Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
KPistike
aktív tag
válasz
Messss #10667 üzenetére
Sajnos, a "Huami"-ra keresve érthető nyelven megjelenő gyártói oldalt csak US-t találtam. Valahogy ott sem tudnak Lite-ról, még a hírekben sem említik.
De ha jövő hét péntekre megérkezik az alis figurához, majd kiderül, ki mit kavar, illetve mit nem kommunikál korrektül a fogyasztók felé.
Gyártótól hozzánk legutóbb e hírek futottak be. Itt említik az EKG-t, 3 ATM nyomásállóságot és fém tokot - valamint kicsit magasabb árat. De a "Bip Lite" név itt sincs.Szerk.: Értem én, hogy van annyira jó az ajánlat, hogy már a megrendelés / fizetés gombon áll Nálad a kurzor, de ettől még szkeptikus vagyok a forgalmazó tájékoztatásával kapcsolatban.
-
DaDa
senior tag
válasz
Messss #10660 üzenetére
Nincs külön lite verzió. Ez csak valami "marketing" elnevezése egy két országban vagy emlékeim szerint a kínai verziót hívják annak. De majd valaki pontosit. . Mindegyikben van GPS mivel 1 verzió létezik Bip - ből. Kivéve a Bip 2 de ez csak update és persze az is GPS - es.
-
KPistike
aktív tag
válasz
Messss #10660 üzenetére
Üdv!
Ezek a webshopok igen érdekesen szeretik elkeresztelni a termékeket - vagy a hazai forgalmazás egyszerűsít. Amazfit Bip van, amiben van GPS - a Lite (és egyéb kiegészítő nickek) is ugyanazt a terméket fedik, legalábbis a specifikációk azonosak.
Stratos esetében a gyártó is tehet erről, mert néhol Pace 2-ként hivatkoznak rá - ehhez képest vicces, hogy látok Stratos 2-t is hirdetni. Verge viszonylag friss termék, azt is láttam külhoni helyen Verge Lite-nak nevezve forgalmazni.
Valaki biztosan meg tudná magyarázni, mi a jó ebben, de nem hiszem, hogy találnék benne logikát.Szerk.: Viszont ali esetében lehet, hogy kínai verziót látsz jó áron, a téma összefoglalója szerint az csak nyelvtámogatásban tér el a globálistól, hardveresen nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest