkor sem indul. Visszatettem az akut , igy mar stabilabban fekszik a dockingba ( aku nelkul van egy kis lotyogese mert nem tamaszkodik meg ) indult egybol.Mi lehet ezeknek az anomaliaknak az oka? beporosodhatott a docking csatlakozofelulete ? Mi lehet ez a villogas, elem nelkul nem indulas , kep eltunes - megjelenes ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest