Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Tegnap azt vettem észre, hogy ha a Mi Fit-ben a Profil fülön, az Eszközeimnél ha rányomok az Amazfit Bip-re, elsötétül a telefonom kijelzője, majd néhány perc gondolkodás múlva kiírja, hogy a Mi Fit nem válaszol. Eddig ezt nem csinálta. Az óra elvileg connected, látja az akku százalékot is, de értesítések nem jönnek, és így ébresztőt állítani sem tudok. Óra és telefon újraindítás megvolt, az nem segített. Telefon Xiaomi Mi 9T, Mi Fit Play áruházas 4.1.1 verzió, mókolva nem volt semmi.
Nincs valami ötletetek, mi lehet a baj, illetve a megoldás? -
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
A Mi Fit tud egyszerre több órát kezelni? Van egy Bip-em, de gondolkodom egy 42-es GTR-en, és mikor melyiket hordanám. Szóval anélkül, hogy újra kellene párosítgatni, hanem pl. csak kiválasztanám az egyiket.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
SH4D0W2011 #8199 üzenetére
Mindegy, rájöttem, a Mi Fit helymeghatározási engedélyét vissza kellett kapcsolni hozzá.
-
SH4D0W2011
őstag
Sziasztok!
Újraindítottam a telefonom (Redmi 4 Prime, MIUI 10, angol nyelv), most viszont nem csatlakozik vissza a Bip a Mi Fit-hez (Play-es, legfrissebb verzió). Más alkalmazást nem használok. Ötlet?
-
SH4D0W2011
őstag
Kis infó, mert többen is voltunk, akik a 11.11-es akcióban rendeltünk a Gearbest-ről, az enyém ma megérkezett.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Napfénysüti #7167 üzenetére
Most ránéztem, az enyém is elindult. Köszi az infót!
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
VMatteo #7136 üzenetére
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem 5.000 Ft már nem fillérb*szás. Ha neked nem számít, hát, jó neked.
(#7132) xigris Ugyanakkor rendeltem, hasonló a helyzet. Sokat rendelek amúgy külföldről, nem is az a problémám, hogy sokára ér ide, mert már megszoktam, hanem az, hogy nincs semmi infó a szállításról.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Napfénysüti #6995 üzenetére
Köszi az infót, akkor nyomkodom tovább türelmesen a dispatch faster gombot, még ha nem is ér semmit.
-
SH4D0W2011
őstag
A 11.11-es akcióban nem rendelt esetleg valaki a Gearbestről?
Az enyémet még nem adták fel, mintha rémlene, hogy csak egy későbbi időpontra volt írva a küldése, de sajnos nem emlékszem rá. Jár valaki hasonló cipőben? -
SH4D0W2011
őstag
válasz
atthany #6742 üzenetére
Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite Version Smart Watch - BLACK INTERNATIONAL VERSION
Pont az ár alatt mutatja, hogy: Coupon: $12.00 OFF Over $50.00
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest