- Apple iPhone 11 - népalma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Graphics #105417 üzenetére
Én pusztán segítséget kértem.
Akkor viszont ne tudd jobban, amit magamra szívtam esélyesen bőséggel ezer feletti laptopból egy laza évtized alatt, igen ment a kisker és a javítás is, nem a partvonalról ugatok
Mert egyszerűen hülyén néz ki a helyzet. Minden alkalommal, mikor 2 gépből készítünk durva kijelentéseket és ellenvéleményt.
De megnézhetjük a céges flottát is. 8440p, egy plafonmagasságnyi. gyári akksik elmennek 30-40 percet. Lett véve egy tucat utángyártott. Kitalálod mi lett velük?Nem voltam se lekezelő, semmi ilyen. Ha lehet folytassuk normális hangnemben.
Fentebb kifejtettem mi a bajom mindig ezekkel és miért pukkadozik a biztosítékom.
Mi az oka, hogy gyári akku szar volt?
Bármi lehet. NASA szerintem egy elég komoly hely, ezt szerintem kijelenthetjük. Na, akkor náluk miért vannak hibák? Igen, mert a hibaszázalékot csökkenteni tudod, megszüntetni soha.
Ha minőségellenőrzésről beszélünk akkor nem kéne ilyet gépbe kapni, jól sejtem?
Miért ne kaphatnál? Dobozból kivéve kuka laptopot, telefont, töltőt blabla sem kellett volna kapnom soha. Azt' mégis kaptam. Mert egy kellően komplex elektronikával agyontömött eszközben bizony lehetnek hibák.
Mert akkor a gyarihoz is szerencse kell vagy olyanok mint a HP gyári tintapatronok??
Mert már megint kezdődik az értetlenkedés, gyorsan rövidre csapom: igen, kell hozzá szerencse is. Hogy hasamra ütök 100-ból ne tartozz abba a 2-be, akinek behal az akkuja 1 éven belül. Utángyártottnál meg legyen 50. Na, akkor most már érted miről vakerolok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest