- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Van ötletetek mi lehet ?
Értesítések megjönnek, de a bejövő hívás, és elmulasztott hívás nem a telefonra.
Az elmulaszott hívás értesítése megvan, de nem mutatja az óra, csak ha az értesítéseket manuálisan megnézem, a kijelzőn felfele "söprök" akkor ott van "Nem fogadott... Név"Nem értem. Minden engedély, hozzáférés megvan, minden be van állítva : Mi Bandage 4.5.2.
Korábbi verziót is néztem Mi Bandage 4.4.3 pld és azzal sem kezeli a bejővő hívást.
Eddig jó volt.
Telefon és óra is ki volt kapcsolva, majd újra be -
SzaboZE
addikt
Pár órát még hagyd a töltőn azután, hogy azt írja feltöltve. Szerintem a csepptöltés idejét már nem jelzi külön, ezért ír 100%-ot. Nálam is úgy van, hogy ha rajta hagyom pár órát, akkor utána akár 1-2 napig is 100%-ot jelez a töltés az órán. Ha azonnal leveszem a töltés után, akkor meg merül az első napon akár 5-7%-ot is. Amúgy az én órám elmúlt 2 éves és még mindig 35-38 nap után kell tölteni, pedig sok értesítés jön egy nap alatt.
-
jopika
tag
-
kissati66
tag
válasz
jopika #11781 üzenetére
Nekem sem csatlakozott a MiFit tegnap, bármit is csináltam (de az Amazfit Master sem) pedig az időt mutatta az óra és MiFit-ben is megvoltak az adatok, csak nem szinkronizált, végül ami megoldást hozott: óra leválasztása, kijelentkezés MiFit-ből, alkalmazás újratelepítése, visszajelentkezés, óra csatlakoztatása. Bár azóta újra jó, fogalmam sincs mi okozhatta a jelenséget.
Ami a kérdőjeleket illeti, tegyél fel egy olyan fontot, ami támogatja a magyar karaktereket. -
bl4ze
veterán
Érdekes,tényleg.
Korábban nem volt ilyen.
Most már napok óta megy és 92%-on áll sok értesítéssel. -
Flashy
veterán
nekem a Mi Band 2 kezdte el ezt csinálni (most lett Bip-em, azért olvasom ezt a topikot, de tapasztalatom még csak MB2-vel van
), de aztán észrevettem, hogy az össz ideje nem változott. néha (nem minden feltöltésnél) a felső mondjuk 10%-ot jóval hamarabb eszi meg (1-2 óra), és néha az alsó 20%-ot se arányosan költi el (fél nap). viszont a két töltés közti idő a normális ingadozáson belül maradt, tehát 2-3 hét, attól függően, hogy mennyi hétvége, mennyi mozgás, mennyi értesítés volt benne. ha nem húzom le töltőről 100%-nál, hanem még 1-2 órát rajta hagyom (amennyi ideig tudom nélkülözni még), akkor mintha szebben merülne.
-
tsont
csendes tag
Sziasztok!
Régebben (kb egy éve) még volt Bip-em és nagyon meg voltam vele elégedve. Igaz A mifit-et nem használtam, mert az értesítések nem mentek át., illetve a Notify and Fittness jobban tetszett.
Viszont most az egyik ismerősöm szeretne egy ilyet. Az lenne a kérdésem , hogy az Amazfit elkezeli? Ha Mifittel használja, akkor még mindig csak bután jelzi a hívásokat, üzeneteket? Vagy már meg is jeleníti?
Előre is köszi! -
jopika
tag
válasz
Grisa bácsi #5501 üzenetére
Letöltöttem én is . De ha jön üzenet csak annyi hogy nézzem meg a telefont.. mi fit meg ma valahogy kuka lett nem csatlkozik
-
jopika
tag
Nekem tegnap óta nem jelez semmit az óra. Nem kapcsolódik a mifit- hez. Nem tudom mi lehet. Töröltem újra tettem de semmi
-
Upo
addikt
válasz
gyuri2008 #11771 üzenetére
Energiagazdálkodási gond lehet. A mi fit/notify is lehet hogy el lett altatva a héttérben, illetve az alkalmazás aminek az értesítéseit kijelezné, lehet hogy az nem jelez időben energiagazdálkodás miatt.
Az a kérdés, hogy vajon az értesítés a telefonon megvan, csak nem kerül ki az órára időben? Vagy a gmail rakta ki csak egy óra múlva az értesítést, mert akkor az óra se tud mást csinálni minthogy akkor jeleníti meg. -
gyuri2008
veterán
Késve jön át az órára hogy gmail.-om érkezett.
Mi lehet a gond? -
eddie17
addikt
válasz
SH4D0W2011 #11764 üzenetére
A GTR csak Amazfit app-al megy. Szóval gyakorlatilag tudod a kettőt együtt használni a két külön app-al.
-
Antaz
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon. Visszaolvastam a fórumban, de nem találtam másnál az enyémhez hasonló problémát. A Bip-emen V1.1.6.34 fw. települt pár hete, ehhez az időponthoz tudom kapcsolni a problémáim kezdetét, de nincs kizárva, hogy nem ez okozza.
Alapvetően futáshoz használom az órát GPS-szel. 10 km feletti futásoknál valamikor 10 és 15 km között megszakad a futás rögzítése. Kiírja az időt és az alábbi szöveget " Long press the watch to stop". Sem a gomb nyomására sem a kijelzőre nem reagál semmit, majd pár perc múlva visszatér az alap képernyőre. (valószínűleg a háttérben egy watchdog timer újraindítja az órát) A futást minden nyom nélkül törli, Mi Fit-be se szinkronizál semmit. Ezt a hülyeséget kb. 6 alkalomból 4-szer eljátsza, de előfordult, hogy hoszabb futást is hiba nélkül rögzített. November előtt soha ilyet nem tapasztaltam. Az órát semilyen ütés, víz stb. nem érte.
Az amazfit supporttal felvettem a kapcsolatot de sajnos még megoldást nem tudtak adni (nyilván millió más hibával is kell foglalkozniuk)
Van valakinek hasonló tapasztalata, esetleg a megoldásra 5lete?
Most már ott tartok, hogy nem viszem magammal az órát futáshoz, inkább telefonal rögzítem az utat.
Többszöri Factory reset sem segített, újabb fw úgy tudom még nincs.
Azért bosszant különösen a dolog mert egyébként nagyon jó az óra, másfél év után is kiváló az akku, és egy fw frissítés - amihez nem is kér hozzájárulást az app - passzra vágja az egészet.....
(Elnézést a terjengőségért) -
SimonJanos
aktív tag
válasz
SH4D0W2011 #11764 üzenetére
Nem, nekem a Mi Fit 2-m élből inaktiválta
Szóval most jelen van a profilomban de "Nincs aktiválva" - vagyis azt vagy ezt tudom csak használni! Ha használnám azt kellene mondanom hogy szánalmas.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A Mi Fit tud egyszerre több órát kezelni? Van egy Bip-em, de gondolkodom egy 42-es GTR-en, és mikor melyiket hordanám. Szóval anélkül, hogy újra kellene párosítgatni, hanem pl. csak kiválasztanám az egyiket.
-
Dexter68
addikt
válasz
juve600 #11707 üzenetére
Moddolt Amazfit app
Most találtam csak rá, van belőle moddolt: https://portal.mi-room.ru/files/aex-amazfit-mod/ -
bexinho23
őstag
válasz
Hi!King #11758 üzenetére
Köszi, az lesz az egyetlen megoldás. Kerékpározásnál amúgy nálam tökéletesen bevált. Pedig főként erdőben megyek, annak is a legmélyebb részén. Így a GPS pontosságára és folyamatosságára részemről nincs panasz. Pulzusmérés sosem érdekelt, sokkal inkább a távolság, össz megtett km-ek, sebesség. Jó később visszanézni akár képekkel kiegészítve, illetve a kerékpár alkatrészeinek elhasználódását is könnyebb nyomonkövetni.
Remélem a GTS legalább ennyire hozni fogja GPS színvonalat.
-
Hi!King
őstag
Régebben határozottan azt mondtam volna, hogy nem. Ma viszont azt mondom, hogy igen. Főleg miután kiderült számomra, hogy az óra célközönségének egészen kis töredéke használja sportolás rögzítésére, inkább a Mi Bandhez képest nagyobb kijelző, ezzel jobb, szebb watch face-ek, jobb notification fogadás, szebb design és a hosszú aksi idő miatt veszik a legtöbben ezt az órát. Sportolásra meg vannak jobb, pontosabb órák.
@bexinho23:
Én menüből le tudtam kapcsolni (nyilván ehhez újra párosítani kell valamihez), de egyébként a csatlakoztasd üzenettel is hetekig bírja az aksi, szóval ne aggódj. -
bexinho23
őstag
Vettem ma egy GTS-t, igy meghirdettem a BiP-et. Levalasztottam a mifit-ben, viszont azota folyamatosan latszik a kepernyon az utasitas, miszerint csatlakoztassam az orat telefonhoz. 1ora utan is mutatja, nem kapcsol le az ora. Van arra mod, hogy lekapcsoljam az orat?
-
internetezoo
senior tag
UNIVERSAL POSTAL UNION írja most először:
Departure from inward office of exchange
Item returned from Customs (import)BUDAPEST
Ezt visszaküldte a vám?
-
bexinho23
őstag
Az én bip-em 1,5 éves, viszont 2-3 töltés óta észrevettem (2 hónapja), hogy 100%-ig sosem töltődik fel, csak 99%-ig. Azonban hirtelen merülést nem tapasztaltam. Szerintem ne törődj vele. Ha összességében nézed az üzemidejét és nem tapasztalsz drasztikus csökkenést a korábbiakhoz képest, akkor én nem foglalkoznék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest