Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
már majdnem beírtam, hogy az asztalimban egészen rendben van a realtek hang, aztán megnéztem, hogy mi van benne: VIA VT1708S

a dobozhang is csak egy dolog, nálam a legalja egy albacomp feliratú mitac gép volt, ott a zajon kívül a rendszer minden rezdülése hallható volt a hangkimeneten, egérmozgástól a vinyóműködésig

-
Tim82
félisten
Ami a Linuxot illeti, gondolom, azért ott is fontos jól belőni a master frekvenciát.
Őszintén szólva, EQ-ba sem nyúltam bele (Clementine-t szoktam használni). Már-már szívfájdítóan részletesen szól, a fejhallgatónak kicsit hangsúlyosak a mélyei, de nem eltúlzottan. Ennyi nekem elég ahhoz, hogy tényleg élvezzem, nem érzem a szükségét a belepiszkálásnak.
Sajnos nem tudsz zenét hallgatni rendszer nélkül.
Ezek szerint nem ismered a mondást, amire utaltam: "A zeneszerető zenét hallgat a rendszerén, az audiofil meg azt hallgatja, hogyan szól a rendszere a zenével." (Azt hiszem, egyik, hi-fi topik táján előforduló fórumtársnak is ez az aláírása angolul.)

"Rendszerem" persze van, de az belépőszintnek számít: SoundBlaster X-Fi HD + KCE-205 + Presenter fejhallgatóerősítő (2., javított változat) + Maxell Retro DJ.
-
Kube
senior tag
Én 1 hete vagyok Thinkpad tulaj, szabályosan úgy érzem törődik velem a cég, a brand. Halom opció, modularitás, BIOS-ban is mindent belehet állítani amit nem szégyellek. Jó anyaghasználat, jó support. De, hogy még a hangszórója is jól szóljon a többihez képest, ez már több a soknál

Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest