Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Graphics
üzenetére
Én pusztán segítséget kértem.
Akkor viszont ne tudd jobban, amit magamra szívtam esélyesen bőséggel ezer feletti laptopból egy laza évtized alatt, igen ment a kisker és a javítás is, nem a partvonalról ugatok
Mert egyszerűen hülyén néz ki a helyzet. Minden alkalommal, mikor 2 gépből készítünk durva kijelentéseket és ellenvéleményt.
De megnézhetjük a céges flottát is. 8440p, egy plafonmagasságnyi. gyári akksik elmennek 30-40 percet. Lett véve egy tucat utángyártott. Kitalálod mi lett velük?
Nem voltam se lekezelő, semmi ilyen. Ha lehet folytassuk normális hangnemben.
Fentebb kifejtettem mi a bajom mindig ezekkel és miért pukkadozik a biztosítékom.
Mi az oka, hogy gyári akku szar volt?
Bármi lehet. NASA szerintem egy elég komoly hely, ezt szerintem kijelenthetjük. Na, akkor náluk miért vannak hibák? Igen, mert a hibaszázalékot csökkenteni tudod, megszüntetni soha.
Ha minőségellenőrzésről beszélünk akkor nem kéne ilyet gépbe kapni, jól sejtem?
Miért ne kaphatnál? Dobozból kivéve kuka laptopot, telefont, töltőt blabla sem kellett volna kapnom soha. Azt' mégis kaptam. Mert egy kellően komplex elektronikával agyontömött eszközben bizony lehetnek hibák.
Mert akkor a gyarihoz is szerencse kell vagy olyanok mint a HP gyári tintapatronok??

Mert már megint kezdődik az értetlenkedés, gyorsan rövidre csapom: igen, kell hozzá szerencse is. Hogy hasamra ütök 100-ból ne tartozz abba a 2-be, akinek behal az akkuja 1 éven belül. Utángyártottnál meg legyen 50. Na, akkor most már érted miről vakerolok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert egyszerűen hülyén néz ki a helyzet. Minden alkalommal, mikor 2 gépből készítünk durva kijelentéseket és ellenvéleményt.