Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yack
csendes tag
Nem akarok belefolyni a vitába csak leírom a saját tapasztalatom.
Telepítettem a Mi Fit 3.3.2.2.-es verziót. Az órám international ( angol). A magyarítást megcsináltam.
A telepítés után az óra magyarról visszaállt angolra. A magyar fontkészlet megmaradt.
-
Yack
csendes tag
válasz
pusihusi #1950 üzenetére
A bip könyvtárat előre feltettem, és a fájlkezelő is már fent volt. Ez gond lehet?
Android 8.0 van a telefonomon.
Most működik de úgy néz ki mint a képeken. Próbáltam előröl az egészet, de már a Mifit sem frissít csak gps-t.
A gadgetbridge meg a Mili_chaohu_0.1.0.89_hu.fw telepítés közben mindig leáll írási hibát jelezve. Próbáltam másik fw-ét is felrakni a gadgettel és ugyanaz az írási hiba.
Mili_chaohu_hu.res telepítés szintén hiba és ez a kép: [kép]
Mili_chaohu.gps települ.
Mili_chaohu_uni.ft települ.Köszi a segítséget, de mára elég volt a szívásból. Örülök hogy működik, majd holnap újra megpróbálom.
-
Yack
csendes tag
Ez a spanyolos dolog sem működik. Gps-t frissít, fontot frissít, de fw-t nem akar, hibával leáll.
Ha valakinek van még ötlete szívesen fogadom. -
Yack
csendes tag
válasz
Grisa bácsi #1943 üzenetére
Azt is próbáltam. Azért köszi.
-
Yack
csendes tag
A playböl letöltött mifit nem frissiti az fw.-t. Jó lenne legalább az eredeti angol állapotot visszaállítani.
Van valakinek ötlete? Honnan tudok leszedni egy jó angol fw.-t ?
-
Yack
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom magyarítani az órát. Mindent a leírás szerint csinálok, de a Mili_chaohu_0.1.0.89_hu.fw telepitésekkor firmware írási problémát jelez a gadgetbridge.
A Mili_chaohu_hu.res telepitése után pedig ez:[kép]
Többször is próbáltam a magyar fw-ét de elakadtam.Tud valaki megoldást?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Nemzetközi verzió.
-
Yack
csendes tag
Végre megjött! Belga postával vám nélkül GB-röl.
Teló csatlakoztat, frissül, újra frissül, spanyol lett.
Újraindit és fissit. GPS frisitt. Kb 40perc szrakodás után végre müküdik.LASSAN JÖTT, MACERÁS VOLT BEÜZEMELNI DE VÉGRE ITT VAN A KEZEMEN!
-
Yack
csendes tag
Na végre, feladták!
-
Yack
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy ilyen órán. Az egyetlen problémám, hogy sehol nem találom meg az óra pontos méreteit. A kijelző méretére gondolok kerettel együtt. Félek hogy túl nagy lesz a kezemre. Valaki meg tuja adni a méreteket. Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest