Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
csla
csendes tag
válasz
TaylorPro #5721 üzenetére
Nekem kb. 3 hónapos az órám, a tok hibátlan, az üveg viszont tele van már apró karcokkal, de csak akkor látszik, ha direkt úgy fordítom a fény felé. Különösebben nem is izgat, mert nem szeretem a fóliát, ellenben azért vettem ilyen olcsó órát, hogy ha komolyabb baja lesz, ne fájjon egyszerűen egy másikat venni helyette.
Na meg aztán ezek úgy fejlődnek manapság, hogy szerintem egy évnél tovább nem hiszem, hogy meglesz, csak jön valami újabb verzió, amit szintén nem kell majd félteni.
-
csla
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem csak észre, hogy tegnap valamiért nem szinkronizálta le rendesen a Mi Fit a lépésszámot (kevesebbet mutat tegnapra, mint amennyi volt), így megszakított egy szép hosszú sorozatot. Nyilván nem dől össze a világ ettől, de azért bosszantó.
A Mi Bandage-t most szinkronizáltam csak az elmúlt napokra, és az most szépen hozta a tegnapi rendes lépésszámot, gondolom akkor ez az infó megvan még az órában. Lehet ezt utólag valahogyan orvosolni, rávenni a Mi Fit-et, hogy újra szinkronizálja? -
csla
csendes tag
Nekem most 28% és 17 napja volt feltöltve. Éjjel-nappal megy a pulzusmérés percenként és az értesítések, ill. időnként rögzítek egy-egy aktivitást, meg pár naponta elbohóckodom wf-ek cserélgetésével.
Kieg.: azt hozzátenném, hogy az elején nekem is csak egy hétig bírta, mert állandóan zaklattam.
-
csla
csendes tag
Sziasztok!
A Mi Bandage-ban hogyan tudok pl. Strava (mint nem felismert alkalmazás) értesítést beállítani? Mert az oké, hogy névnek beírom, hogy Strava, de hogyan tudom összerendelni?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest