- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SteveAd #126899 üzenetére
Jó kérdés. Nem tudom thinkpadeknél ez hogy van. De a cmos elem könnyen pótolható.
Egyébként ha a gépben van elég hely, akkor lehet kapni kis cmos emel tartót is, csak sok gépnék az már túl nagy méretű. Minipécé mellé már olyat vettem, hogy ne kelljen forrasztgatni Bár lehet a csatlakozó dugót egyszer arra is rá kell krimpelni, mert különböző lehet más gépeknél.
A gyári sárga csomag gondolom egy nagyobb méretű hőzsugorcső rámelegítve a forrasztott elemre.Új (nem thinkpad) gépnél találkoztam már olyannanl, hogy nincs cmos elem, aztán persze hogy meríti a gépet. Ha meg teljesen lemerül állásában, még az időt is elfelejti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest