- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
válasz
SeniorTilla #37781 üzenetére
De akkor mi a bubanatnak teszik oda azt a kis plexi elemet? mert van neki egy apro lyuk amin latna a kamera amugy. Egyszerubb az osszeset igy legyartani mi?
Ja, es koszonom a segitsegeteket!
-
dehecked
tag
válasz
SeniorTilla #37776 üzenetére
Mit ertesz aktivalas alatt? Mint irtam, semmilyen programot nem sikerul feltelepiteni a HP oldalarol, Skype nem lat kamerat a gepben. A LED inkabb lampa funkciot tolt be, ha megnyomom a kamera boritasat, akkor kiugrik egy kis takarolemez, es az alol vilagit a billentyuzet iranyaba. (Szoval a LED mukodik, bar szerintem eleg gyenge.)
-
dehecked
tag
válasz
RedCactus #37770 üzenetére
Feltettem mindent, tenyleg mindent, aminek a neveben szerepel a kamera szo.
@SeniorTilla: Sajnos en is erre gyanakszom, vagy kihuzhattak a kabelt, vagy tenyleg az van amit a HP forumban olvastam, miszerint kamera nelkul is gyartottak le ilyen gepeket. A mellette levo kis ledlampa mindenesetre megvan es mukodik is.
KZP: Oda-vissza atneztem a BIOS-t, de nem talaltam sehol semmifele opciot a kamera ki-/bekapcsolasara.
-
dehecked
tag
Erre tudna valaki valamit irni, ha szepen kerem?
Szerk.: Azota kutakodtam kicsit, HP forumon, meg ugy a neten altalaban, es eleve se BIOS, se eszkozkezelo nem latja a kamerat. Lehetseges, hogy kamera nelkuli gepet vettem? Drivereket ami letezett HP oldalan, mindent probaltam mar, es egy kivetelevel mind azt irta befejezesnel, hogy nem talalhato kompatibilis eszkoz, az az egy ami meg felment sehol nem mutatja magat, ugyanugy nincs imaging device v hasonlo az eszkozkezeloben.
-
dehecked
tag
Hali mindenki!
Elore is bocsanat az ekezet hianyaert, angol noti, angol billentyuzettel
Kis segitsegre lenne szuksegem, van egy HP EliteBook 8460p-m, es valamiert nem tudom hasznalni a webkamerat benne. Drivert a HP oldalarol megprobaltam telepiteni, sorozatszam alapjan kerestem meg a gepet naluk, az annyit irt ki h nem fog semmit csinalni, mert nincs a telepitovel kompatibilis hardver a gepembeneszkozkezelo nem lat semmilyen hianyossagot driver teren (semmi felkialtojel vagy barmi egyeb) de semmifele webkamerat se latok itt a listaban
Ha barki barmit tudna javasolni, kerem ne tartsa magaban!
Elore is koszonom szepen mindenkinek az igyekezetet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest