- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #38162 üzenetére
Szerintem is elég túlhype-olt a gari téma (főleg, hogy akár papír nélkül is lehet szerencséje az embernek, sőt), na meg ha 40-80.000 Ft-tal ár alatt kifog az ember egy gépet, akkor annyiból már elég sok minden javítás (esetleges) is kijön...
-
csƵ
addikt
válasz
SeniorTilla #38162 üzenetére
Itt van egy csomó privát üzenet...
-
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #38136 üzenetére
Hát én gondoltam adok neki egy próbát, ha már ingyen van minden Windows (MSDNA). Igazából ezen kívül nincs vele bajom, meg tetszik, csak ez már kissé a "nem fér bele" kategóriába esik. Nem ment a billentyűzet, de a bluetooth billt persze lehetett használni.
Másik feature ami valamitől bekövetkezett:
Minden azonnal megnyílik, stb, kivéve ha jobb gombbal kattintok az asztalon. -
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #38134 üzenetére
Köszi, átállítottam. Most használom először a Win 8.1-et, kicsit sok vele a szívás, jobbra számítottam.
-
PTomi92
aktív tag
válasz
SeniorTilla #38121 üzenetére
Én csak annyit írtam, hogy ha nincs fent a vga driver akkor csinál ilyet. Természetesen fel van téve. Egyébként igazatok volt, letöröltem, majd újra tettem a hotkey support drivert, és jó lett, köszi!
-
cubcus
csendes tag
válasz
SeniorTilla #38115 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Minden flottul működik.
-
New Life
aktív tag
válasz
SeniorTilla #38108 üzenetére
Csak az a baj, hogy fontos a súly, és van már ilyen foglalatom ami usb-n csatlakozik a géphez, abba pont jó lesz a gyári hdd.
Hol található a gyári spec, hogy milyen ssd jó a gépbe?Köszönöm
-
New Life
aktív tag
válasz
SeniorTilla #38102 üzenetére
Szia!
Köszi a választ!
Sata3-ast nem is lehet beletenni?
Az mSata-hoz kell valami keret, vagy a notebookban lévő keret elég?Ezt a videót láttad már?
[link] -
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #38085 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy nem szabályoz le a hőfok miatt, természetesen nem ezek a normál értékek, mert alapból nettel és pdf-el passzívan elmegy 45 fokon, hanem stressz teszt alatt (100%-on hajtja) sem esik vissza a teljesítmény (lehet, hogy ahhoz magasabb hőfok kéne).
Sajnos még nem igazán találtam, csak pirosat vagy kéket (meg nagy tételben feketét), az is lehet, hogy rossz helyen néztem. -
korpicschess
veterán
válasz
SeniorTilla #38083 üzenetére
Igazából remélem, hogy nem is lesz rá szükségem, sosem volt még géppel problémám, és most igyekeztem drágább darabot választani, hogy így legyen a továbbiakban is. Majd lehet megpróbálok utána járni, ha lesz rá időm.
Egy gyors kérdés, ha már látom, hogy Te is aktív vagy ebben a topikban, nem akarlak privátban zaklatni: trackpointhoz kupakot/sapkát te tudsz szerezni feketét (és ha igen, akkor milyen áron?)?
A hőmérsékletes kérdésemre pedig: azthiszem megbarátkozom vele, még a 85 fok fölé 20 perc stressz teszt alatt sem ment, integrált videókártyával meg sokkal alacsonyabb, mivel nem játszom, így inkább csak elméleti jellegű kérdés volt. Illetve meglepett, hogy a proci nem throttlingol. Talán nyárra egy hűtőpad a szabadidő mellé nem fog ártani...
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #38074 üzenetére
És ez főleg tp-knél észrevehető.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #38069 üzenetére
Hááát ... Lehet, h a HP annak nevezi/tekinti, de lassan még az EB sem nyújt üzleti fílinget, főként a régi vagy a konkurrens modellekhez viszonyítva. Volt 430-as PB-om, eladtam, mert a 2530p-t még mindig "jobb"-nak érzem.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #38071 üzenetére
Ez most kár hogy komoly. Pár éve még a 4000-es széria volt az üzleti belépőszint, és az tényleg belépőszintű probook is volt (4330, nagyon jó kis darab volt). Ezért ezt a mostani 250-est szerintem irreális üzletinek nevezni (azért mert matt kijelzője van és megkapta ugyan azt a bill. panelt). Nagyon elmentek itt a minőségi szintek, pláne az új elitebook a 8000-es szériához képest. Pár éve még azért volt valami minőség érzete a dolognak. Lassan egy vicc lesz az egész, kb. olyan, mint az eldobhatós fényképezőgép esete.
-
Hardver Arc
senior tag
válasz
SeniorTilla #38061 üzenetére
Értem köszi! Pedig külsőre teccetős volt meg az is teccik hogy egybe van a touchpad az egész burkolattal..
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla #38043 üzenetére
Igen ezért is írtam korábban is, hogy ebben eléggé találékonyak vagyunk... És pont emiatt is kérdeztem a HDD dolgot, hogy a HP HUN hogy kezeli le a dolgot, mert sejtésem szerint közelebb állsz ezekhez mint én
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #38022 üzenetére
Haaaat... nekem most döglött be a nyáron cserélt HDD (refurb volt, Sentinel szerint 3*** óra működés, 65%) a 2530p-be, akkor a futárnak kellett átadni a régit, most pedig a DHL-el kell saját magam visszaküldjem, a HP költségére, de nekem kell csomagolni és futárt hívni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla #38026 üzenetére
Mivel semmivel sem kell bizonyítani, hogy rossz a HDD így szerintem sokan megjátszanák így, hogy bemondják rossz, szükségük van a gépre, küldik a HDD-t a régit meg megtartja/eladja ha nem kell visszaküldeni. Főleg az ilyen mi magyarok eléggé találékonyak vagyunk.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #38022 üzenetére
Igen ezt én is olvastam több helyen, van is valami neve... do it yourself csere
Amúgy ha a cicergős ventis üggyel bevinném, (ott helyben biztosan tudom prezentálni a hibát, megdöntve hallatszik... szerintem a tengely ferde kicsit gyárilag, mert szemmel látszik, hogy kitér oldalra fél mm-t)
... szóval ilyen esetekben kb meddig kell nélkülözni a gépet? Januárban nincs rá szükségem, mert van itthon PC-m, de azért ha ilyen Telemaxos 1-2 hónapok akkor nagy bajban lennék... 2 hét reális egy garis esetnél?(B)(#38023) SeniorTilla: (/B) Köszi szépen, majd lehet kereslek ezügyben, most én sem vagyok Pesten egyelőre.
-
HPAA
őstag
válasz
SeniorTilla #38002 üzenetére
ezen a részen túljutottunk , B-tervet keresek , mivel a gép tetszik , de ha rövidesen nem küldi ,nekem kell megoldanom
szóval:kapható valahol ez a fajta csavar ?
egyáltalán:beazonosítható hogy milyen?
van valami termékszáma,típusa stb... ? -
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla #38006 üzenetére
Egészséges, hangos, folyamatosan dolgozó, már-már túlzottan sztahanovista HDD hangja van
-
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla #38003 üzenetére
Hmm, akkor tévhitben éltem, hogy az az alap
Mivel érdemes megnézni akkor?
-
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla #37970 üzenetére
UEFI-ből elérhető self-test semmi problémát nem mutat, HD Sentinel-ben perfect az állapot, és az ottani self-test sem ad hibát.
Ellenben most már néha abbamarad a tekerés, aztán kezdi megint. Windowsban még talán kapnék valami processt, ami közben elindul (bár Windows Update és Search Indexing is le van állítva), de USB-ről futó Ubuntu is ugyanezt csinálja.
-
SeatZola
őstag
válasz
SeniorTilla #37947 üzenetére
Még egy kérdésem lenne: a 8770w-ben van egy gyári Intel 24GB-os mSATA foglalatos SSD. Ennek mi értelme van? Az oprendszert nem engedi rá telepíteni, meg ugye kevés is lenne neki.....
-
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla #37994 üzenetére
-
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla #37991 üzenetére
-
Zoli1222
addikt
válasz
SeniorTilla #37991 üzenetére
Rendben. Köszi!
-
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla #37940 üzenetére
Közben bepróbálkoztam egy Ubuntu Live USB-vel, és ott is megállás nélkül tekeri a vinyót. A rendszer feláll, HDD LED kikapcsol, és továbbra is folyamatosan repeszti a háttérben, jó hangosan. Néha nagyon rövid időre abbamarad, aztán megint kezdi. Van ötletetek, hogy ez mitől lehet?
-
Szaszati
tag
válasz
SeniorTilla #37940 üzenetére
Köszi a választ!
Nincs third party víruskergető, Windows Defender van csak. Most amúgy épp a Windows Modules Installer Worker tekeri a vinyót, de változó, ezért gondoltam, hogy teszek egy alap wint, amiben nincs benne száz lenyomozhatatlan cucc.
Jól tudom, hogy ilyenkor engedélyezni kell a legacy BIOS-t?
-
SeatZola
őstag
válasz
SeniorTilla #37945 üzenetére
Köszi a választ! Az lehetséges, hogy a heatpipe tönkremegy egy 1,5 éves gépen?
-
djBaree
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37875 üzenetére
De az így egyik pillanatról a másikra elromlik? Tegnap a takarítás után néztük igaz akksival akkor szépen muzsikált ma néztem hálózatról már azt produkálta amit írtam igaz ment egy fél napot de csak alap terhelésen .... Remélem tényleg ez lesz a ludas azért köszönöm a választ
.. Ja még annyit hogy remélem ezek a procik nem pukkannak el vagyis hogy ha felmelegszik mondjuk 100 fokra akkor kikapcsol... bár biosban ilyen beállítást nem találtam hogy lehetne állítani hogy mikor kapcsoljon ki....
-
berbatov2
senior tag
válasz
SeniorTilla #37855 üzenetére
Koszonom a segitseged, holnap nekiulok megegyszer mert mar jojozik a szemem.
-
berbatov2
senior tag
válasz
SeniorTilla #37851 üzenetére
Emlitetted nehany hozzaszolassal ezelott, hogy nem olyan egyszeru felpattintani a hp drivereket. Esetleg egy leirasra vagy barmilyen jo tanacsra nagy szuksegem volna, mert se Win8.1 se Win7-re nem tudok a wlanba eletet lehelni. Raadasul az ido is surget, mert karacsonyra lesz ajandekba. A neten fellelheto jo tanacsokat vegig probaltam, de sajna nincs semmilyen pontos chipset tipus vagy illesztoprogram, amit kereshetnek, mert egyszeruen nincs megadva a leirasban.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37852 üzenetére
Igen, az odd is elég hangos tud lenni, ha nem a leghangosabb, sajnos.
-
kgpassat
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37838 üzenetére
Oké, még annyit, hogy ki lehet venni mondjuk egy bontás alatt lévő gépből és azt beszerezni?
Tartok tőle, hogy az új alkatrész árától dobnék egy hátast. -
kgpassat
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37836 üzenetére
Köszi.
Ez mennyire nagy beavatkozás és kb mennyibe fáj egy ilyen? -
üszök
őstag
válasz
SeniorTilla #37814 üzenetére
Ingyé küldték nekem. Nemrég írtam.
-
flash-
veterán
válasz
SeniorTilla #37789 üzenetére
nálam sehogysem megy..
itt az újabb példa hogy a hp benézte nem gyengén.. -
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #37791 üzenetére
ééértem; böngészni nem is próbáltam
-
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #37791 üzenetére
Eljutottam odáig a laptopról tudok fényképet küldeni a telefonra viszont fordítva nem küldi el.
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #37789 üzenetére
De csak a 450-en?430-on simán ment a fajlkuldes, W8.1 alatt.
-
dehecked
tag
válasz
SeniorTilla #37781 üzenetére
De akkor mi a bubanatnak teszik oda azt a kis plexi elemet? mert van neki egy apro lyuk amin latna a kamera amugy. Egyszerubb az osszeset igy legyartani mi?
Ja, es koszonom a segitsegeteket!
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #37781 üzenetére
Nem ő az egyetlen
-
dehecked
tag
válasz
SeniorTilla #37776 üzenetére
Mit ertesz aktivalas alatt? Mint irtam, semmilyen programot nem sikerul feltelepiteni a HP oldalarol, Skype nem lat kamerat a gepben. A LED inkabb lampa funkciot tolt be, ha megnyomom a kamera boritasat, akkor kiugrik egy kis takarolemez, es az alol vilagit a billentyuzet iranyaba. (Szoval a LED mukodik, bar szerintem eleg gyenge.)
-
flash-
veterán
válasz
SeniorTilla #37764 üzenetére
Egy socket 5os alaplapnál is az volt a folyamat hogy felrakom a hozzá adott adattárolóról a drivereket es minden funkcio jo lesz,mint ahogy csinaltam mar egy socket -a-s lapnal hogy az oldalan letoltottem a hozza valo drivereket es jo volt.
Persze ez notebook ,de itt sem megy alapból maskent a dolog:hp-nx6310 notebbokom oldalarol leszedtem a hozza valo drivereket feltettem es happy boldogsag volt minden.
Mint ahogy jonehany modellnel is ezt csinaltam az evek folyaman.
Mi masert lenne egy adott tipusnak az oldalan fent a driver ha nem azerr hogy azt letoltve telepitve mukodjon.Ha ez nem ig van es a hozza valo driver nem megy,ehelyert bongeszni kell a neter netan egy mashonnan valo regi drverrel megy az nem user error..
-
wwhy
veterán
válasz
SeniorTilla #37762 üzenetére
Hát nem értem... A 430-ra simán csúszott fel a W8.1...
a 450 sem lehet annyival bonyolultabb...
-
flash-
veterán
válasz
SeniorTilla #37756 üzenetére
egy msd -es erintetlen win 8.1 telepitese utan letoltom es telepitem az osszes win frissitest,majd elkezdem egyenkent telepiteni a weboldalrol letoltott driwereket egyesevel es minden telepites utan ujrainditom a gepet.
Ennel szakszerubben csinalni mar csak a szervizben lehet ahol image rol megy fel az oprenszer az osszes driverrel egyutt automatikusan...
De ha lehet ennel szakszerubben csinalni kerlek mondjatok meg nagyon erdekel!A hp assistantot pedig mondjuj pont nem probaltam.hp softpaq ot neztem de az meg a vgahoz amd drivert is le akart tolteni ugy hogy nincs is a gepben amd vga....vagy mas eszkozokhoz regebbu drivert..szvsz megbizhatatlan...
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #37756 üzenetére
Azért azt azért el lehet várni, hogy a működő drivereket le tudja tölteni szerencsétlen user a vásárolt géphez.
Pont az ujjlenyomat olvasó driverével szívtam én is a 8540P-nél, mert az új driverrel nem is érzékelte a hardvert, csak az eggyel korábbival... -
törölt tag
válasz
SeniorTilla #37712 üzenetére
Pécs, laptopszalon. Azt mondták, hogy ha ők megnézik és náluk jól működik eredeti winfossal, akkor perkálhatok...
-
MájMekk
tag
válasz
SeniorTilla #37701 üzenetére
Köszi szépen a választ!
Nem Európában van a lányom és sajnos arrafelé elég másképp mennek a dolgok...
Egy alaplap csere saját költségen nagyságrendileg mennyibe kerülhet?
A pontos típusa: HP Pavilion 15-n000sh Notebook PC Típus: F2T40EA -
Dead_slow
tag
válasz
SeniorTilla #37702 üzenetére
Legutóbb egy kolléga, aki extelefon szervizes azért szúrt le mert, hogy az Philips és nem csillag
A csavarhúzó készlettel nem volt gond, de kicsit félre értettél, ki sem tudom szedni a csavart ez a gond, gondolom kicsit megszaladt a kék Loctite vagy nem tudom. Szóval azért kérdeztem, hogy mi lesz, ha így odaviszem nekik, vagy esetleg valami tanács, hogy miként operáljam ki azt onnan? -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37695 üzenetére
Multimédiában bizonyára jobbak, hiszen otthoni felhasználásra találták ki őket.
A régebbi Pavilionok szép gépek voltak. Mostanában már ezekben is terjed a kombinált audio ki- és bemenet és a kispórolás egyéb nyomai is felbukkannak (a többi gyártó is ezt teszi). Olcsón, de jót nem könnyű adni.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37685 üzenetére
Sokan, akik Magyarországon normális szerelésű gépet, normális szervizzel keresnek nemcsak kifejezetten irodai, hanem "mindenes" felhasználásra, inkább választják a HP olcsóbb termékei közül a ProBookot (amiben legalább Gigabites LAN, könnyű bővíthetőség stb. is megtalálható), mintsem más gyártó, rossz hírnévnek örvendő szervizhátterű gépei közül válasszanak (ha nincsenek nagy igényeik, hiszen régebbi játékok simán elfutnak egyes ProBook konfigurációkon is).
-
üszök
őstag
válasz
SeniorTilla #37662 üzenetére
10-15 munka nap mire ide ér a lemez.
-
üszök
őstag
válasz
SeniorTilla #37662 üzenetére
Holnap keresem őket.
-
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla #37651 üzenetére
Az jó, akkor már haladás van.
Kérdés már csak tényleg az h akkor csakis Windows 8 támogatott a gépem ezek szerint? Esélyem sincs a 7et használni rajta? -
atika88
senior tag
válasz
SeniorTilla #37649 üzenetére
És ha csak ez van az oldalon?
Vicces h CD a telepítőcsomag... Amikor meghajtó nincs is benne....Esetleg vmi tipp a gond megoldására?
-
simos
tag
válasz
SeniorTilla #37637 üzenetére
Köszönöm a tippet !!
-
simos
tag
válasz
Az a baj, hogy a HP honlapján csak win 8 -hoz vannak driverek erre a gépre.
Máshol találtam wint 7 -hez is (többféllét) de nem akarja telepíteni.
Pedig már egyszer működött jól win 7-el ! -
Gedeon31
addikt
válasz
SeniorTilla #37640 üzenetére
Aha köszi
így már érthetőbb.
Csak aki nagyon nincs tisztában ezekkel hol lehet megnézni mit tegyen fel ,lesz egy pár kellemetlen pillanata .
-
Gedeon31
addikt
válasz
Vajon miért jó a gyártónak egy adott laptopból a wifi driverből csinál 4-et és úgy árulja pl. a HP 450 laptopot?
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37631 üzenetére
Azzal a mondandóddal egyetértek, hogy otthoni felhasználói célra egy minőségi konzumer kellemesebb időtöltést eredményezhet, persze csak addig, amíg nem kerül hosszabb időre szervizbe.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37624 üzenetére
Egy belépő üzleti gépet kimondottan játékra biztosan nem ajánlottam.
Hacsak nem te vagy a visegrádi gyógyító, akkor nem tudhatod, hogy mennyi tapasztalatom van, nemcsak üzleti és munkaállomásokkal, hanem kifejezetten játékra szánt gagyi gépekkel is, különféle márkák terén.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37619 üzenetére
Front van?
Ne keverd már bele az EliteBookokat is, amikről én nem írtam.
A kérdező Benchmark linkeket kapott, hogy az általa először megjelölt gépek tekintetében könnyebben eligazodhasson.
Egy ProBook is alkalmas szerényebb játékra, nyilván elsődlegesen nem játék céljára veszi az a réteg, aki belépő irodai gépet szeretne használni.
Hangminőségben ezek a 2 wattos hangszórók nem tudnak csodát mívelni egyik gépben sem (talán kivéve az Acer Nitrokat, ha jól rémlik azokba 8 wattos teljesítményűek kerültek, nyilván az sem fog kiváltani egy asztali sztereó hangfalpárt). Dedikált hangkártya tekintetében pedig megoldható egy USB-re dugható eszközzel is a hangminőség feljavítása.
(#37621) laci1978
A Biosban is tudod állítani a ventilátor üzemmódját.
-
GRaul
őstag
válasz
SeniorTilla #37612 üzenetére
mit ajanlanál ami 160e körül van?
15 colos eleg. nem kell 17es -
GRaul
őstag
válasz
SeniorTilla #37607 üzenetére
Azt neztem en is h azok olcsobbak
Illetve jobb hardverrel.
De nekem fontos az is, hogy idoallo legyen.
A probook pedig kinezetre nagyon bejon.
Foleg, hogy 3 ev garit is adnak ra. -
SeatZola
őstag
válasz
SeniorTilla #37598 üzenetére
Köszi a választ. Szerinted érdemes kicseréltetnem?
-
GEPESZ66
veterán
válasz
SeniorTilla #37572 üzenetére
Az IE11 volt a hibás, hogy nem jött be gyorsan az aktuális olda.
Három percig kellett várni, míg az online játékoldal bejelentkezés után betöltődött.
A Google Chrome-t felraktam, s ezzel az oldal gyorsan be is töltődik, ill. az egérkattintásokra is azonnal reagál a játék. -
nrbx
tag
válasz
SeniorTilla #37575 üzenetére
Hello, tudjuk, hogy miért füstölt el: egy FSP univerzális töltővel használtam, ahol a töltőfej cserélhető. Elvileg nem lehet fordítva csatlakoztatni, gyakorlatilag sajnos igen (összeérnek a fém részek).
kiprobalnank, elég-e az egy láthatóan sérült komponenst kicserélni, ez nem kerül sokba. -
válasz
SeniorTilla #37569 üzenetére
Köszönöm, Win8/8.1 topikba már segítettek.
L
-
F.B.I.
veterán
válasz
SeniorTilla #37470 üzenetére
Nem segített, teljesen halott 2009/09 gyártmányú. Egyik nap még több mint órát tudott, másnap vége lett.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37476 üzenetére
Lehet, de nem úgy értettem. Szóval, kb. mennyire lehet életet lehelni az aksiba így?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Gondolom ezt a szervizben nem szokták csinálni.
Egyébként kb. hány %-ot lehet ezzel nyerni?(#37471) Gedeon31: nem számoltad bele, hogy 3x feltöltöd és 3x lemeríted, az nem 15 perc.
-
Gedeon31
addikt
válasz
Szegénynek 15 perc alatt lemerül az akksija, annyira 15 perc nem unalmas.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37467 üzenetére
Ez komolyan segít valamit?
Ez a dolog, hogy biosban lemerít, majd teljesen feltölt, majd megint biosban lemerít 3x, ez mennyi időt vesz igénybe? Mert elég unalmas lehet. -
F.B.I.
veterán
válasz
SeniorTilla #37467 üzenetére
Kösz. Energiagazdalkosanal allitsak valamit, esetleg később legyen kritikus toltottseg?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #37454 üzenetére
a tablet részén kellett a Windows emblémát tapicskolni és úgy jött be
-
tomaxe
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37435 üzenetére
Köszönöm.
-
pigmeus
tag
válasz
SeniorTilla #37428 üzenetére
és ez ellen mit lehet tenni ? Kicsit meg vagyok lőve mert nem előretelepített win8-al vettem és a hp terméktámogatásával meg vagyok lőve...
Van vmi program mint aTP-nél ami segít letölteni a szoftvereket, illetve az energiagazdálkodást?
Mert tudom, hogy nincs benne nagy akku de kb 2,5 órát ment a gép, ami elég hervasztó.... -
cellpeti
nagyúr
válasz
SeniorTilla #37427 üzenetére
naggyon szépen köszönöm
Illetve lenne egy Pavilion 15-052SH és meg sem mozdul. Kipróbáltam másik HP-s töltővel, ugyan olyannal és akkor se? Alaplap? vagy csak táp
-
Ze4lOtx
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37396 üzenetére
most összezavartál
szval van olyan 2,5-es amelyik 7mm és van ami 9mm vastag?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37370 üzenetére
Igen, front van, de nem volt ilyesmi szándékom, csak mindentől függetlenül megjegyeztem, hogy még jó hogy van akkor ilyen is, mert ha nem lenne, nekem az nem lenne jó.
-
RocknRoller
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37367 üzenetére
Koszi! Tudnal valami konkretumot is mutatni legyszi? Mert en hashwell i5-el es windowsal nem talaltam probookot ennyi penzert eddig.
Koszi udv.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37366 üzenetére
Hát, azért akkor még jó, hogy egyáltalán lehet kapni mattot, amit ugye sok mindenki nem szeret.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #37346 üzenetére
Csak akkor azt nem értem, hogy az asztali monitorok miért matt/félmattok általában. Nekem csak matt asztali kijelzőm volt, és egy IPS-es panelnak gyönyörűek a színei, tönkreveri a TN fényes panelt oda vissza.
VA-nak meg a kontrasztja jó...Érdekes, hogy pont laptopoknál terjedt el a fényes kijelző, mikor azt pont sokszor kint kéne használni, ahol tükröződik mint az állat. Erre van valami magyarázat?
-
szazeves
csendes tag
válasz
SeniorTilla #37336 üzenetére
Nem villog,a ventin kívűl nem megy semmi!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37357 üzenetére
Pedig minél erősebb a fényerő, annál megterhelőbb, nem?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37353 üzenetére
"Sokkal több fényes gép van forgalomban, mint matt, nézz csak utána."
Igen, tudom, sokkal több a tükrös, mint a mattos.
"A fényesben csak akkor látod magad, ha nincs kép. De ilyenkor a mattnál is látod magad, csak elmosódva."
Szerintem ez csak akkor igaz, ha a fényerő jobban illetve teljesen fel van húzva, mert alacsony fényerőnél például 5-20%-nál a tükrös kijelzőnél pont hogy tükör lesz belőle. Én általában csak max 45%-on használom a fényerőt, nagy ritkán 55%-on, nekem pont nem lenne jó a tükrös, pont ezért. Minél kevesebb a belső megvilágítás, annál jobban tükröződik a tükrös kijelző.
-
válasz
SeniorTilla #37354 üzenetére
A hangja viszont nagyon kajak lett
tiszta szép magasak, és nagyon komoly mélyek, a dobok teljesen lentről szólnak... állat
Csak azok a fekete színek ne lennének... nem is nagyon vannak.
-
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #37346 üzenetére
Óhaj-sóhaj: Milyen jó lenne, ha a ProBookok fényes kijelzővel is elérhetőek lennének.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37338 üzenetére
..és a fém burkolatnak? Azt sima nedves ruhával szoktam, de ha már ott van úgyis a tisztítós kendő..
-
Ice&Lime
veterán
válasz
SeniorTilla #37336 üzenetére
Szerinted árt a touchpadnak és a képernyőnek az ablaktisztító? Vagy maradjon a szappanos víz inkább?
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SeniorTilla #37322 üzenetére
Természetesen nem játékra értettem
Ha játék van, akkor kapcsoljon át egyből.
Vagy mire gondolsz? nVidiánál szebb lesz a böngésző ablak vagy Word?Tehát akkor megérné mondjuk folyamatosan mindenre a 8750-et használni, ha tápon van?
Csak abból indultam ki, hogy hirtelen durván megdobja a hőmérsékletet és ventit is játékoknál 4600-al szemben. (igaz 2x is erősebb) Bár kimérni nem mértem ki, hogy mondjuk egy Chrome GPU támogatásos böngészés mennyire hajtaná ki, érdekes teszt lehetne... de valószínűleg csak egy tévhit részemről akkorVagy minimális hőemelkedést okozna a 8750.
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37321 üzenetére
Köszönöm
kaptam kölcsön egy töltőt, azzal megy megy gond nélkül... szóval "csak" egy töltőcsere lesz
-
freestailo
őstag
válasz
SeniorTilla #37315 üzenetére
nem látok bad sectorra vonatkozó részt a leírásában.
-
Sz7Cs
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37289 üzenetére
HP 641839-001 ventilátor
-
lolka1980
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37275 üzenetére
Utánanéztem és ezt is találtam többek közt:
" gyorsuásmérő chip, olyasmi mint a mobilokban a giroszkóp ami a gyorsulás (szabadesés) utáni hirtelen megállásokat nézi, és menti egy adatbázisba (még kikapcsolt állapotban is!!). és amint szervizbe viszed, ezt ők megnézik, és ha azt tapasztalják, hogy a chip regisztrált ilyen eséseket, akkor az automatikus garanciavesztés."
Már ha ez volna az
-
lolka1980
aktív tag
válasz
SeniorTilla #37272 üzenetére
Köszönöm.
-Na most a HDD védelmet sejtem(gondolom valami mechanikai dolgok ellen véd pl elejtem a laptopot.vagy ilyesmi)
-Laptopba mire tudom kihasználni a mozgásérzékelőt?Milyen feladatokba tud engem segíteni?stb?
-
GrooveHero
addikt
válasz
SeniorTilla #37236 üzenetére
Ahhoz speckó optibay kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest