Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

válasz HSM #106099 üzenetére

Egyébként nem olyan vészes, csak ésszel kell levenni az alsó burkolatot. Amúgy könnyű ezt is. Nyilván megcsináltam már, dobtam bele 2 db 4 GB-os modult - egyelőre nem érzem úgy, hogy indokolt lenne 16 GB RAM bele, de teszt erejéig bármikor átrakhatok ennyit is bele másik gépből.

Roncsvadász kultúrához méltó pár ezres gépalap-beszerzésről van szó, várok bele akkut, LTE modemet, új kijelzőt (AUO IPS), új billentyűzetet (EU/ISO kiosztást az US/ANSI helyett) meg egy új alsó burkolatot (mert a meglévő burkolatból hiányzik egy darabka oldalt, vélhetően nem igazán kímélték, bár nincsenek egyéb komoly külsérelmi nyomok). Van elfekvő 256 GB-os SSD-m, aztán készen is van, ha ezek megjöttek. Ebből a drága tétel a kijelző és az akku, még azzal együtt is kb. 45k az összköltség. Igen, ebbe nem számolom bele az elfekvő SSD-t és a RAM-modulokat sem, ezek megvoltak más gépek korábbi bővítéseiből.

Tisztában vagyok vele, hogy így sem gazdaságos a dolog, doin' it just for the fun.

Az említett másik versenyző egy i3-3110M-es X230 (X230i), szóval még akár a Haswell U-s i5 is lehet jobb. :)

Új hozzászólás Aktív témák