Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  #56691712

üzenetére #56691712

üzenetéreNem kell perkálnod, legfeljebb - ha bizonyítják a gép tökéletes működését - nem veteted vissza velük. De ezt kétlem azok alapján, amit leírtál. A gépre hardver garancia van, szoftver nincs. Ez azt jelenti, hogy a hardvernek működnie kell a megfelelő módon. Ha ez nem megy, és a szerviz sem tudja produkálni neked, akkor hibás a gép. Tökmindegy, milyen az oprendszer. Ne felejtsd el, egy 30 napos próbaverziós windows is tökéletesen legális. Minap volt nekem is egy esetem egy Pavilion 15-tel, amiben a wifi nagyon gyenge volt. Freedos-szal volt a gép, úgy is adtam el, de a srác aki megvette, másnap szólt, hogy nagyon gyenge a wifi. Visszaadta, feltelepítettem (mert azért bemondásra nem cserélek gépet, de alapvetően elhiszem amit az ügyfél mond) és tényleg igaza volt. A wifi kártyán csak 1 antenna kábel volt a kettő helyett, az is rossz helyre dugva. Visszaadatam az árát. Ennyi, és ezt minden becsületes kereskedőnek meg kellene tennie. Úgyhogy ne hagyd magad, esetleg vidd el egy határozott ismerősödet is, és fizettesd vissza a gép árát. A HP Support is ezt fogja mondani, ha felhívod őket. 06-40-200-629 
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Elden Ring PS5 játék
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx