- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
the radish #14486 üzenetére
Használd egészséggel az új jövevényt!
Felpúposodva adtad tovább ajándéknak?
(Kicsit megzavarodtam?)
A felpúposodás előtt nem egy másik töltővel használtad? Visszagondolva az Én esetemre, Én véletlenül egy sokkal izmosabb töltőre csatlakoztattam fel az órámat! Úgy tűnik, hogy a túl nagy töltőáram végezhetett vele...a régi töltőm csak 500mA-el volt képes tölteni max. Jók ezek az univerzális töltőcsatlakozók, de ha az embernek két féle töltője is van, akkor az már problémákat tud okozni...főleg, ha mindkettő fekete!
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #14485 üzenetére
Elajándékozva. Garmin Instinct 2x Solar lett az utód, 9.-e óta van a karomon. Ugyan egy nagy "krumpli", de ez van...
Nagyon sajnálom a BIP-et, 2018 óta velem volt... (Lehet, kicsit tárgyfüggő vagyok?) -
the radish
senior tag
válasz
the radish #14480 üzenetére
Nos az a Bip U végül Bip S, rosszul emlékeztem.
Sajnos nem méltó utód, egyszerűen olyan apró a kijelzőn látható szöveg, hogy semmi nem, vagy csak nehezen olvasható belőle és sajnos custom fw sincs rá, ami ezt megoldaná.
Továbbá a kijelző ugyan látványosabb és talán színesebb megjelenést produkál, mint az előd, viszont jóval halványabb is.
😭
Soha nem volt előtte a kezemen, tegnap bontottam ki a dobozát... -
DeFranco
nagyúr
válasz
the radish #14482 üzenetére
Én ártalmatlanítás alatt a nagyon gyorsan nagyon messzire eldobást értettem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
the radish #14480 üzenetére
Gyorsan ártalmatlanítsd, a púpos akksi nem játék, még a medve is tart tőle.
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #14448 üzenetére
Szóval ennyi....
Valamelyik nap észrevettem, hogy a kijelző közepén mintha kezdene feljönni, amolyan légrés szerűt látni.
Ma reggel már a bal széléig terjed. Mozgatni nem tudom, igaz nagyon feszegetni sem akarom.
A jelenség nagyjából új keletű, gondolom szép lassan nyomja le a kijelzőt. (?)
Van a fiókoban egy bontatlan Bip U, csak azt nem tudom, hogy ezt használjam-e míg leesik, majd kuka, vagy kapcsoljam ki és tegyem el emlékbe... -
Undoroid
őstag
válasz
the radish #14448 üzenetére
Szép teljesítményt tud még 2024-ben!
Igaz, hogy ez másik modell, de le a kalappal előtte!
* * *
DeFranco: Sajnálom, hogy veled is ezt történt...Nálad is megsérült benne valami vagy szerencséd volt? Nem gyulladt ki az egy jó dolog, de egy új akku elég vaskos lesz, ha javítani akarod?! Többe fog kerülni az utazási költség Kínából, mint maga az akku! Nálam így volt, de az összes helyről így érkezett volna meg.
A Te kérdésedre érkezett válasz engem is érdekelne! Eddig úgy néz ki, hogy van egy GPS-hibás órám...ennél
drágábbokosabb engem sem érdekel és az eredeti szíj nálam is problémás volt! -
Skuzzy
csendes tag
válasz
the radish #14314 üzenetére
Az akksinak szerintem semmi baja. Eleve majdnem 2 havonta töltöm csak, az életkorához képest alig van benne ciklus még. És a kijelző is visszaül a helyére. Egyelőre az alsó széle még fogja, így 'csak' 'puppog a teteje.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
én azt nem vettem észre és simán vissza is illeszkedett a helyére a kijelző, nem kellett erőltetni.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Az mondjuk necces egy csuklón hordott eszköznél.
-
the radish
senior tag
válasz
the radish #13792 üzenetére
Az óra hátulján A1608 típus van feltüntetve, de szerintem ez inkább vagy egy újabb Lite verzió, vagy egyszerűen hibás a GPS része.
Szóval több órás kísérletezgetés után marad rajt egy Lite fw...
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400