- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
pigmeus #41083 üzenetére
Szia!
Laptopvásárlás előtt én is átgondoltam hogy új gagyit vagy minőségi használt gépet vegyek, és végül egy 8460P-t vettem 1600*900-as felbontással.
A DVD helyére került egy SSD, a hdd-t cseréltem 1 TByte-osra, a memóriát 2*8 GByte-ra felbővítettem, mindezt összesen okosan vásárolva kihoztam 110.000-ből. Ennyiért újonnan nem kapsz semmit...
A hűtést Notebook Fancontrol programmal szabályozom, így pl. netezés közben hangtalan a gép, mert ugye a hdd sem megy közben.
A billentyűzet is nagyon jó minőségű (sztem). -
Ice&Lime
veterán
válasz
pigmeus #37521 üzenetére
Én ezt kb. 1éve csináltam, akkor nekem sem ment olyan könnyen, sőt, volt olyan pillanat, hogy úgy tűnt eltörik. Annál a felénél próbáld először, amelyiknél kevésbé tartja, mert nem mindkét "pöcök" egyforma és figyelj rá, hogy azért amennyire lehet finoman próbálgasd. Én ezt többször csináltam, mert cserélgettem az optibay-ben a hdd-t és az ssd-t. Hát, ha eltörik, elég nehéz szerezni másikat.
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
pigmeus #20997 üzenetére
A lényeg a közepén van. "Miért érdemes egy ilyen notebookot megvenni"
2008 óta azt hiszem ez az 5.-ik vagy 6.-ik 6910p-m.
Előnyök:
-nem melegszik csak az alja. Ez a melegedés viszont teljesen természetes, akkoriban ez a notebook számított talán a leghűvösebbnek.
-egy új akksi, minimális fényerővel, office alkalmazásokkal max 5 órát bír.
-a venti folyamatosan megy alacsony fordulaton. Nem zavaró viszont hosszú távon az állandó hűtés kizárhatja a meghibásodás lehetőségeit.
-billentyűzet első osztályú, sőt ennek a sorozatnak a legkényelmesebb a billentyűzete.
-a touchpad jó, semmi extra
-zsanérok erősek
-matt kijlező
-kiváló hangszórók, egész nap hallgatom a zenéket rajtaA HP Cpmaq "p" és "w" sorozata rengeteg biztonság és minőségi funkcióval van felszerelve. Megfelel a MIL-STD-810G katonai követelményeinek mely a leejtés, rezgés, por, páratartalom, magasság és magas hőmérsékletű tesztek során eredményesen szerepelt.
Minőségi funkciók:
- HP DuraCase magnézium ötvözet kijelző burkolat
- HP DuraFinish karcállóbb műanyag elemek
- HP DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb billentyűzet
Biztonsági funkciók:
- HP 3D Drive Guard fizikális rázkódás \ merevlemez védelem
- TPM 1.2-es biztonsági modul
- Ujjlenyomat azonosítóHa a sorozat megjelenését nézzük (2008) akkor nem tudok negatívumot felhozni, akkoriban ez a gép volt a király. Viszont ha megnézem a 2011-es kínálatot akkor a következő hátrányokkal szembesülsz:
-kijlező fakó, rossz kontrasztok, halvány megvilágításHP szervizesek is mondták, h ez a sorozat nagyon jól sikerült, nem sok gond volt velük.
Én nagyon HP fanatikus vagyok, én is ezt használom. Mondjuk azért mert 50k-ért ajándék volt de hidd el nem jársz rosszul vele.
Most csinálom az Elitebook 8460p tesztjét, sztem az lesz a következő olyan harcos amihez az évek múltán vissza-vissza fogok térni. Ugyanis egy notebookkal nem sokáig bírom ki
-cpu venti nem a leghalkabb de tényleg nem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest