Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Tim82 #75554 üzenetére

A DSD-t nem ismerem, arra gondoltam, amit írtam. 24biten, veszteségmentesen, nagyon szépen tud szólni BR lemezekről (tipikusan koncertfelvételek). Csak sok lejátszóprogram nem igazán eszi meg, csak az alap DTS részét, az meg nem nagy alkotás.

Ami a Linuxot illeti, gondolom, azért ott is fontos jól belőni a master frekvenciát. :)

Az említett fülest nem ismerem, de tudom, nem az ár számít, nekem is 15 000 volt csak a fülesem, szerintem lassan 10 éve és teljesen korrekt. :)

Hát igen, mindenkinek más a "jó zenei élmény". Sajnos nem tudsz zenét hallgatni rendszer nélkül. :N Tény, nem olcsó, és valahol meg kell húzni a határt. Ugyanakkor a mai napig emlékszem, mikor 4-5 év "kihagyás" után vettem egy használt Audigy1-et az alaplapi hangkari helyett fillérekért... Hirtelen hallottam a hangszereket a zenében! :Y Olyan dolgokat lehetett meghallani, csak pislogtam. Az Auzen X-fi pedig még egy komoly szint felfele ilyen téren, ami a legkisebb rezdülést is félelmetes pontossággal adja vissza. Úgy képzeld el, hogy más hangkártya nem tudta felállítani a szőrt még a hátamon ezen kívül. ;) Na, ez a hozzáadott érték. Kicsit hiányzik is, de én is sajnálok ezért 30-40 ezreket kiadni. Pláne most nem is férne bele sehogy a költségvetésembe. :B

Régen sokat hallgattam mobilon zenét, nagyon kényelmes volt, nem kellett +1 kütyü. A Sony W800-asom jól is szólt. :K Utána a K800i-m is még viselhető volt, sőt, utána már nagyon neccesen, de a Samsung Galaxy W is, de ott már nagyon nem volt az igazi. A Sony Xperia P hangját viszont sehogysem tudom már megemészteni. :N

(#75559) simonjoe: Az 30-as, már Realtekes... Nem csoda, ha nem nyűgözött le...

(#75560) qnadam: A 00-s, 10-es, 20-as még jó a Conexant-al, de Realtek-est próbáltá már? Én ugyan nem laposban, de asztali alaplapban találkoztam a csúcsmodelljükkel, és a hamis dobozhang a legjobb, amit írhatok róla. Ezt más is megerősítette, Asus lapban, szval nem a Giga lapom sara volt. ;)

(#75561) Kube: Igen, a Conexant jól szól benne. Érdekes, nekem a saját hangszórós hangja is bejött. Nem nagy szám persze, de mégis hallgatható, a beszéd érthető, egész meglepődtem.

(#75562) thgergo: Nekem is dokkról megy. Összeszed kis zajt, de semmi komolyat, csak akkor hallom (fülesben), ha nem szól semmi és síri kuss van és nagyon figyelek és rángatom az egeret és hasonlók.
    Nekem a közepes Series 3 dokkom van, egy DVI-vel, 6db USB2-vel: [link]

Új hozzászólás Aktív témák